Välj sida

Skönhet

Investera i din inre skönhet 

Skönhet inifrån är minst lika viktigt som skönhet utifrån

Att ta hand om sitt yttre ska vara ett nöje och inte ett måste. Att ha en stund för dig själv ska inte vara ett resultat för någon annan. Vi har alla olika tips och trix på hur vi tar hand om vår inre skönhet.

Ett vackert hår är din bästa accessoar, vackra naglar ditt finaste smycke, en frisk hud ditt bästa signum. Med rätt val av vitaminer och mineraler är du ett steg närmare ett glänsande vackert hår, fin, elastisk hud och starka naglar.

beauty
Silicea kosttillskott

Årets Hårprodukt

Efter en nominering och omröstning gjord av en jury samt svenska folket utsågs Original Silicea till Årets hårvårdsprodukt 2017 på hälsogalan Swedish Health Awards.

Original Silicea är ett välkänt varumärke baserade på högkoncentrerat, finfördelat kisel, vitaminer och mineraler. Original Silicea har funnits över 20 år på den svenska marknaden och är ett av Sveriges mest sålda skönhetstillskott för hår, hud och naglar. Original Silicea innehåller inga konserveringsämnen och är ett helt naturligt skönhetstillskott.

senaste nytt

Skönhets tips

Silicea för elastisk hud

Vårda huden

En noggrann och skonsam hudvårdsrutin i kombination med make up kan göra underverk för att din hud ska se vacker och strålande ut – men hur du mår på insidan speglar också av sig på utsidan.

7 tips för vackert hår

Har ditt hårsvall blivit torrt och skört efter en långdragen vinter? Här är tipsen som räddar håret från rot till topp!

I am a Silicea girl

Våra produkter inom

Pin It on Pinterest

Share This