Välj sida

Inspirerat av naturen

GLYC inspireras av den rena kraften hos naturen. Genom effektiva och noga utvalda ämnen skapar vi förutsättningar för ett aktivt och hållbart liv. GLYC-serien är specifikt utvecklad för dina olika behov. Självklart med premiumkvalité och med en unik kombination av ingredienser, som är ett fint komplement till den dagliga kosthållning.

Fokus på välmående i 30 år​

Varumärket GLYC började utvecklas år 2009 av Apotekare Dan Magnusson. Idén var att om alla visste hur vi tog hand om vår kropp genom mat, träning och att komplettera kosttillskott till din dagliga kosthållning så skulle vi må mycket bättre. Det är här varumärket GLYC tog sin början. GLYC-serien är specifikt utvecklad för dina olika behov. Självklart med premiumkvalité och med en unik kombination av ingredienser, som är ett fint komplement till den dagliga kosthållning.

Hitta produkten för dig

Känner du av din kropp? Vill du bibehålla en hälsofrämjande livsstil? Tränar du ofta och kräver mycket av kroppen? Behöver du hantera stress och fokusera oavsett dagsform?

Ta reda på vilken GLYC som passar dig

 • glyc sharp produktbild
  339,00 kr eller prenumerera och spara 10%
 • GLYC Active produktbild
  339,00 kr eller prenumerera och spara upp till 10%
 • GLYC Complex produktbild
  339,00 kr eller prenumerera och spara 10%
 • Kosttillskott GLYC Original
  259,00 kr eller prenumerera och spara 10%

“Rekommenderar verkligen detta kosttillskott"

Under tio års tid har jag haft knä Artros, det har bara blivit värre under tidens gång. Men sen 2-3 års tid har jag börjat använda GLYC Original. två tabletter/dag nu när dom verkar så bra. Jag gjorde ett sommaruppehåll under 2019, men redan i mitten av september märkte jag en klar försämring. Så jag började igen med 4 tabletter/dag i sex veckor. Nu funderar jag absolut aldrig på att sluta, eftersom jag känner en klar förbättring!! Kan verkligen rekommendera detta kosttillskott!!

Britt-Marie Dahlberg
GLYC Original användare

GLYC Original innehåller marint kollagen och extrakt från hela den grönläppade musslan med glukosaminoglykaner och Omega-3 (EPA, DHA, ETA). Innehåller även vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion, samt zink som bidrar till att bibehålla normal benstomme.

Complex är baserad på grönläppad mussla med glukosaminoglykaner och Omega-3 (EPA, DHA, ETA). Innehåller nypon som bidrar till att bevara ledernas rörlighet och styrka och gurkmeja som stödjer ledernas flexibilitet. Complex innehåller även zink som bidrar till immunsystemets normala funktion samt vitamin C som skyddar cellerna mot oxidativ stress.

GLYC Active innehåller växtextraktet Boswellia serrata, som har en fördelaktig roll vid ökad ansträngning av skelett, muskler och ligament. Dessutom innehåller GLYC Active gurkmeja som bidrar till att upprätthålla och stödja ledernas flexibilitet samt vitamin K2 bidrar till att bibehålla en normal benstomme. GLYC Active innehåller även ingrediensen mangan, som bidrar till normal bildning av bindväv och energiomsättning samt skyddar cellerna mot oxidativ stress.

GLYC Sharp innehåller en kombination av adaptogener, vitaminer och mineraler. Rosenrot bidrar till att bibehålla mental och kognitiv prestationsförmåga. Schisandra bidrar till förmågan att anpassa sig till stress och grönt te till koncentration och inlärning. Saffran bidrar till att bibehålla en känslomässig balans och normal sexlust, medan magnesium och B6 bidrar till att minska trötthet och utmattning.

GLYC Active är särskilt lämpad till dig som tränar regelbundet. För hållbara muskler, återhämtning och leder. Vegansk.

GLYC Sharp är till dig som vill bevara fokus på jobbet, i vardagen och under stressade förhållanden. Passar dig som vill behålla koncentration och fokus i en stressad vardag. GLYC Sharp går att ta under kortare tillfällen som en dag, när du behöver fokusera extra men även under längre perioder.

Svensktillverkat

GLYC är tillverkat i en GMP (läkemedelklassad) fabrik i Sverige. GLYC är tryggt att använda och håller vad den lovar, oavsett om det är att bibehålla rörligheten eller för att bidra till att bibehålla en mental och kognitiv prestationsförmåga.

Hållbar

GLYC är framtaget i samråd med nutritionister, kostrådgivare och apotekare, där varje enskild ingrediens är kliniskt bevisad och noggrant granskad för din säkerhet.

100% naturlig

GLYC består endast av naturliga välbeprövade ingredienser med hög biotillgänglighet. Musselodlingarna är framröstade till från en av världens mest miljövänligaste odlingar

Livskvalité

Speciellt framtagen för att ta hand om hjärna, leder och muskler.

Aktiva ingredienser i GLYC-serien

GLYC Original och Boost innehåller högkoncentrerat extrakt från hela den grönläppad musslan vilket innebär att glykosaminoglykander (GAG) och Omega-3 fettsyror (ETA, ETA och DHA) som finns naturligt i musslan tas tillvara.

GLYC Original innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för brosket och benstommens normala funktion. C-vitamin bidrar även till att reducera trötthet och utmattning. Zink har en roll i  celldelningsprocesen och normal kognitiv funktion.

GLYC Original innehåller kollagen som förutom från vatten är den dominerande substansen i vår kropp och bygger bland annat upp
hud, senor och ben.

GLYC BOOST innehåller ett mycket högkoncentrerat extrakt av nypon (Rosa Canina) som är 4 gånger starkare än vanligt nypon pulver. Hela 1200 mg nypon på en dagsdos får du in dig.

GLYC ACTIVE innehåller både Boswelia Serrata och Gurkmeja som båda bidrar till att upprätthålla och stödja ledernas flexibilitet.

GLYC ACTIVE innehåller K-vitamin som bidrar till att bibehålla en normal benstomme. K-vitaminfamiljen delas ofta in i två grupper, K1-vitamin och K2-vitamin. Det är K2-vitamin som är särskilt viktigt för att frakta mineralet kalcium till skelettet och bidrar därmed till att bibehålla normal benstomme.

GLYC ACTIVE innehåller Mangan bidrar till normal bildning av bindväv och normal energiomsättning samt bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.