GLYC - Tillskott för friska leder och mentalt fokus - Octean

GLYC

Ett svensktillverkad, högkvalitativt varumärke bestående av en serie kostillskott utvecklade för att ta hand och bibehålla en god om hjärn och ledfunktion under hela livet

Svensktillverkat

Tillverkat i en GMP (läkemedelklassad) fabrik i Sverige

Världens mest miljövänliga

Musselodlingarna är framröstade till från en av världens mest miljövänligaste odlingar 

Dokumenterade ingredienser

Noga utvald för långsiktigt resultat

Livskvalitet för kropp och knopp

Speciellt framtagen för att ta hand om hjärna, leder och muskler

N

Säkert och tryggt

 GLYC består endast av naturliga välbeprövade ingredienser med hög biotillgänglighet. Några av exemplen av kliniskt dokumenterade ingredienser är bl a Grönläppad mussla, nypon och gurkmeja och boswelia serrata.

N

Naturlig, äkta och kliniskt dokumenterad

GLYC  är  framtaget i samråd med nutritionister, kostrådgivare och apotekare, där varje enskild ingrediens är kliniskt bevisad och noggrant granskad för sin effekt och säkerhet. Att användaren blir nöjd med resultatet är en självklarhet och vi tänker långsiktigt. 

N

GLYC® håller vad den lovar

Varumärket GLYC skall vara tryggt att använda och håller vad den lovar, oavsett om det är att bibehålla rörligheten eller för att bidra till att bibehålla en mental och kognitiv prestationsförmåga.

Friska leder och mentalt fokus och koncentration i en stressad vardag

Varumärket GLYC började utvecklas för ca 10 år sedan av Apotekare Dan Magnusson. Ett aktivt liv med god ledhälsa eller en hjärna som klarar stress bätte, kan fokusera och klara påfrestningar är ingen självklarhet

Idén var att om alla visste hur vi tog hand om vår hjärna, leder och muskler genom rätt mat och komplettera med naturliga fungerande kosttillskott så mycket bättre vi skulle må. Ibland har man inte alla förutsättningar av att leva utan stress eller hårt arbete eller att alltid få tiden att äta rätt och vara i harmoni. Då behöver vi ibland lite hjälp på traven. Det är här varumärket GLYC tog sin början.

Ett aktivt liv med god led och hjärnhälsa är ingen självklarhet. Glyc är uppdelade i två serier GLYC-Ledserie för leder, muskler och funktion och GLYC Sharp för fokus, minne och att klara av vardagsstressen. Produkterna för leder och hjärna går utmärkt att ta enskilt men behöver man hjälp för både kropp och knopp kompletterar de varandra utmärkt. Att de är väldokumenterade ingredienser av högsta kvalitet är en självklarhet. Likaså att de är naturliga produkter som är trygga att använda viktigt också att det är svensktillverkat och spårbart.

 

GLYC Ledserie

GLYC ledserie är ett av Sveriges mest sålda kosttillskott för bibehållen smidighet, rörlighet och energi! En serie speciellt framtagen för att du ska kunna behålla ett aktivt och rörligt liv oavsett vilken period i livet du befinner dig i! Aldrig har det varit enklare att njuta av ett aktivt liv!

De flesta av oss vill vara aktiva i alla åldrar och genom hela livet. Vad det innebär är individuellt och kan vara såväl att kunna gå i trappor som att träna flera gånger i veckan eller springa ett lopp. Oavsett hur vår vardag ser ut och vilka mål vi har är det fullt möjligt att uppnå om vi får behålla rörligheten och flexibiliteten i kroppen!

GLYC Sharp

När vi blir stressade reagerar vår hjärna på många olika sätt. Ett första tecken på stress är att du upplever dig tröttare än normalt. Du känner dig ofokuserad och har svårt att hålla koncentration. Det gör inlärning svårare och minnet kan också börja svikta. Då är det viktigt att ta hand om sin kropp och återfå fokus i vardagen.

GLYC SHARP rekommenderas till alla som vill bevara fokus på jobbet, i vardagen och under stressade förhållanden. Den går att ta under kortare tillfällen som en dag, när du behöver fokusera extra men även under längre perioder.

GLYC Original

leder, muskler brosk glyc

Glyc Original är för dig som vill behålla din rörlighet. Idag börjar känna dig stel och mindre rörlig. 9 av 10 är nöjda med resultatet.

GLYC Boost

nypon gurkmeja grönläppad mussla

GLYC Boost för ledernas hälsa, rörlighet och funktion, Nypon, gurkmeja och grönläppad mussla i perfekt kombination. Högkoncentrerat och naturligt. 9 av 10 rekommenderar GLYC BOOST.

GLYC ACTIVE


GLYC Active är ett veganskt kosttillskott för muskler, benstomme och för att behålla ett aktivt liv med flexibla leder. För dig som tränar regelbundet och vill ge kroppen bra förustsättningar.  9 av 10 är nöjda med resultatet.

GLYC SHARP

glyc sharm minne och koncentration

GLYC Sharp är utvald för koncentration, minne och fokus i en stressad vardag. Ta den precis när du behöver fokusera eller regelbundet om du har en stressad livstil. Effekt inom ca 30 minuter efter intag.

Positiva hälsoeffekter på kroppens olika funktioner i GLYC-Ledserie

  Omega 3, ETA, EPA, DHA samt naturligt glukosamin

GLYC Original och Boost  innehåller högkoncentrerat extrakt från hela den grönläppad musslan vilket innebär att
glykosaminoglykander (GAG) och  Omega-3 fettsyror (ETA, ETA och DHA) som finns naturligt i musslan tas tillvara. 

  Kollagenbildning och reducerar trötthet

GLYC Original innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för brosket och benstommens normala funktion. C-vitamin bidrar även till  att reducera trötthet och utmattning. Zink har en roll i celldelningsprocesen och normal kognitiv funktion.

 Benstomme och marint kollagen 

GLYC Original innehåller kollagen som förutom från vatten är den dominerande substansen i vår kropp och bygger bland annat upp
hud, senor och ben. 

  Hälsosamma och rörliga leder

GLYC BOOST innehåller ett mycket högkoncentrerat extrakt av nypon (Rosa Canina) som är 4 gånger starkare än vanligt nypon pulver. Hela 1200 mg nypon på en dagsdos får du in dig. 

  Blodtillströmning till arbetande musker

GLYC AKTIVE innehåller innehåller L-arginin s, L-et står för aminosyra i fri form. L-arginin har en positiv inverkan på syretillförsel och blodcirkulation i kroppen och kan bidrar till att vidga blodkärlen och ge blodtillströmning till arbetande muskler. 

  Stödjer ledernas flexibilitet

GLYC ACTIVE innehåller både Boswelia Serrata och Gurkmeja som båda bidrar till att upprätthålla och stödja ledernas flexibilitet. 

 Starkt skelett

GLYC ACTIVE innehåller K-vitamin bidrar till normal blodlevring och till att bibehålla normal benstomme.
K-vitaminfamiljen  delas ofta in i två grupper, K1-vitamin och K2-vitamin. Det är K2-vitamin som är särskilt viktigt för att frakta mineralet kalcium till skelettet och bidrar därmed till att bibehålla normal benstomme.

 Brosk, muskler och skydd för cellerna

GLYC ACTIVE innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv och energiomsättning men bidrar även till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Ingrediensen MSM är också en viktig del i GLYC Active då MSN förknippas med bl a av att kunna sköta underhåll och reparation av brosk i leder. Svavelmolekylerna ger strukturen i det svampliknande materialet brosk.

 

GLYC- VILKEN GLYC PASSAR DIG – LEDER ELLER HJÄRNA ELLER BÅDA TVÅ

LEDER – MUSKLER- BROSK – INFLAMMATIONER

GLYC ledserie är anpassad för kvinnor och män i alla åldrar och för olika behov eller perioder i livet!  

Använd GLYC Original om du vill bibehålla rörligheten och kunna gå i trappor, promenera osv (grönläppad mussla, kollagen, vitamin C och zink).

GLYC Boost är lämplig för dig som vill bibehålla smidiga, hälsosamma leder och vardagsmotionerar (grönläppad mussla, nypon, gurkmeja, vitamin c, zink och svartpeppar). GLYC ORIGINAL och GLYC BOOST innehåller extrakt från hela den grönläppade musslan,där all naturlig näring är bevarad. både musselolja med Omega-3 fettsyror, ETA, DHA; EPA och glykosaminoglykaner (GAG).

GLYC Active passar dig som vill bibehålla ledernas flexibilitet, tränar flera gånger i veckan eller om du vill ha en ledprodukt utan animaliskt innehåll; 100% vegansk och godkänd av djurens rätt (Boswellia Serrata, vitamin K2, gurkmeja, L-Arginin, MSM, mangan, vitamin C, D-vitamin och svartpeppar).

HJÄRNA – FOKUS – MINNE
GLYC Sharp är framtagen för att ta hand om hjärnan i en stressad vardag. Den hjälper dig att behålla mental fokus och en positiv inställning. GLYC SHARP i innehåller de väldokumenterade adaptogenerna Rosenrot och Schisandra kända för att försvara kroppen vid både fysiks och psykisk stress och gör att kroppen kan fungera som vanligt utan att ta skada av påfrestningarna. Grönt te för koncentration och inlärning och saffran för en positiv sinnesstämning och mental balans.

För att bibehålla min rörlighet i fingrar och knän fick jag rekommenderat att prova GLYC Original och jag är en väldigt nöjd användare idag!

Eva

Idag är GLYC en självklar del i min dagliga kost. Jag vill aldrig vara utan tabletterna, och skulle jag göra uppehåll så säger kroppen ifrån direkt.

Maria

Kunden i fokus


Våra produkter & produktinformation bygger alltid på lång erfarenhet & klinisk dokumentation för att kunden alltid ska känna sig säker

Kundkontakt


Vi finns att kontakta alla dagar, telefon 010-703 68 00

40 års erfarenhet


Octean representerar 40 års erfarenhet inom läkemedels-
industrin & egenvård. Hos oss arbetar både auktoriserad hälsorådgivare & apotekare.

Alltid fri frakt


Vi har alltid fri frakt på alla beställningar inom Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pin It on Pinterest

Share This