Saframyl » Positiv effekt utan biverkningar - Octean

Saframyl

Exklusivt saffransextrakt med fokus på lycka och sömn

N

En fungerande vardag

Saframyl erbjuder ett naturligt skydd för att hantera perioder av trötthet, utmattning, nedstämdhet och sömnproblem Ett kosttillskott för en fungerande vardag – med positiv sinnestämning och en god natts sömn

N

En positiv vardag

Saframyl Positive Mood är framtagen till dig som tillfälligt upplever en negativ spiral, känner dig nedstämd, är trött och utmattad och har svårt att ta dig för saker än du normalt sett gör.

N

God natts sömn

Saframyl Positive Sleep är framtaget till dig som har svårt att somna, sover oroligt, vaknar lätt och ofta känner dig trött när du vaknar. Dålig sömn kan leda till nedstämdhet och sömnproblem.

Unika produkter för dig som känner dig nedstämd, stressad och har sömnproblem

Nedstämd, stressad och sömnproblem. Saframyl serien är produkter med fokus på lycka, nedstämdhet och sömnproblem där huvudingrediensen består av exklusivt saffranextrakt. Saframyl Positive Mood är skapad för dig som är nedstämd, trött och behöver extra energi – ett kosttillskott för positiv sinnesstämning och känslomässig balans.

Saframyl Positive Sleep är en unik sömnbevarande egenvårdsprodukt framtagen till dig som tar lång tid på dig att somna, sover oroligt och vaknar lätt eller som har svårt att komma in i djupsömn. Saframyl Positive Sleep är även till dig som ofta känner dig trött och på dåligt humör när du vaknar. Alla produkter i Saframyl-serien är biverkningsfria och du kan börja och sluta när du vill, inga efterverkningar.

Exklusivt saffran

Bidrar till att bevara känslomässig balans och normal sinnestämning

Harmoni

Hitta din inre balans och återfå en positiv sinnesstämning

Orka mer

Med en god natts sömn är det enklare att ha en positiv dag

Inga biverkningar

Alla produkter i Saframyl-serien är biverkningsfria och du kan börja och sluta när du vill, inga efterverkningar.

Saframyl Positive Mood

Saframyl Positive Mood

Saframyl Positive Mood är ett kosttillskott som bevarar och upprätthåller din känslomässiga balans och positiva sinnestämning.

Saframyl Positive Sleep

Saframyl Positive Sleep

Saframyl Positive Sleep är ett sömnbevarande kosttillskott som bidrar till att förbättra din naturliga sömnkvalité och vakna positiv och utvilad.

Saframyl Positive Mood

Det naturliga kosttillskottet Saframyl Positive Modd bidrar till att du får tillbaka din normala sinnesstämning och blir fri från tillfällig nedstämdhet, och oro. Saframyl Posivite Mood är ett kliniskt dokumenterat och välbeprövat egenvårdsmedel som även kan bidra till att minska trötthet och utmattning.

Saframyl Positive Sleep

Saframyl Positive Sleep är ett unikt sömnbevarande egenvårdsmedel framtaget till dig tar lång tid på dig att somna, sover oroligt och vaknar lätt, har svårt att komma in i djupsömn samt ofta känner dig trött och på dåligt humör när du vaknar.
Förbättra kvaliteten av naturlig sömn, ger lugn och avslappning och bevarar en positiv sinnesstämning

Jag är inte längre “uppsnurrad” utan känner mig positiv och glad. Jag känner mig lugn även i stressade situationer.

Ulrika, 36 år

Jag sover bättre och är mindre utarbetat och trött. Känner att jag återfått ett lugn. Den är ganska dyr, men värd varenda krona.

Peter, 59 år

Kunden i fokus


Våra produkter & produktinformation bygger alltid på lång erfarenhet & klinisk dokumentation för att kunden alltid ska känna sig säker

Kundkontakt


Vi finns att kontakta alla dagar, telefon 010-703 68 00

40 års erfarenhet


Octean representerar 40 års erfarenhet inom läkemedels-
industrin & egenvård. Hos oss arbetar både auktoriserad hälsorådgivare & apotekare.

Alltid fri frakt


Vi har alltid fri frakt på alla beställningar inom Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pin It on Pinterest

Share This