Sök
Stäng denna sökruta.

Här är manikyrerna som inspirerar i jul

Dela inlägget

Ett par naturligt starka naglar…
…förtjänar en snygg finish! Och är det någon gång som det känns extra roligt med ett par fina naglar så är det väl inför jul och nyår – håller du med?

Inspireras av de fina manikyrerna nedan – för en lite extra festlig högtid. Besväras du av tunna och sköra naglar som lätt skivar sig och går av? Då kan vi varmt rekommendera Original Silicea (julklappstips!). Näringen från mineraliskt kisel kombinerat med biotin, mangan, zink och selen ger ett par naturligt starka, vackra och välmående naglar. De flesta börjar uppleva skillnad på naglarna redan inom 3-4 veckor.

Snöflingor
Rött, guld, metallic och snöflingor. En manikyr som verkligen drar blickarna till sig! Måla själv, unna dig ett besök på nagelsalongen eller köp nail art och klistra på. Avsluta med ett bra överlack.

Christmas tree
Grönt har tagit över den här säsongen – i klädbutikerna florerar just nu grönt i alla dess toner. Varför inte sätta trendfärgen på naglarna istället? Vi älskar manikyren ovan!

Rött och rosa
Nageltrenden rött och rosa har varit populär hela 2017. Varför inte sluta året på topp med den här fina färgkombon? Inslag av rött – men lagom juligt. Manikyren gör sig fin både till vardags som fest och är enkel att göra själv!

Dekorationer
En röd bas med vita dekorationer – julstämning på hög nivå! Allt du behöver för dekorationerna är en tunn pensel (går att köpa i hobbyaffärer), ett vitt nagellack och ett bra topplack som bäddar in manikyren.

Du är vacker!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Rulla till toppen