Sök
Stäng denna sökruta.

Guide: Så tar du hand om ett solkysst hår

Dela inlägget

Sommar, strandhår och solbränd hud. Och precis som huden behöver sitt skydd från solen behöver håret vårdas för att hålla sig friskt och glansigt under säsongen. Här är våra bästa tips!

Saltvatten i håret och naturligt solkysst hår som går i naturliga slingor av balayage – helt underbart! Men tar du inte hand om håret finns risken att det blir torrt, frissigt och slitet. Här är några knep för att hålla håret välmående i sommar – börja redan nu!

1. Stärk håret inifrån

Ge håret de bästa förutsättningarna för att växa sig tjockt och starkt till sommaren. Ett friskt och starkt hår klarar bättre av de yttre påfrestningarna än vad ett skört hår gör. Boosta och ge håret extra näring inifrån med Original Silicea.

2. Solskydd

Det är inte bara på kroppen du riskerar att bränna dig. Var rädd om din hårbotten! Använd en stilsäker strandhatt, keps eller solskyddsfaktor speciellt anpassat för håret när du vistas i solen. Likaså skyddar du resten av håret!

3. Skonsamma hårprodukter

Skäm bort håret med olja för att återfukta slitna hårtoppar. Och använd skonsamma hårprodukter, som vår senaste nyhet: Silicea Schampoo! Silicea shampoo ger håret märkbar volym och stärker det från roten. Den exklusiva formulan med kisel och biotin ger håret lyster och volym samtidigt som den är vårdar, återfuktar och tillför näring åt ett solkysst hår. Komplettera Original Silicea med Silicea schampoo för ett tjockt, välmående hår från rot till topp!

4. Ät av sommarens goda!
Det finns mängder av beautyfood som bidrar till ett friskt och vackert hår. Frossa i sommarmat som jordgubbar – innehåller C-vitamin vilket bidrar till bildandet av kollagen och skaldjursfrossa med räkor – som innehåller en hög halt zink.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Rulla till toppen