Välj sida

Rätt näring inifrån

Ett aktivt liv med god ledhälsa eller en hjärna som klarar stress bättre, kan fokusera och klara påfrestningar är ingen självklarhet. Varumärket GLYC började utvecklas år 2009 av Apotekare Dan Magnusson. Idén var att om alla visste hur vi tog hand om vår hjärna, leder och muskler genom rätt mat och komplettera med naturliga fungerande kosttillskott så skulle vi må mycket bättre. Det är här varumärket GLYC tog sin början.

Att välja mat och kosttillskott som ökar ditt immunförsvar och hålla kroppen och knoppen aktiv för att förebygga både oro, stress och dålig fysisk kondition, är bästa sättet till att ta kontroll. GLYC har definitivt varit med och bidragit till välmående. Jag började med GLYC Boost och GLYC Active för att bibehålla min kropps rörlighet och energi. Glyc Active är med varje dag för att hjälpa med den fysiska återhämtningen och Glyc Boost gör exakt vad som den heter BOOOOOSTAR!

Ann Wilson

Ledvärk kan innebära att kroppen värker när du jobbar, när du tränar eller till och med när du vilar. Det känns som att det aldrig kommer gå över och det hindrar dig från att utföra vardagens alla sysslor. Ledsmärta är ofarligt och går oftast över av sig själv, men vi har flera tips på hur du kan lindra ledbesvären.

Naturliga tillskott från GLYC hjälper dig att behålla en aktiv vardag, bevara din naturliga rörlighet och behåll en hållbar kropp hela livet. 🌿 Glyc är speciellt framtagen för att du ska kunna behålla ett aktivt och rörligt liv oavsett vilken period i livet du befinner dig i.

“Rekommenderar verkligen detta kosttillskott"

Under tio års tid har jag haft knä Artros, det har bara blivit värre under tidens gång. Men sen 2-3 års tid har jag börjat använda GLYC Original. två tabletter/dag nu när dom verkar så bra. Jag gjorde ett sommaruppehåll under 2019, men redan i mitten av september märkte jag en klar försämring. Så jag började igen med 4 tabletter/dag i sex veckor. Nu funderar jag absolut aldrig på att sluta, eftersom jag känner en klar förbättring!! Kan verkligen rekommendera detta kosttillskott!!

Britt-Marie Dahlberg
GLYC Original användare

GLYC Original är till dig som på ett naturligt sätt vill bevara din rörlighet och hålla din kropp mjuk och flexibel. GLYC Original är ett långsiktigt och hållbart alternativp. 9 av 10 nöjda användare.

GLYC Boost är till dig som vill ha ett multitillskott fullproppat med 6 aktiva ingredienser för att boostar hela din kropp. Mer än bara en boost för dina muskler och leder. Även för dig som i perioder tränar hårt eller har värk i lederna.

GLYC Active är särskilt lämpad till dig som tränar regelbundet. För hållbara muskler, återhämtning och leder. Vegansk.

GLYC Sharp är till dig som vill bevara fokus på jobbet, i vardagen och under stressade förhållanden. Passar dig som vill behålla koncentration och fokus i en stressad vardag. GLYC Sharp går att ta under kortare tillfällen som en dag, när du behöver fokusera extra men även under längre perioder.

Svensktillverkat

GLYC är tillverkat i en GMP (läkemedelklassad) fabrik i Sverige. GLYC är tryggt att använda och håller vad den lovar, oavsett om det är att bibehålla rörligheten eller för att bidra till att bibehålla en mental och kognitiv prestationsförmåga.

Hållbar

GLYC är framtaget i samråd med nutritionister, kostrådgivare och apotekare, där varje enskild ingrediens är kliniskt bevisad och noggrant granskad för din säkerhet.

100% naturlig

GLYC består endast av naturliga välbeprövade ingredienser med hög biotillgänglighet. Musselodlingarna är framröstade till från en av världens mest miljövänligaste odlingar

Livskvalité

Speciellt framtagen för att ta hand om hjärna, leder och muskler.

Aktiva ingredienser i GLYC-serien

GLYC Original och Boost innehåller högkoncentrerat extrakt från hela den grönläppad musslan vilket innebär att glykosaminoglykander (GAG) och Omega-3 fettsyror (ETA, ETA och DHA) som finns naturligt i musslan tas tillvara.

GLYC Original innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för brosket och benstommens normala funktion. C-vitamin bidrar även till att reducera trötthet och utmattning. Zink har en roll i  celldelningsprocesen och normal kognitiv funktion.

GLYC Original innehåller kollagen som förutom från vatten är den dominerande substansen i vår kropp och bygger bland annat upp
hud, senor och ben.

GLYC BOOST innehåller ett mycket högkoncentrerat extrakt av nypon (Rosa Canina) som är 4 gånger starkare än vanligt nypon pulver. Hela 1200 mg nypon på en dagsdos får du in dig.

GLYC ACTIVE innehåller både Boswelia Serrata och Gurkmeja som båda bidrar till att upprätthålla och stödja ledernas flexibilitet.

GLYC ACTIVE innehåller K-vitamin som bidrar till att bibehålla en normal benstomme. K-vitaminfamiljen delas ofta in i två grupper, K1-vitamin och K2-vitamin. Det är K2-vitamin som är särskilt viktigt för att frakta mineralet kalcium till skelettet och bidrar därmed till att bibehålla normal benstomme.

GLYC ACTIVE innehåller Mangan bidrar till normal bildning av bindväv och normal energiomsättning samt bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

  • GLYC Active
    fr. 313,00 kr eller prenumerera och spara 10%
  • Glyc Boost för leder och muskler
    fr. 313,00 kr eller prenumerera och spara 10%
  • Glyc Sharp 60 för koncentration och fokus
    313,00 kr eller prenumerera och spara 10%
  • fr. 208,00 kr eller prenumerera och spara 10%

GLYC Talkshow med Ann Wilson

Hälsa står på agendan när Ann Wilson möter svenska kändisar i en ny talkshow. I soffan får vi lära känna sångerskor, matkreatörer, sportprofiler och skådespelare som tillsammans med Ann diskuterar sin syn på hälsa.

Ann Wilsons hälsoblogg

Missa inte Ann´s hälsoblogg där hon delar med sig av sina aktiviteter, hälsoresor, tips och råd.

Pin It on Pinterest