Sök
Stäng denna sökruta.
IBS ont imagen

Så slipper du en uppblåst mage

Dela inlägget

Festmat, godsaker och IBS-besvär är ingen rolig kombination. Här är knepen för en glad mage!

Halsbränna, uppblåsthet, gaser, sura uppstötningar, diarré och kramper – magproblem som lätt kan uppstå när du byter matvanor, i synnerhet under en helg. Här är tre tips för att må bra och njuta mer:

Silicea Mag-Tarm produkter

LÄS MER: Silicea Mag-Tarm mot uppblåsthet och gaser

1. Smarta val

Underlätta för magen – det finns många knep att ta till. Älskar du läsk och andra bubbliga drycker? Magen får hantera mindre kolsyra om du låter läsk, öl och mineralvatten bubbla av sig lite innan du dricker. Ät på fasta tider och undvik allt för mycket småätande är ett annat knep, precis som att ta mindre av mat som innehåller mycket lök.

2. Promenera

En promenad efter måltiden underlättar för matsmältningen. Så enkelt som en halvtimmes promenad räcker och hjälper dessutom för en jämn blodsockernivå. Din mage blir gladare, du känner dig mindre däst och ny energi kommer som en bonus!

3. Silicea Mag-tarm: Snabb, skonsam och effektiv hjälp

Njut mer av festliga tillställningar! Silicea Mag-Tarm är en effektiv hjälp vid halsbränna, gaser, diarré, uppblåst mage och IBS-relaterade besvär. Helt utan tillsatser och godkänd för tillfälliga och kroniska mag-tarmproblem.

Kiselgelen i Silicea Mag-Tarm fungerar som en svamp som suger upp främmande substanser. På grund av sin porösa struktur och den fysikaliska bindningsförmågan är den helt idealisk för att suga upp gifter och andra irriterande substanser i tarmen. Samtidigt återställer Silicea Mag-tarm magens naturliga funktion och lägger sig som en skyddande hinna, lindrar smärtan och skyddar magens slemhinnor.

– Vid akuta besvär, börja med en hög dos. Två dosmått eller dospåsar tre till fem gånger per dag. Tas mellan måltiderna och om det behövs före sänggående.

LÄS MER: Silicea Mag-Tarm är godkänd som effektiv behandlingsmetod vid IBS

1 reaktion på ”Så slipper du en uppblåst mage”

  1. Har gett mig tillbaka mitt aktiva liv. Jag har inte längre ont på samma sätt i knä och leder. Har dragit ner betydligt på värktabletter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Rulla till toppen