Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

Slipp kliande myggbett

Bite Away

Bite Away® är fiffig produkt för extern behandling av insektsbett från exempelvis myggor, getingar och bin men den kan också lindra irritation från till exempel nässlor eller maneter.

Lindrar

Lindrar klådan

Naturlig

Inga kemiska substanser

Okomplierad

Enkel användning

Slipp kliande myggbett hela året​

Bite Away® är fiffig produkt för extern behandling av insektsbett från exempelvis myggor, getingar och bin men den kan också lindra irritation från till exempel nässlor eller maneter. Produkten ger en snabb och säker lindring mot både klåda, smärta och svullnad som kan uppstå av insektsbett genom att använda koncentrerad värme på det utsatta området på huden. Den släta kontaktytan består av ett keramiskt material och är hygieniskt och passar utmärkt för allergiker. Bite Away använder koncentrerad värme för att behandla och lindra bett från tex myggor och getingar. Enkel att använda utan kemiska substanser.

Testa Bite Away och du är snart en inbiten användare

Mia, 49, blev kvitt mardrömsklådan

Mia, hade länge stora problem med kliande myggbett. Trots att hon testat olika salvor och krämer var det inget som hjälpte – då vände allt när hon testade Bite Away.

mygga biteaway

Apotekaren hyllar succémetoden

Problem med irriterande insektsbett? Glöm kemiska salvor eller ineffektiva huskurer – nu finns ett smartare sätt att bli kvitt klådan. Bite Away lindrar besvären efter bara några sekunders behandling.

För alla tillfällen

mamma och barn
vandra i skogen

Så här fungerar Bite Away®

Den keramiska kontaktytan på spetsen av Bite Away® placeras på bettet eller stinget. Efter aktivering (ett enkelt tryck) av en av de två knapparna (3 sekunder för barn – 6 sekunder för vuxna) uppnås en temperatur på stinget eller området på 51 ° C för vald tid.

Bite Away

Elektroniskt hjälpmedel för extern behandling av insektsbett från myggor, getingar, bin, blinningar och andra stickande småkryp men lindrar också irritation orsakade av nässlor eller maneter.

klinande bett och stick bite away