Silicea » Sveriges mest sålda skönhetstillskott - Octean

Silicea

Världsunika kiselprodukter med mer än 55 års erfarenhet och kliniska studier

N

Sveriges mest sålda

Original Silicea är Sveriges mest sålda skönhetstillskott som ger dig näring inifrån för att bibehålla ett tjockt vackert hår, frisk elastisk hud och starka naglar.

N

Yttre skönhet

I Silicea-serien finns 3 produkter för yttre skönhet; Silicea Repair spray med kisel och Aloe Vera, Silicea Vital Shampoo och Silicea Mun Herpes gel.

N

Godkänd vid IBS

Silicea Mag-Tarm hjälper vid de flesta magproblem. Effektiv vid både tillfälliga och kroniska mag-tarmproblem samt IBS.

Unik kisel för inre & yttre skönhet och en mage i harmoni

När du väljer produkter i Silicea-serien så väljer du djurvänliga, veganska och miljömedvetna produkter som är 100% naturliga, Fria från konserveringsmedel och tillverkade i de finaste områdena (Black Forrest) i Tyskland.

Silicea serien innehåller ren mineralisk kiselgel och inga tillsatser. Kiselt i alla produkter i Silicea-serien kommer från Schwarzswald/the black forrest som är mycket välkänt för sin unika sand (kiselsand). Alla produkter är fria från konserveringsmedel. Fokus i Silicea-serien är att alla produkter har unika indikationer och att alla har effekt.

Silicea tillverkas av Europas tredje största läkemedelsföretag i världen, Mibe i Tyskland, och har funnits i över 80 år.

Tjockt vackert hår

Original Silicea är Sveriges mest sålda produkt för skönhet inifrån

Starka naglar

Original Silicea innehåller selen som bidrar till starka friska naglar

Stärk bindväven

Kiselsyra stärker bindväven, reglerar fuktbalansen och understödjer bildandet av kollagen

Bra mage

Snabb, skonsam och effektiv hjälp mot alla slags magproblem

VÄLKOMMEN TILL SILICEAS VÄRLD

Original Silicea

Original SIlicea 60_2019

Original Silicea är ett kosttillskott som ger dig näring inifrån för att bibehålla ett tjockt vackert hår, elastisk hud och starka naglar.

Original Silicea MAN

Original Silicea MAN är framtaget särskilt för män och är ett kosttillskott med näringsämnen som är bra för hår, hud och naglar.

Original Silicea BEAUTY SHOTS

Original Silicea Beauty Shots

Nytt spännande, välsmakande skönhetstillskott med naturligt fruktkoncentrat. Endast en dospåse om dagen – kan tas direkt ur påsen eller blandas i dryck.

Silicea Mag-Tarm

Silicea räddar magen

Lider du av en orolig mage, känner dig uppblåst och svullen samt känner av tarmproblem så kan du få lindring genom Silicea Mag-Tarm.

Original Silicea Vital Shampoo

Stimulerar hårsäckar och motverka håravfall, samt ge håret styrka och volym. Silicea Vital schampoo är noggrant sammansatt för att vara skonsamt både för hår och hårbotten.

Silicea Mun Herpes Gel

Silicea mot munherpes

Ger dig lindring om du drabbats av munsår samt känner av besvär som svullnader, vätskefyllda blåsor och rodnader och du får smärta i och runt din mun.

Silicea Skin Repair Spray

Silicea Skin Repair Spray

Intensivt återfuktande, reparerade och vårdande för ansikte och kropp. Silicea Skin Repair Spray kan du använda varje dag och på hela kroppen.

Original Silicea

Original Silicea är ett kosttillskott som ger dig näring inifrån för att bibehålla ett tjockt vackert hår, elastisk hud och starka naglar. Original Silicea innehåller noga utvalda näringsämnen som kisel, biotin, zink, selen och mangan.

Silicea Mag-tarm

Silicea Mag-tarm är snabb, skonsam och effektiv hjälp vid de flesta magproblem. Oavsett om du är en av dem som ofta har problem med magen, eller bara då och då, så kan Silicea Mag-Tarm Gel vara lösningen på din eller din familjs magproblem. Silicea Mag-Tarm Gel har miljontals nöjda användare världen över.

Jag har tagit Original SIlicea i 4 månader och mitt hår har verkligen blivit tjockare, jag kommer aldrig sluta 🙂

Josefin

Jag tycker Silicea verkligen har hjälpt mig komma tillrätta med min uppsvullna mage.

Anders

Visste du att kisel…

  • är en av de största komponenterna i kollagen, hudens bindväv. Ämnet ser till att hårsäckarna får leverans av alla viktiga mineraler vilka är nödvändiga för normal hårväxt och vitalitet.
  • har en avgörande betydelse för hela kroppen, främjar mineralbalansen mellan kalcium och magnesium, som i sin tur hjälper till att upprätthålla hormonbalansen. En obalans i de kvinnliga könshormonerna är en av de största enskilda faktorerna bakom håravfall och tunt hår – vanligt i samband med klimakteriet.
  • kan fungera som ett utmärkt komplement i “kampen” mot mild till måttlig akne.
  • är ett bra tillskott för avlägsnande av gifter som uppstår till följd av matsmältningen

Kunden i fokus


Våra produkter & produktinformation bygger alltid på lång erfarenhet & klinisk dokumentation för att kunden alltid ska känna sig säker

Kundkontakt


Vi finns att kontakta alla dagar, telefon 010-703 68 00

40 års erfarenhet


Octean representerar 40 års erfarenhet inom läkemedels-
industrin & egenvård. Hos oss arbetar både auktoriserad hälsorådgivare & apotekare.

Alltid fri frakt


Vi har alltid fri frakt på alla beställningar inom Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pin It on Pinterest

Share This