Välj sida

Original Silicea

Det vackra & starka kommer inifrån!

Naturlig skönhet inifrån

När du väljer produkter i Original Silicea-serien så väljer du djurvänliga, veganska och miljömedvetna produkter som är 100% naturliga, Fria från konserveringsmedel och tillverkade i de finaste områdena (Black Forrest) i Tyskland.

Produkterna innehåller ren mineralisk kiselgel och inga tillsatser. Kiselt i alla produkter i Silicea-serien kommer från Schwarzswald/the black forrest som är mycket välkänt för sin unika sand (kiselsand). Alla produkter är fria från konserveringsmedel. Fokus i Silicea-serien är att alla produkter har unika indikationer och att alla har effekt.

original silicea

Sveriges mest sålda

Original Silicea är Sveriges mest sålda skönhetstillskott som ger dig näring inifrån för att bibehålla ett tjockt vackert hår, frisk elastisk hud och starka naglar.

Original Silicea hår

Hemligheten till drömhåret

När det kommer till håret stämmer det verkligen att skönhet kommer inifrån. Hårets styrka börjar vid roten, och det är bara genom att tillföra näring inifrån som hårkvaliten kan förbättras.

Orginal Silicea

Original Silicea är ett kosttillskott som ger dig näring inifrån för att bibehålla ett tjockt vackert hår, elastisk hud och starka naglar. Original Silicea innehåller noga utvalda näringsämnen som kisel, biotin, zink, selen och mangan.

NYHET

Original Silicea Kollagen Plus

Håll utkik i vår webshop för snart släpps vår Original Silicea Kollagen Plus. Original Silicea Kollagen Plus ger det där naturliga glowet och bidrar till att öka hudens elasticitet, ger en slätare hud med mindre rynkor och celluliter.

Silicea kollagen plus

Visste du detta om kisel

  • är en av de största komponenterna i kollagen, hudens bindväv.
  • har en avgörande betydelse för hela kroppen.
  • En obalans av kisel är en av de största enskilda faktorerna bakom håravfall och tunt hår
  • kan fungera som ett utmärkt komplement i “kampen” mot mild till måttlig akne.
  • är ett bra tillskott för avlägsnande av gifter som uppstår till följd av matsmältningen

Pin It on Pinterest