Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

Inspirerat av naturen​

Glyc

GLYC inspireras av den rena kraften hos naturen. Genom effektiva och noga utvalda ämnen skapar vi förutsättningar för ett aktivt och hållbart liv. GLYC-serien är specifikt utvecklad för dina olika behov.

För dina behov

Ett fint komplement till din kosthållning.

100% naturlig

Noga, utvalda ingredienser

Högsta kvalité

En unik kombination av ingredienser

Fokus på välmående i 30 år​​

Varumärket GLYC började utvecklas år 2009 av Apotekare Dan Magnusson. Idén var att om alla visste hur vi tog hand om vår kropp genom mat, träning och att komplettera kosttillskott till din dagliga kosthållning så skulle vi må mycket bättre.

Det är här varumärket GLYC tog sin början. GLYC-serien är specifikt utvecklad för dina olika behov. Självklart med premiumkvalité och med en unik kombination av ingredienser, som är ett fint komplement till den dagliga kosthållning.

En balanserad vardag
418,00 kr eller prenumerera och spara 10%
Uppnå vilsam sömn
418,00 kr eller prenumerera och spara 10%

Nyhet i GLYC-familjen!

 Vissa dagar är tyngre än andra. Hormoner och stress, tillsammans med ytliga faktorer spelar en viktig roll för emotionell och fysisk välbefinnande. GLYC Positive Sleep bidrar till en god natts sömn och GLYC Positive Mood bidrar till en balanserad och positiv vardag.

“Rekommenderar verkligen detta kosttillskott"

Under tio års tid har jag haft knä Artros, det har bara blivit värre under tidens gång. Men sen 2-3 års tid har jag börjat använda GLYC Original. två tabletter/dag nu när dom verkar så bra. Jag gjorde ett sommaruppehåll under 2019, men redan i mitten av september märkte jag en klar försämring. Så jag började igen med 4 tabletter/dag i sex veckor. Nu funderar jag absolut aldrig på att sluta, eftersom jag känner en klar förbättring!! Kan verkligen rekommendera detta kosttillskott!!

Britt-Marie Dahlberg
GLYC Original användare

GLYC Original innehåller marint kollagen och extrakt från hela den grönläppade musslan med glukosaminoglykaner och Omega-3 (EPA, DHA, ETA). Innehåller även vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion, samt zink som bidrar till att bibehålla normal benstomme.

Complex är baserad på grönläppad mussla med glukosaminoglykaner och Omega-3 (EPA, DHA, ETA). Innehåller nypon som bidrar till att bevara ledernas rörlighet och styrka och gurkmeja som stödjer ledernas flexibilitet. Complex innehåller även zink som bidrar till immunsystemets normala funktion samt vitamin C som skyddar cellerna mot oxidativ stress.

GLYC Active innehåller växtextraktet Boswellia serrata, som har en fördelaktig roll vid ökad ansträngning av skelett, muskler och ligament. Dessutom innehåller GLYC Active gurkmeja som bidrar till att upprätthålla och stödja ledernas flexibilitet samt vitamin K2 bidrar till att bibehålla en normal benstomme. GLYC Active innehåller även ingrediensen mangan, som bidrar till normal bildning av bindväv och energiomsättning samt skyddar cellerna mot oxidativ stress.

GLYC Sharp innehåller en kombination av adaptogener, vitaminer och mineraler. Rosenrot bidrar till att bibehålla mental och kognitiv prestationsförmåga. Schisandra bidrar till förmågan att anpassa sig till stress och grönt te till koncentration och inlärning. Saffran bidrar till att bibehålla en känslomässig balans och normal sexlust, medan magnesium och B6 bidrar till att minska trötthet och utmattning.