Välj sida

Ta hand om dig med Silicea

Sedan 1968 har vårt naturliga kiselmineral och utvalda näringsämnen gjort hår vackrare, hud friskare och naglar starkare. Glada magar och nöjda kunder. År efter år. Produkterna i Silicea värld innehåller ren mineralisk kiselgel och inga tillsatser. Kislet i alla produkter i kommer från Schwarzswald/the black forrest som är mycket välkänt för sin unika sand (kiselsand). Alla produkter är fria från konserveringsmedel och fokus ligger i att alla Silicea produkter har olika indikationsområden.

  • Original Silicea Kollagen Plus
    1 059,00 kr eller prenumerera och spara upp till 40%

Naturlig skönhet inifrån

När du väljer produkter i Original Silicea-serien så väljer du djurvänliga, veganska och miljömedvetna produkter som är 100% naturliga, Fria från konserveringsmedel och tillverkade i de finaste områdena (Black Forrest) i Tyskland.

Produkterna innehåller ren mineralisk kiselgel och inga tillsatser. Kislet i alla produkter kommer från Schwarzswald/the black forrest som är mycket välkänt för sin unika sand (kiselsand). Alla produkter är fria från konserveringsmedel. Fokus i Silicea-serien är att alla produkter har unika indikationer.

os_kapslar

Sveriges mest sålda

Original Silicea är Sveriges mest sålda skönhetstillskott som ger dig näring inifrån för att bibehålla normalt hår, hud och naglar.

Skönhet inifrån

När det kommer till håret stämmer det verkligen att skönhet kommer inifrån. Hårets styrka börjar vid roten, och det är genom näring inifrån som kvaliten kan förbättras.

Orginal Silicea

Original Silicea är ett kosttillskott som ger dig näring inifrån för att bibehålla ett tjockt vackert hår, elastisk hud och starka naglar. Original Silicea innehåller noga utvalda näringsämnen som kisel, biotin, zink, selen och mangan.

NYHET – synbart mindre rynkor och mjukare hud

Original Silicea Kollagen Plus

Original Silicea Kollagen Plus har en unik sammansättning med kiselge, hyaloronsyra och kollagen. Original Silicea Kollagen Plus ger det där naturliga glowet och bidrar till att öka hudens elasticitet, ger en slätare hud med mindre rynkor och celluliter.

NYHET – synbart mindre rynkor och mjukare hud

Original Silicea
Anti-Aging Cream Mask

En rik fuktighetsgivande ansiktsmask för synliga resultat. 
Silices anti-age kräm, som är rik på naturliga värdefulla ingredienser för att motverka effekterna av tid och effekterna av fria radikaler.  Den rika anti-aging masken är idealisk för stressad,  torr, krävande, mogen, för tidigt åldrad samt känslig torr hud – även lämplig  när huden också är benägen för spänning, rodnad, irritabilitet och tecken på trötthet. Lika viktigt som utvärtes hudvård är att vårda huden infrån med kollagen, hyaloronsyra och kisel. Läs mer om Siliceas unika skönhetsserie nedan.

Visste du detta om kisel

  • är en av de största komponenterna i kollagen, hudens bindväv.
  • har en avgörande betydelse för hela kroppen.
  • En obalans av kisel är en av de största enskilda faktorerna bakom håravfall och tunt hår
  • kan fungera som ett utmärkt komplement i “kampen” mot mild till måttlig akne.

Pin It on Pinterest