Sök
Stäng denna sökruta.
Anne Lovgren_GLYC_Boost

”Nu är jag rörlig och smärtfri i mina fingrar.”

Dela inlägget

Att kunna hålla i gång en aktiv vardag med en flexibel och smidig kropp är viktigt för många. För Anne Lövgren blev GLYC Boost ett välkommet tillskott för att hjälpa henne att behålla rörligheten i fingrarna.

Anne är 74 år gammal, men känner sig inte en dag äldre än 64. Hon har bott på flera platser i landet och jobbat inom olika yrken som till exempel socionom, lärare och massör. Idag bor hon utanför Valdemarsvik. Att leva sunt och vara aktiv har alltid varit viktigt för henne – oavsett var hon har befunnit sig.

– Just nu går jag på vattengympa två gånger i veckan, promenerar ofta med mina två hundar och om vintern åker jag gärna skidor. Jag älskar att vara ute i naturen.

Anne Lovgren_GLYC Boost

Stelhet och smärta i fingrarna

För några år sedan blev hon alltmer stel i pekfingrarna och började få ont. Något som i synnerhet påverkade hennes vardag som pianist och massör. Det var då hon hittade GLYC Boost.

– Jag hade hört talas om grönläppad mussla tidigare, och hur bra det kan vara för kroppens leder. Dessutom hade jag testat nypon-tillskott tidigare. Så när jag såg en annons med tillskottet GLYC Boost i en tidning, ville jag gärna prova.

GLYC Boost är ett kosttillskott som innehåller grönläppad mussla, nypon, gurkmeja, zink, vitamin C och svartpeppar. Tillskottet är utvecklat för dig som vill leva ett aktivt liv och bibehålla smidiga leder.

– Jag märkte att mina pekfingrar började få tillbaka sin rörlighet rätt snabbt efter att jag började med GLYC Boost. Och att jag kunde röra fingrarna utan att det gjorde ont. Sedan dess har jag tagit två tabletter om dagen, en på morgonen och en på kvällen. Jag är så nöjd!

Viktigt med rätt vitaminer

För Anne är det viktigt vad man stoppar i sig, eller inte stoppar i sig. Med åren har hon blivit alltmer noga med kosten, för att få i sig tillräckligt med vitaminer och mineraler. Att komplettera med ett naturligt kosttillskott har också blivit viktigt.

– Jag gillar att alla ingredienser i GLYC är helt naturliga och att det inte innehåller några konstiga tillsatser.

Anne brukar också koka nässelsoppa på våren, för en extra vitaminboost, och göra vitaminshots på gurkmeja och ingefära. Att lägga pengar på extra tillskott ser hon inte som något konstigt.

– När det fungerar, då är ett tillskott värt de extra pengarna.

Skulle du rekommendera GLYC Boost till andra?
–  Absolut, det har jag redan gjort. Jag är så nöjd!

Boost Anne Lövgren

Att röra sig är A och O

För att behålla rörligheten i kroppen länge, finns det flera saker som är viktiga. Anne ger sina tre bästa tips.

  1. Först och främst, att röra på sig är A och O. Även om du känner dig stel är det viktigt att få in lite rörelse för lederna så att de inte stelnar ännu mer.
  2. För mig gör stretching stor skillnad! Jag startar varje morgon med att göra några stretchövningar i sängen, ett bra sätt att väcka kroppen på.
  3. Det är viktigt vad du äter, så att du får i dig de vitaminer du behöver. Att komplettera med ett naturligt tillskott som GLYC så fort du börjar känna dig stel är också bra. Gå inte runt och ha ont i onödan.

Om GLYC Boost

GLYC Boost är ett svensktillverkat kosttillskott för flexibla och rörliga leder. För dig som vill kunna hålla i gång en aktiv vardag med både motion och träning. Tabletterna innehåller 6 aktiva ingredienser för att boosta hela dig. GLYC utvecklades av apotekaren Dan Magnusson.

Pris: Från 299kr på octean.se Säljs också på apotek, i hälsokosthandeln och online.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Rulla till toppen