Välj sida

GLYC

FRISKA LEDER. MENTAL HÄLSA
Kosttillskott utvecklade för att ta hand och bibehålla rörliga leder och mental hälsa.

Smidiga dagar startar med GLYC

”Att välja mat och kosttillskott som ökar ditt immunförsvar och hålla kroppen och knoppen aktiv för att förebygga både oro, stress och dålig fysisk kondition, är bästa sättet till att ta kontroll. GLYC har definitivt varit med och bidragit till välmående.

Jag började med GLYC Boost och GLYC Active för att bibehålla min kropps rörlighet och energi. Glyc Active är med varje dag för att hjälpa med den fysiska återhämtningen och Glyc Boost gör exakt vad som den heter BOOOOOSTAR!”

ANN WILSON
Ambassadör för GLYC

Vilken GLYC passar dig?

GLYC SHARP

Till dig som vill bevara fokus på jobbet, i vardagen och under stressade förhållanden. Den går att ta under kortare tillfällen som en dag, när du behöver fokusera extra men även under längre perioder.

GLYC ORIGINAL

Till dig som på ett naturligt sätt vill bevara din rörlighet och hålla din kropp mjuk och flexibel. GLYC Original är ett långsiktigt och hållbart alternativ för en stel kropp.  9 av 10 nöjda användare. 

GLYC BOOST

Till dig som vill ha ett  multitillskott fullproppat med 6 aktiva ingredienser för att boosta hela din kropp. Mer än bara en boost för dina muskler och leder.

glyc active med tabletter

GLYC ACTIVE

Till dig som tränar regelbundet. För muskler, återhämtning och leder.  

Aktiva ingredienser

Aktiva ingredienser

GLYC Original och Boost innehåller högkoncentrerat extrakt från hela den grönläppad musslan vilket innebär att glykosaminoglykander (GAG) och Omega-3 fettsyror (ETA, ETA och DHA) som finns naturligt i musslan tas tillvara.

GLYC Original innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för brosket och benstommens normala funktion. C-vitamin bidrar även till att reducera trötthet och utmattning. Zink har en roll i  celldelningsprocesen och normal kognitiv funktion.

GLYC Original innehåller kollagen som förutom från vatten är den dominerande substansen i vår kropp och bygger bland annat upp
hud, senor och ben.

GLYC BOOST innehåller ett mycket högkoncentrerat extrakt av nypon (Rosa Canina) som är 4 gånger starkare än vanligt nypon pulver. Hela 1200 mg nypon på en dagsdos får du in dig.

GLYC AKTIVE innehåller innehåller L-arginin s, L-et står för aminosyra i fri form. L-arginin har en positiv inverkan på syretillförsel och blodcirkulation i kroppen och kan bidrar till att vidga blodkärlen och ge blodtillströmning till arbetande muskler.

GLYC ACTIVE innehåller både Boswelia Serrata och Gurkmeja som båda bidrar till att upprätthålla och stödja ledernas flexibilitet.

GLYC ACTIVE innehåller K-vitamin bidrar till normal blodlevring och till att bibehålla normal benstomme. K-vitaminfamiljen delas ofta in i två grupper, K1-vitamin och K2-vitamin. Det är K2-vitamin som är särskilt viktigt för att frakta mineralet kalcium till skelettet och bidrar därmed till att bibehålla normal benstomme.

GLYC ACTIVE innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv och energiomsättning men bidrar även till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Ingrediensen MSM är också en viktig del i GLYC Active då MSN förknippas med bl a av att kunna sköta underhåll och reparation av brosk i leder. Svavelmolekylerna ger strukturen i det svampliknande materialet brosk.

Cyklande kvinna blommor

Friska leder och mentalt fokus​

Ett aktivt liv med god ledhälsa eller en hjärna som klarar stress bätte, kan fokusera och klara påfrestningar är ingen självklarhet. Varumärket GLYC började utvecklas år 2009 av Apotekare Dan Magnusson. Idén var att om alla visste hur vi tog hand om vår hjärna, leder och muskler genom rätt mat och komplettera med naturliga fungerande kosttillskott så mycket bättre vi skulle må.

Ett aktivt liv med god led och hjärnhälsa är ingen självklarhet. Ibland har man inte alla förutsättningar av att leva utan stress eller hårt arbete eller att alltid få tiden att äta rätt och vara i harmoni. Då behöver vi ibland lite hjälp på traven. Det är här varumärket GLYC tog sin början.

Svensktillverkat

GLYC är tillverkat i en GMP (läkemedelklassad) fabrik i Sverige. GLYC skall vara tryggt att använda och håller vad den lovar, oavsett om det är att bibehålla rörligheten eller för att bidra till att bibehålla en mental och kognitiv prestationsförmåga.

Världens mest miljövänlig

GLYC består endast av naturliga välbeprövade ingredienser med hög biotillgänglighet. Musselodlingarna är framröstade till från en av världens mest miljövänligaste odlingar

Dokumenterade ingredienser

GLYC är framtaget i samråd med nutritionister, kostrådgivare och apotekare, där varje enskild ingrediens är kliniskt bevisad och noggrant granskad för sin effekt och säkerhet.

Livskvalité för kropp och knopp

Speciellt framtagen för att ta hand om hjärna, leder och muskler. Att användaren blir nöjd med resultatet är en självklarhet och vi tänker långsiktigt.

GLYC för friska leder

GLYC ledserie är ett av Sveriges mest sålda kosttillskott för bibehållen smidighet, rörlighet och energi! En serie speciellt framtagen för att du ska kunna behålla ett aktivt och rörligt liv oavsett vilken period i livet du befinner dig i! Aldrig har det varit enklare att njuta av ett aktivt liv!

De flesta av oss vill vara aktiva i alla åldrar och genom hela livet. Vad det innebär är individuellt och kan vara såväl att kunna gå i trappor som att träna flera gånger i veckan eller springa ett lopp. Oavsett hur vår vardag ser ut och vilka mål vi har är det fullt möjligt att uppnå om vi får behålla rörligheten och flexibiliteten i kroppen!

GLYC för mental hälsa

När vi blir stressade reagerar vår hjärna på många olika sätt. Ett första tecken på stress är att du upplever dig tröttare än normalt. Du känner dig ofokuserad och har svårt att hålla koncentration. Det gör inlärning svårare och minnet kan också börja svikta. Då är det viktigt att ta hand om sin kropp och återfå fokus i vardagen.

GLYC SHARP rekommenderas till alla som vill bevara fokus på jobbet, i vardagen och under stressade förhållanden. Den går att ta under kortare tillfällen som en dag, när du behöver fokusera extra men även under längre perioder.

Leder - muskler - brosk - inflammationer

GLYC ledserie är anpassad för kvinnor och män i alla åldrar och för olika behov eller perioder i livet!  

Använd GLYC Original om du vill bibehålla rörligheten och kunna gå i trappor, promenera osv (grönläppad mussla, kollagen, vitamin C och zink).

GLYC Boost är lämplig för dig som vill bibehålla smidiga, hälsosamma leder och vardagsmotionerar (grönläppad mussla, nypon, gurkmeja, vitamin c, zink och svartpeppar). GLYC ORIGINAL och GLYC BOOST innehåller extrakt från hela den grönläppade musslan,där all naturlig näring är bevarad. både musselolja med Omega-3 fettsyror, ETA, DHA; EPA och glykosaminoglykaner (GAG).

GLYC Active passar dig som vill bibehålla ledernas flexibilitet, tränar flera gånger i veckan eller om du vill ha en ledprodukt utan animaliskt innehåll; 100% vegansk och godkänd av djurens rätt (Boswellia Serrata, vitamin K2, gurkmeja, L-Arginin, MSM, mangan, vitamin C, D-vitamin och svartpeppar).

Hjärna - fokus - minne

GLYC Sharp är framtagen för att ta hand om hjärnan i en stressad vardag. Den hjälper dig att behålla mental fokus och en positiv inställning. GLYC SHARP i innehåller de väldokumenterade adaptogenerna Rosenrot och Schisandra kända för att försvara kroppen vid både fysiks och psykisk stress och gör att kroppen kan fungera som vanligt utan att ta skada av påfrestningarna. Grönt te för koncentration och inlärning och saffran för en positiv sinnesstämning och mental balans.

Ann Wilson ambassadör GLYC

Pin It on Pinterest