Skönhet

Investera i din inre och yttre skönhet 

Skönhet inifrån är minst lika viktigt som skönhet utifrån

Att ta hand om sitt yttre ska vara ett nöje och inte ett måste. Att ha en stund för dig själv ska inte vara ett resultat för någon annan. Vi har alla olika tips och trix på hur vi tar hand om vår inre skönhet.

Ett vackert hår är din bästa accessoar, vackra naglar ditt finaste smycke, en frisk hud ditt bästa signum. Med rätt val av vitaminer och mineraler är du ett steg närmare ett glänsande vackert hår, fin, elastisk hud och starka naglar.

beauty
Silicea kosttillskott

Årets Hårprodukt

Efter en nominering och omröstning gjord av en jury samt svenska folket utsågs Original Silicea till Årets hårvårdsprodukt 2017 på hälsogalan Swedish Health Awards.

Original Silicea är ett välkänt varumärke baserade på högkoncentrerat, finfördelat kisel, vitaminer och mineraler. Original Silicea har funnits över 20 år på den svenska marknaden och är ett av Sveriges mest sålda skönhetstillskott för hår, hud och naglar. Original Silicea innehåller inga konserveringsämnen och är ett helt naturligt skönhetstillskott.

Silicea shampo och balsam

I Siliceas skönhetsserie finns även shampo och balsam för att skydda och ta hand om håret utifrån. Silicea vital Shampoo gör håret starkt och ger volym. Det efterföljande balsamet är ett leave-in balsam som reparerar och gör håret mjukt och följsamt samtidigt som de vårdande ingredienserna ger håret glans. 

Kombinationen ger ett starkt hår, med mer volym och glans.  

läs mer om Silicea Vital shampoo här

hår silicea balsam shampoo
silicea kollagen plus

Silicea kollagen för fast hud med mer lyster

Silicea Kollagen Plus  bidrar till att öka hudens elasticitet och ger en slätare hud med ökad lyster och mindre rynkor och celluliter. Kollagen finns under hudytan och tillsammans med bland annat kisel bidrar den till en fastare hud, bättre struktur och mer elastisitet. Kroppen producerar kollagen själv, men med åldern minskar både kisel och kollagenproduktionen vilket innebär att huden åldras. Genom att tillföra kisel och kollagen ger du hudenmöjlighet att stärkas inifrån. Silicea Kollagen plus är helt unik i sitt slag då den förutom innehåller Siliceas unika kiselgel, även innehåller två olika patenterade extrakt.

Haplex Plus hyaloronsyra har i studier visat sig öka fuktigheten i huden med 15 %. Verisol Kollagen gav i studie den absolut högsta kvaliteten och har visat att kollagenet i huden ökar med 60%.  Huden blir slätare och när fuktigheten i huden ökar blir den även mer elastiskt och mjuk.

  • Bidrar till ökad spänst och elasticitet i huden
  • Ger slätare hud med mindre djupa rynkor och linjer
  • Har dokumenterad effekt mot rynkor och celluliter

senaste nytt

Skönhets tips

Silicea för elastisk hud

Vårda huden

En noggrann och skonsam hudvårdsrutin i kombination med make up kan göra underverk för att din hud ska se vacker och strålande ut – men hur du mår på insidan speglar också av sig på utsidan.

7 tips för vackert hår

Har ditt hårsvall blivit torrt och skört efter en långdragen vinter? Här är tipsen som räddar håret från rot till topp!

I am a Silicea girl

Våra produkter inom Skönhet