Inga produkter i varukorgen.
Inga produkter i varukorgen.
Välj sida

Integritetspolicy

Octean Integritetspolicy

Ditt besök på denna webbplats och samtliga webbplatser som drivs av Octean AB står under nedanstående villkor. Detsamma gäller för alla webbplatser, applikationer och tjänster där det finns en hänvisning eller länk till denna integritetspolicy.

Om Octean AB, våra webbplatser och denna Integritetspolicy
Denna webbplats ägs och drivs av Octean AB. Octean AB är personuppgiftsansvarig och därmed ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med de principer som framgår av denna integritetspolicy. Vi är måna om att skydda dina personuppgifter och följer alla de svenska lagar och regler, inklusive personuppgiftslagen (1998:204) (PUL), som finns för att skydda privatpersoners integritet. Läs mer detaljerad information i vår integritetspolicy under stycket Personuppgifter.
Med webbplats avses i följande beskrivning de webbsidor som ligger under en specifik domän, exempelvis silicea.se, glyc.se saframyl.se. Med webbsida avses de individuella, separata sidor som liksom den här sidan, ligger samlade under en specifik domän.

På Octean AB värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd (t.ex. skulle vi aldrig sälja dina personuppgifter till ett annat företag). Vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och
använder din personliga information.

Du finner hela vår integritetspolicy via knappen nedan

Läs vår integritetspolicy här

Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor, info@octean.se

Pin It on Pinterest

Share This