Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

Lycka och sömn

Saframyl

Exklusivt saffransextrakt med fokus på lycka och sömn. Alla produkter i Saframyl-serien är biverkningsfria och du kan börja och sluta när du vill, inga efterverkningar.

Hjälper

Mot nedstämdhet och oro

Naturligt

Med ingredienser som saffran

Vakna pigg

Hjälp mot sämnproblem

En positiv vardag​

Stressad, obalnserad och sömnproblem. Saframyl serien är produkter med fokus på lycka, balans och sömn där huvudingrediensen består av exklusivt saffransextrakt. Saframyl Positive Mood är skapad för dig som är nedstämd, trött och behöver extra energi – ett kosttillskott som bevarar positiv sinnesstämning och känslomässig balans.

En god natts sömn

Saframyl Positive Sleep är en unik sömnbevarande egenvårdsprodukt framtagen till dig som tar lång tid på dig att somna, sover oroligt och vaknar lätt eller som har svårt att komma in i djupsömn. Saframyl Positive Sleep är även till dig som ofta känner dig trött och på dåligt humör när du vaknar. Alla produkter i Saframyl-serien är biverkningsfria och du kan börja och sluta när du vill, inga efterverkningar.

saframyl positive sleep
  För en positiv vardag
  fr. 261,00 kr

  Exklusivt saffran

  Saframyl erbjuder ett naturligt skydd för att hantera perioder av trötthet, utmattning, nedstämdhet och sömnproblem. Ett kosttillskott för en fungerande vardag – med positiv sinnestämning och en god natts sömn.

  Harmoni

  Saframyl Positive Mood är framtagen till dig som tillfälligt upplever en negativ spiral, känner dig nedstämd, är trött och utmattad. Hitta din inre balans och återfå en positiv sinnesstämning.

  Orka mer

  Saframyl Positive Sleep är framtaget till dig som har svårt att somna, sover oroligt, vaknar lätt och ofta känner dig trött när du vaknar. Dålig sömn kan leda till nedstämdhet och sömnproblem.

  Inga biverkningar

  Alla produkter i Saframyl-serien är biverkningsfria och du kan börja och sluta när du vill, inga efterverkningar.
  Unga glada tjejer

  Saframyl Positive Mood

  Det naturliga kosttillskottet Saframyl Positive Modd bidrar till att du får tillbaka din normala sinnesstämning och blir fri från tillfällig nedstämdhet, och oro. Saframyl Posivite Mood är ett kliniskt dokumenterat och välbeprövat egenvårdsmedel som även kan bidra till att minska trötthet och utmattning.

  Saframyl Positive Sleep

  Saframyl Positive Sleep är ett unikt sömnbevarande egenvårdsmedel framtaget till dig tar lång tid på dig att somna, sover oroligt och vaknar lätt, har svårt att komma in i djupsömn samt ofta känner dig trött och på dåligt humör när du vaknar.

  Nästan var fjärde person tampas med sömnsvårigheter!

  Är du en av dem som vrider och vänder dig i sängen tills långt in på natten utan att kunna somna.  De flesta av oss prioriterar bra sömn högst av allt och vi mår också som bäst när vi har en regelbunden sömnrutin. Samtidigt är det många som har svårt att sova trots att de är trötta och går på alldeles för få timmar sömn. Det påverkar inte bara ditt humör negativt, dina prestationer kan också bli sämre och det kan till slut bli farligt för din hälsa. Även din omgivning påverkas.

  Viktigt att snabbt ta tag i sömnproblem

  Sömproblem påverkar inte bara individen och hälsan utan även dess omgivning som familj och arbetskollegor. Det är därför viktigt att så snart som möjlig komma till bukt med problemen. Saframyl Positive Sleep rekommenderas till den som har; svårt att somna, sover oroligt, vaknar lätt och/eller känner dig trött när du vaknar. En kapsel innan sängående räcker. En annan stor fördel med Saframyl är det går att börja och sluta när man vill, utan negativa biverkningar.

  Saframyl Positive Sleep – förbättrar sömnkvaliteten och ger sinnesro

  Saframyl kan tryggt rekommenderas vid sömnproblem. Saframyl används vid tillfälliga insomningsbesvär men kan även rekommenderas vid lång-
  varig användning. En kapsel ca 1 h innan sänggående. Saframyl har inga kända biverkningar

  Saframyl Positive Sleep - förbättrar sömnkvaliteten och ger sinnesro

  Saframyl kan tryggt rekommenderas vid sömnproblem. Saframyl används vid tillfälliga insomningsbesvär men kan även rekommenderas vid lång-

  varig användning. En kapsel ca 1 h innan sänggående. Saframyl har inga kända biverkningar