Sök
Stäng denna sökruta.

Vårens nageltrender 2018: manikyrer, färger och inspiration

Dela inlägget

Nageltrenderna 2018 har allt och lite till…
Vi tröttnar vi aldrig på att spana in trenderna för en ny säsong. Vårens naglar går i toner av latte, blått och retro-neon. Här är Siliceas trendspaning för våren 2018!

Matt neon
Neon väcker nostalgiska minnen till liv. Gult, rosa, orange och grönt är dessutom perfekta sommarfärger. Toppa med ett matt överlack för trendig look. Matcha med ett par färgstarka solglasögon eller färgglada plagg för extra färgbomb!

Utsmyckningar
Små handmålade nageltatueringar är helrätt våren 2018. Likaså strass och utsmyckningar i form av blommor och mönster. Unna dig en manikyr på salongen, prova dig fram hemma med en tunn pensel eller investera i nagelutsmyckningar och klistra fast ovanpå ditt favoritlack. Bara fantasin sätter gränser!

Blått
Inspireras av himmel och hav i vår. Blått i alla toner – från pastellblått, kleinblått, marinblått till midnattsblått är nämligen helrätt just nu. Silicea-redaktionens favorit är den ljusblå tonen från en solklar himmel. Extra fint blir det när händerna har blivit lite solkyssta!

Latte
Du som inte älskar de färgsprakande trenderna – här är någonting för dig! I vår får även naturligt och enkelt ta plats. Allt från mjölkvita nyanser till latte och choklad. Beige i alla dess toner precis som ljusrosa är färgtrender som håller i sig år efter år. En fransk manikyr är tidlöst. Tillsammans med utsmyckningar är det ett nagel-statement 2018!

För naturligt starka naglar
Har du sköra naglar? Vill du slippa nagelförstärkningen? Få dina naglar att växa sig starka och tåliga med Original Silicea. Mineraliskt kisel i form av finfördelad kiseldioxid, kombinerat med biotin, mangan, zink och selen bidrar till att bibehålla normala, starka naglar – så att du kan prova nageltrend efter nageltrend utan att rucka för mycket på dina naglars kvalitet.

De flesta börjar uppleva skillnad på naglarna efter bara några veckor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Rulla till toppen