Sök
Stäng denna sökruta.
nagelband-naglar

Så tar du bäst hand om dina nagelband

Dela inlägget

Torra och trasiga nagelband kan vara smärtsamt. Visste du däremot att skador på nagelbandet dessutom påverkar nagelns tillväxt?

Besväras du av torra nagelband som ständigt spricker? Inte bara gör det ont, det kan även påverka nagelns tillväxt och kvalitet eftersom nagelbandet skyddar nagelns matrix från bakterier. Vägen till vackra naglar börjar alltså redan i nagelbanden.

Upptäck Original Silicea
Naglar behöver fukt och näring för att inte bli sköra. Torra nagelband, ojämn nagelstruktur eller tunna naglar som skivar sig kan betyda brist på näring – vilket även kan bromsa tillväxten av naglarna.

Stärk naglarna från insidan: prova Original Silicea. Mineraliskt kisel har en fantastisk förmåga att binda vatten och reglerar fuktbalansen. Zink stödjer den naturliga oljeproduktionen. Kombinerat med biotin, mangan och selen. Näringsämnena bidrar till att bibehålla normala och starka naglar. Bonus är skönhetsboosten även till hår och hud.

” Nu har jag ätit Silicea dagligen i 8 veckor och ser stor skillnad på både naglar och hår! Känner mig så nöjd och kommer aldrig sluta med Silicea. Det finns inget annat som ger lika fina naglar! Jag har provat många andra produkter, så jag vet. Övre bilden var när jag började för 8 veckor sedan och nedre bilden är tagen idag. ”

@mariaskogsvik, Instagram

Om nagelbandet växer ut på nagelplattan uppstår lätt sprickor vid kanterna. Något som både gör ont och kan orsaka infektioner. Glöm inte att även vårda nagelbanden utifrån:

1. Mjuka upp
Börja med att tvätta händerna i ljummet vatten. Lägg lite extra omtanke på nagelbanden – dels håller du infektioner borta och dels mjukar du upp dem så de blir lättare att vårda i nästa steg.

2. Peela och forma
Använd en nagelbandspusher för att försiktigt skjuta tillbaka nagelbanden. Nageln får en vackrare inramning samtidigt som du förebygger att nagelbanden spricker och svider. Peela med en skonsam skrubb för att ta bort döda hudceller.

3. Smörj in
En bra nagelbandsolja är den bästa kompisen som återfuktar både nagel som nagelband. Genom att massera nagelbanden stimulerar du även blodcirkulationen, vilket ger naglarna förutsättningar att växa fortare. Applicera 1 gång per dag.

Klicka HÄR för att komma till Original Silicea Beauty Shots.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Rulla till toppen