Sök
Stäng denna sökruta.
Marianne Westin intervju

”Nu kan jag röra på mig som vanligt igen”

Dela inlägget

Efter månader av smärta i knä och höft började Marianne Westin leta efter något som kunde hjälpa henne att återfå sin rörlighet. Då hittade hon kosttillskottet GLYC Original, som innehåller den fantastiska grönläppade musslan, kollagen, c-vitamin och zink.

Marianne Westin är snart 64 år gammal och bor i Skutskär utanför Gävle. Sedan 2003 har hon drivit ett hunddagis och hundpensionat. Hon föder även upp Fransk bulldogg, idag har hon tre hundar själv. I veckorna blir det många promenader tillsammans med hundarna och även Yin-yoga står på schemat.

Hon hade känt av värk i knä och höft i ungefär ett halvår innan hon hittade GLYC Original. En värk som bara blev värre med tiden.

– Jag som är van vid att kunna röra på mig mycket kände mig såklart begränsad.

Marianne Westin med sina hundar

Den fantastiska grönläppade musslan

Många djurägare ger tillskott med grönläppad mussla till sina äldre djur, för att de ska behålla smidighet i kroppen. Den grönläppade musslan är näringsrik och innehåller naturligt glukosamin och musselolja i form av Omega-3. Den har fiskats och ätits av ursprungsbefolkningen Maorierna vid Nya Zeelands kust i generationer. De olika verksamma ämnena i musslan kan bidra till att lindra besvär vid till exempel ledförslitning och stelhet.

– Jag har själv gett mina hundar sådana tillskott med goda resultat. En av mina hundar som var gammal och stel fick tillbaka sin smidighet efter tre veckor. Så jag googlade på om det fanns liknande för människor. Och då hittade jag kosttillskottet GLYC Original!

Marianne som hade haft knäbekymmer länge ville prova och se om ett tillskott med grönläppad mussla kunde hjälpa henne. Så hon gjorde en beställning på nätet och några dagar senare började hon med tillskottet.

– Efter en månad med GLYC Original kunde jag röra mig som jag brukar igen, vilket är helt fantastiskt.

GLYC Original på matta

Naturliga ingredienser är viktigt

Marianne gjorde uppehåll från tillskotten under en period, men ganska snabbt kom värken tillbaka i knät.

– Nu har jag tagit GLYC Original i ett år och känner att jag vill fortsätta med det länge.

För Marianne är det viktigt med naturliga ingredienser, hon försöker undvika så mycket färgmedel och konserveringsmedel det går. Vilket är ännu en anledning till att hon uppskattar det naturliga tillskottet GLYC Original så mycket.

Tips för en hållbar kropp

Att behålla en rörlig och hållbar kropp länge är viktigt för många. Vilka tips har du?

– Jag har alltid varit hundägare och fått så mycket glädje, rörelse och kärlek tack vare mina hundar. Så skaffa en hund om du kan. De ger en så mycket tillbaka och man kommer ut i naturen. Sen har jag också märkt stor skillnad sen jag började med Yin-yoga. Där stretchar man kroppen i olika positioner, med fokus på bindväv.

Om GLYC Original

GLYC Original är ett naturligt kosttillskott som hjälper dig att behålla ett aktivt och rörligt liv. Ett naturligt val för att bevara din naturliga rörlighet i leder och muskler. Basen ligger i den fantastiska grönläppade musslan tillsammans med kollagen, c-vitamin och zink. Tabletterna tillverkas i Sverige och är framtagna för långvarig användning. Även skonsam för mage och tarm.

Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Rulla till toppen