Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

Ansvarsfull näring inifrån​

Original Silicea

Sedan 1968 har vårt naturliga kiselmineral och utvalda näringsämnen gjort hår vackrare, hud friskare och naglar starkare. Glada magar och nöjda kunder. År efter år. Produkterna i Silicea värld innehåller ren mineralisk kiselgel och inga tillsatser.

Sedan 1968

Många nöjda kunder, år efter år

Naturligt

Fritt från konserveringsmedel

Prisvinnare

Silicea's produkter tål att jämföras

Kosttillskott för hår hud & naglar

Kosttillskott för hår är ett populärt sätt för att få tjockare hår. Visst är det smidigt att tabletter kan få håret att bli fint, långt och tjockt? Många funderar på hur hårtillskott funkar och om det faktiskt kan hjälpa håret att växa. Vi är här för att hjälpa er med begrepp, olika vitaminers funktion i kosttillskott och varför det är bra för håret.

Kislet i alla produkter i kommer från Schwarzswald/the black forrest som är mycket välkänt för sin unika sand (kiselsand). Alla produkter är fria från konserveringsmedel och fokus ligger i att alla Silicea produkter har olika indikationsområden.

Original SIlicea Balsam Spray
  För ett friskt och lent hår
  198,00 kr
  Original Silicea Kollagen Plus
   Bekämpar hudens åldrande
   1.059,00 kr eller prenumerera och spara upp till 40%
   Silicea Munsår gel
    Lindring vid munsår
    117,00 kr
    Det märks när du tar hand om dig med Silicea - näring inifrån syns på utsidan
    Tips!

    Bli av med torr hårbotten!

    Vita flagor som regnar ner från huvudet och en irriterande klåda som inte går över… Känner du igen dig? Då kan det vara så att du har drabbats av torr hårbotten. hårbotten, precis som resten av huden är olika känslig hos olika människor och har olika lätt för att bli torr. Torrheten kan till exempel bero på uttorkande, starka hårprodukter eller för täta duschar, men också på hormonförändringar och vitaminbrist. Vad ska du då göra för att bli av med problemen? Hang in there, så går vi igenom våra bästa knep.

    Prisvinnare i många klasser

    Silicea tål att jämföras. Här är bara några exempel på Siliceas prestigefulla priser. Silicea Mag-Tarm vann precis det prestigefulla priset årets NON-FOOD 2022. Original Silicea kapslar vann i kategorin årets hårvårdsprodukt i Swedish health awards 2017, samt Bästa inre skönhetsprodukt 2020 i Stockholm Beauty Week award. Original Silicea Kollagen plus vann ”Bästa kosttillskott 2021 ” och Silicea leave in Balsam ”Bästa Leave-in-balsam”  – en av Sveriges största skönhetsvårdstävlingar. 

    Visste du att kisel...

    …är en av de största komponenterna i kollagen, hudens bindväv. Ämnet ser till att hårsäckarna får leverans av alla viktiga mineraler vilka är nödvändiga för normal hårväxt och vitalitet.

    …har en avgörande betydelse för hela kroppen, främjar mineralbalansen mellan kalcium och magnesium, som i sin tur hjälper till att upprätthålla hormonbalansen. En obalans i de kvinnliga könshormonerna är en av de största enskilda faktorerna bakom håravfall och tunt hår – vanligt i samband med klimakteriet.

    …kan fungera som ett utmärkt komplement i “kampen” mot mild till måttlig akne.

    …är ett bra tillskott för avlägsnande av gifter som uppstår till följd av matsmältningen

    silicea kisel