Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

Lediga tjänster hos Octean

Octean AB är ett familjeägt företag som marknadsför och säljer noga utvalda kvalitetsprodukter inom kosttillskott, kosmetika, egenvårdsprodukter och produkter för djur på den svenska och danska marknaden. Vi vänder oss till både B2B via återförsäljare, och B2C via vår egen webshop. I produktportföljen finns internationella lik väl som egna varumärken, som till exempel Original Silicea, Silicea Mag-Tarm, Glyc, Bi-Pro och AktivSvea. Samtliga varumärken är licensierade och väldokumenterade, för våra kunders trygghet och säkerhet. Våra produkter hjälper kund och hund att må naturligt bra varje dag!

Product Innovation Manager

Om tjänsten

Att arbeta som Product Innovation Manager hos oss innebär att du genom att följa trender och utveckling inom hälsa initierar nya produkter, kategorier och affärsmöjligheter. Med fokus på att stärka människors och djurs naturliga livskraft skapar du med dina kollegor produkter som ligger i framkant och som tillgodoser ett kundbehov.

Du arbetar såväl strategiskt som operativt, allt från att ta fram mål, beslutsunderlag, skapa affärsplan och prisstrategi till att projektleda från idé till lansering. Du arbetar tillsammans med Marknad- & Säljavdelningen samt leverantörer för att utveckla nya och befintliga produkter, inklusive förpackning. God markandsförståelse säkerställer att Octean har ett konkurrenskraftigt sortiment som lever upp till våra mål inom miljö, hållbarhet, kvalitet och lönsamhet.

I tjänsten ingår även inköpsansvar för både nya och befintliga produktkoncept, prisstrategisk analys, inköps- och transportförhandlingar samt avtalsskrivning. Du rapporterar till vår VD.

Vem är du

Du har en relevant, eftergymnasial utbildning och 3-5 års dokumenterad erfarenhet av produktutveckling inom någon/några av följande branscher: apotek, DVH, e-handel eller Zoofack. Du bör ha en god förståelse för regelverk kopplat till rollen. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta internationellt. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Du är affärsmässig med god analytisk förmåga som ser helhetsperspektivet där affären står i centrum. Vidare är du driven, nyfiken, nytänkande och gillar förändring. Du är van vid ett högt tempo och snabba beslut, att förhandla och utveckla leverantörsrelationer samt eget budget- och resultatansvar.

Vad vi erbjuder dig

Hos oss arbetar du i en liten, dynamisk och fartfylld organisation där ingen dag är den andra lik. Som en av de branschledande aktörerna på marknaden möjliggör vi utvecklingsmöjligheter inom ett väletablerat och välrenommerat företag där du samarbetar tätt med kollegorna. Du kommer att ges möjlighet att kontinuerligt utveckla din kompetens och ditt affärsmannaskap.

START: Tillträde enligt överenskommelse
PLACERINGSORT: Kungsbacka
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidareanställning 75–100%
ARBETSTIDER: Förtroendearbetstid, kontorstider
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-11-24

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och en kort beskrivning varför du är intresserad av tjänsten samt varför du anser att du är perfekt för rollen till [email protected] senast 24 november. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotte på 070-605 06 58. Rekrytering sker fortlöpande.

Om du väljer att arbeta hos oss kommer du in i ett gott team som är på en spännande tillväxtresa. Läs mer om oss och våra produkter på www.octean.se. Hoppas du vill bli en av oss!