Drömmer du om den där tjocka hårmanen men tampas med torra och stripiga längder? Här är våra bästa tips!

1. Använd skonsamma hårprodukter
Hårprodukter med exempelvis alkohol gör att håret torkar ut och lättare bryts. Välj dina hårprodukter med omsorg. Silicea Schampoo är ett skonsamt alternativ fri från parabener och silikoner. Den exklusiva formulan med kisel och biotin ger håret styrka, volym och lyster samtidigt som den är vårdar, återfuktar och tillför näring. För ett tjockt, välmående hår från rot till topp!

Hårguide: Läs innehållsdeklarationen som ett proffs!

2. Ta det lugnt
För mycket stress har inte bara negativ inverkan på välmåendet – det kan också göra att du tappar mer hår och hämmar hårtillväxten. Här kan du läsa mer om sambandet med stress och håravfall.

3. Toppa håret regelbundet
Håret får ett tjockare intryck med välklippta längder. Är det ett långt hår du vill ha så känns det kanske inte så kul att behöva klippa det. Men ju oftare du toppar desto mindre behöver du ta. Dessutom riskerar en kluven hårtopp att vandra upp och ge ett ännu tunnare och skörare hårstrå.

4. Stärk håret inifrån
Ett tjockt och välmående hår behöver rätt näring från insidan för att växa sig starkt. Original Silicea med kisel, zink, selen och biotin ger håret en riktig näringsboost! Endast en kapsel/matsked om dagen räcker. 9 av 10 är nöjda med Original Silicea och kliniska studier visar effekt på hår, hud och naglar.

Good things take time! Överväger du ändå att sätta i löshår? Läs i så fall de här tipsen – för att undvika slitaget med extensions!