Välj sida

Saframyl

Exklusivt saffransextrakt med fokus på lycka och sömn

Exklusivt saffran

Saframyl erbjuder ett naturligt skydd för att hantera perioder av trötthet, utmattning, nedstämdhet och sömnproblem. Ett kosttillskott för en fungerande vardag – med positiv sinnestämning och en god natts sömn.

Harmoni

Saframyl Positive Mood är framtagen till dig som tillfälligt upplever en negativ spiral, känner dig nedstämd, är trött och utmattad. Hitta din inre balans och återfå en positiv sinnesstämning.

Orka mer

Saframyl Positive Sleep är framtaget till dig som har svårt att somna, sover oroligt, vaknar lätt och ofta känner dig trött när du vaknar. Dålig sömn kan leda till nedstämdhet och sömnproblem.

Inga biverkningar

Alla produkter i Saframyl-serien är biverkningsfria och du kan börja och sluta när du vill, inga efterverkningar.

En positiv vardag

Stressad, obalnserad och sömnproblem. Saframyl serien är produkter med fokus på lycka, balans och sömn där huvudingrediensen består av exklusivt saffransextrakt. Saframyl Positive Mood är skapad för dig som är nedstämd, trött och behöver extra energi – ett kosttillskott som bevarar positiv sinnesstämning och känslomässig balans.

Saframyl Positive Sleep är en unik sömnbevarande egenvårdsprodukt framtagen till dig som tar lång tid på dig att somna, sover oroligt och vaknar lätt eller som har svårt att komma in i djupsömn. Saframyl Positive Sleep är även till dig som ofta känner dig trött och på dåligt humör när du vaknar. Alla produkter i Saframyl-serien är biverkningsfria och du kan börja och sluta när du vill, inga efterverkningar.

Unga glada tjejer

Saframyl Positive Mood

Det naturliga kosttillskottet Saframyl Positive Modd bidrar till att du får tillbaka din normala sinnesstämning och blir fri från tillfällig nedstämdhet, och oro. Saframyl Posivite Mood är ett kliniskt dokumenterat och välbeprövat egenvårdsmedel som även kan bidra till att minska trötthet och utmattning.

Saframyl Positive Sleep

Saframyl Positive Sleep är ett unikt sömnbevarande egenvårdsmedel framtaget till dig tar lång tid på dig att somna, sover oroligt och vaknar lätt, har svårt att komma in i djupsömn samt ofta känner dig trött och på dåligt humör när du vaknar.

vinn bok

Tävla och vinn!

Var med och tävla om en månadsförbrukning Saframyl Positive Mood & Kristin Kaspersens bok “Good Morning : skön start ger energi för dagen”. värde ca 650 kr.

Tävla så här:

Vad är en bra morgonrutin för dig?
Berätta för oss hur du startar dagen för att få bäst förutsättningar att få en så bra dag som möjligt.

En vinnare dras varje månad. När du lämnat in ditt formulär är du med i alla dragningar under 6 månader. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. För att tävla måste du vara över 15 år. Tävlingen har inget samråd med Kristin Kaspersens förlag Fitnessförlaget utan produkt och bok är helt separata från varandra. Bok och produkter är inköpta av Octean AB.

Fyll i formuläret nedan för att vara med och tävla

Pin It on Pinterest