Sök
Stäng denna sökruta.

Beautyfood: Ät dig till en vacker hy

Dela inlägget

Skönhet börjar inifrån. Här är maten som är bra för din hud!

En frisk, elastisk och välmående hud får du inte bara med bra yttre skönhetsrutiner. Även med rätt näring inifrån. Här kommer listan med bra beautyfood!

Jordgubbar
En liten skål med jordgubbar ger en riktig C-vitaminboost. C-vitamin bidrar till bildandet av kollagen. Det sägs också att jordgubbar kan göra huden mindre torr.

Grapefrukt
Grapefrukt är bra beautyfood, då den innehåller mycket betakaroten, något som kroppen omvandlar till A-vitamin.

Olivolja
Oljan är inte bara super för yttre hudvård. En matsked om dagen kan även göra underverk inifrån för att hålla huden mjuk och smidig.

Tomat
Ett gammalt husmorsknep som säger att tomater kan minska fina linjer i huden. Likaså finnar, då tomaterna är rika på A-vitaminer vilket balanserar oljan i hyn. Det skadar ju inte att prova!

Mandlar och valnötter
En handfull mandlar varje dag ökar nivåerna av E-vitamin, en viktig antioxidanterna för välmående hud. Valnötter är rika på omega-3, som håller huden återfuktad och smidig. Omega 3 hjälper också till att förebygga inflammationer.

Avokado
Innehåller både nyttiga fetter, vitaminer och antioxidanter. För att huden ska hålla sig ung behöver den ett ständigt tillskott av rätt fett, vitaminer och fukt.

Kisel och Zink
Visste du att kiseldioxid är en av de viktigaste komponenterna i kollegen, hudens bindväv? Likaså är Zink en nödvändigt mineral för din hud. Den hjälper bland annat till att reglera oljeproduktionen i huden. Original Silicea innehåller en hög koncentration kisel, för frisk och elastisk hud. Även zink, biotin, selen och mangan. Silicea Beauty Shots innehåller, förutom kisel, beautyfood som jordgubbar och grapefrukt. Även hallon, svarta vinbär och fläder som ger extra god smak. En Beauty Shot om dagen räcker för att boosta din naturliga skönhet inifrån.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Rulla till toppen