Sök
Stäng denna sökruta.
asa emanuelsson

Stelheten i muskler och leder har försvunnit!

Dela inlägget

”Både min vardag och min sport upplevs lättare”

Hon har sex hundar och tränar agility på proffsnivå så att röra sig tillhör vardagen för Åsa Emanuelsson. Men åldern börjar ta ut sin rätt och för att kunna hålla sig kvar på toppen behöver kroppen stöd. Efter ett halvår med Glyc Boost har både energinivån ökat och återhämtningen går mycket snabbare.

Åsa Emanuelsson, 54 år, är i sig en aktiv person och med sex hundar, tre tävlar i den högsta nivån, är det inte brist på rörelse som fått hennes kropp att stelna till, utan snarare åldern.

–  Jag har kommit till den magiska åldern att min topp är på väg ner. Jag känner en allmän tröghet i både muskler och leder, och återhämtningen efter träning går långsammare än för tio år sedan. Mitt mål är att hålla mig kvar på den internationella toppnivån ett par år till, och för att lyckas med det kom jag fram till att min kropp behöver stöd, så jag började först äta tillskott av magnesium, berättar Åsa Emanuelsson.

Högre energinivå och snabbare återhämtning

Förutom agilitytävlande är Åsa utbildad humanmassör och canineopat (hundfysioterapeut) och har kunskap om vilka behov kroppen har när den är aktiv och hur den fungerar vid läkning. I samband med en tävling kom hon i kontakt med Glyc, blev nyfiken och testade nästan direkt, både på sig själv och sina hundar. Effekten var slående.

–         Ganska snart märktes en högre energinivå och snabbare återhämtning, och jag känner mig helt enkelt lättare i hela rörelsepaketet, även hundarna mår bättre.

–         Framförallt upplever jag en stor skillnad på en av mina äldre tikar. Tidigare lunkade hon sakta fram, nu är hon som en ung travhäst. Det klart att hon fortfarande sover mycket, men när hon vaknar är hon leksugen, det glittrar i ögonen och hon är piggare i vardagen ­– hennes liv har blivit lättare.

Både min vardag och min sport upplevs lättare

Åsas pensionerade hanne på 11 år får fodertillskottet Aktiv Energy och trots att han i vanliga fall är intensiv och har mycket energi, ser Åsa att han numera är en ännu mer vital herre som fullkomligt strålar av energi.

– Sedan jag började ge kroppen extra tillskott upplevs både min vardag och min sport lättare.En

LÄS MER om GLYC med den grönläppade musslan

Tips för att minska stela lider

  • utöka din träning till mer än bara promenader. Kanske yoga, styrketräning eller varför inte prova dans.
  • Stretcha kroppen både morgon och kväll och låt det gärna ta sin tid
  • Ta hjälp av kosttillskott som GLYC BOOST som innehåller grönläppad mussla med naturligt glukosamin, nypon, gurkmeja och boswelia serrata. Ingredienser kända för att bygga upp leder och muskler och dämpa inflammationer.
  • Ät mat med bra omega 3 fetter, te x lax, nötter och olivolja
ont i leder vid artros
Artros allt vanligare ju äldre vi blir

GLYC Complex – nu ännu effektivare för leder

med Grönläppad mussla, NYPON, GURKMEJA m.m

Köp Aktiv Energy till hund

märkbar effekt redan inom några veckor

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Rulla till toppen