Sök
Stäng denna sökruta.
Kvinna schampo kollage - kundcase

”Inget annat schampo har hjälpt mig så här bra.”

Dela inlägget

Rätt hårprodukt kan göra underverk för dig som har torr hårbotten, tunt hår och tappar mycket hår. Något som Bodil Ewald, en 78-årig pensionär från Halmstad, kan intyga sedan hon började använda Silicea Vital Schampo.

Bodil har så länge hon kan minnas haft problem med torr hårbotten. Men det var först i 45 till 50-årsåldern som hon märkte att håret började bli tunnare, vilket hon inte är ensam om.

Under klimakteriet upplever många kvinnor att man tappar mer hår än vanligt och att håret inte känns lika fylligt som tidigare. Hårcykelns växtfas kan nämligen förkortas med anledning av det som sker i kroppen under klimakteriet.

–  Jag har testat många olika schampon genom åren som frisörer och andra har rekommenderat till mig. Men inget schampo har varit en fullträff, och därför har jag efterhand gått vidare och testat nya – för att hitta det som passar mitt hår bäst, berättar Bodil.

kvinna porträtt_kundcase
Bild: Bodil Ewald

För några månader sedan fick hon tipset om att testa Original Silicea Vital Schampo. Hon hade tidigare hört talas om Silicea, men visste inte att de också hade ett schampo.

– Jag tänkte att det inte kunde skada att testa. Att jag kunde köpa det på apoteket kändes tryggt, för jag har köpt balsam där innan och fått bra hjälp, förklarar Bodil.

"Schampot håller verkligen vad det lovar."

Original Silicea Vital Schampo innehåller kisel och biotin för styrka, volym och glans. Schampot är skonsamt för hårbotten och motverkar håravfall. Något som Bodil märkte snabbt.

– Schampot håller verkligen vad det lovar. Min hårbotten kliar inte längre, jag tappar mindre hår och jag har fått mer volym. Inget annat schampo har hjälpt mig så bra och så snabbt, och då har jag ändå testat många under åren, berättar Bodil.

LÄS MER: 11 tips för dig med tunt hår

Vårdar, återfuktar och tillför näring

Som 20-åring i början på 60-talet hade Bodil ett stort intresse för hår och var nyutbildad frisör. Men hon hann aldrig riktigt komma i gång med frisöryrket, då hon kort därefter tillsammans med sin man började en entreprenörsresa inom teknikens värld i stället.

– Men mitt intresse fanns kvar. Länge varierade jag mitt hår med hjälp av blekning, permanent och olika frisyrer var och varannan månad. Idag lägger jag slingor i håret ett par gånger per år och klipper mig då och då, men inte mer, säger Bodil.

Att bleka, färga och permanenta håret eller använda värmeverktyg utan skydd under lång tid skadar ofta håret. Silicea Vital Schampo vårdar, återfuktar och tillför näring till håret. Bodil märkte skillnad redan efter några tvättar.

"Om jag tycker att jag är snygg i håret så känner jag mig piggare, gladare och vackrare."

– Min man brukar alltid kommentera att jag sitter och river mig i huvudet för att min hårbotten kliar så, men nu kliar det inte längre. Sen har håret fått mer volym och lägger sig inte platt efter att jag tvättat det, berättar Bodil.

Bodil har också märkt skillnad i hårborsten – hon tappar inte lika mycket hår längre. Hon upplever också att schampot är drygt, löddrar bra och luktar gott, men inte för starkt.

– Jag gillar inte när schampon eller andra produkter har för starka dofter, berättar Bodil.

Kund kvinna Silicea schampo_case
Bild: Bodil Ewald

Att ett välmående och snyggt hår har betydelse för hur man känner sig håller Bodil med om.

– Om jag tycker att jag är snygg i håret så känner jag mig piggare, gladare och vackrare. Som att alla rynkorna försvinner, säger Bodil med glimten i ögat och skrattar.

Skulle du rekommendera Silicea Vital Schampo till andra?

– Absolut, det har jag redan gjort, avslutar Bodil med ett leende.

Om Original Silicea Vital Schampo

Silicea Vital Schampoo med kisel och biotin för styrka, volym och glans. Ditt hår kommer att älska det! Skonsamt för hårbotten och motverkar håravfall. För styrka och volym från rot till topp. Shampoot vårdar, återfuktar och tillför näring till håret som därmed återfår sin volym, styrka och lyster.

Pris: 129,00 kr på octean.se Säljs också på apotek och i hälsokosthandeln.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Rulla till toppen