Välj sida

Orginal Silicea

Unik kisel för inre & yttre skönhet och en mage i harmoni

Unik kisel för inre & yttre skönhet

När du väljer produkter i Original Silicea-serien så väljer du djurvänliga, veganska och miljömedvetna produkter som är 100% naturliga, Fria från konserveringsmedel och tillverkade i de finaste områdena (Black Forrest) i Tyskland.

Produkterna innehåller ren mineralisk kiselgel och inga tillsatser. Kiselt i alla produkter i Silicea-serien kommer från Schwarzswald/the black forrest som är mycket välkänt för sin unika sand (kiselsand). Alla produkter är fria från konserveringsmedel. Fokus i Silicea-serien är att alla produkter har unika indikationer och att alla har effekt.

Silicea tillverkas av Europas tredje största läkemedelsföretag i världen, Mibe i Tyskland, och har funnits i över 80 år.

Sveriges mest sålda

Original Silicea är Sveriges mest sålda skönhetstillskott som ger dig näring inifrån för att bibehålla ett tjockt vackert hår, frisk elastisk hud och starka naglar.

Årets hårprodukt

Original Silicea blev utsedd till årets hårprodukt på Swedish Health Awards.

Hemligheten för ditt drömhår

När det kommer till håret stämmer det verkligen att skönhet kommer inifrån. Hårets styrka börjar vid roten, och det är bara genom att tillföra näring inifrån som hårkvaliten kan förbättras.

Orginal Silicea

Original Silicea är ett kosttillskott som ger dig näring inifrån för att bibehålla ett tjockt vackert hår, elastisk hud och starka naglar. Original Silicea innehåller noga utvalda näringsämnen som kisel, biotin, zink, selen och mangan.

Välkommen till Siliceas värld

AdobeStock_162361076-2_rödhårig-tjej_150dpi.jpg

Tjock vackert hår

Original Silicea är Sveriges mest sålda produkt för skönhet inifrån

naglar.jpg

Starka naglar

Original Silicea innehåller selen som bidrar till starka friska naglar

Skönhet - tips så vårdar du huden

Stark bindväv

Kiselsyra stärker bindväven, reglerar fuktbalansen och understödjer bildandet av kollagen

AdobeStock_123236712_silicea_tjejer_150dpi.jpg

Elastisk hud

Ta hand om din hud och bevara den elastisk och frisk

Visste du det här om kisel?

  • är en av de största komponenterna i kollagen, hudens bindväv. Ämnet ser till att hårsäckarna får leverans av alla viktiga mineraler vilka är nödvändiga för normal hårväxt och vitalitet.
  • har en avgörande betydelse för hela kroppen, främjar mineralbalansen mellan kalcium och magnesium, som i sin tur hjälper till att upprätthålla hormonbalansen. En obalans i de kvinnliga könshormonerna är en av de största enskilda faktorerna bakom håravfall och tunt hår – vanligt i samband med klimakteriet.
  • kan fungera som ett utmärkt komplement i “kampen” mot mild till måttlig akne.
  • är ett bra tillskott för avlägsnande av gifter som uppstår till följd av matsmältningen

Pin It on Pinterest