Sök
Stäng denna sökruta.
tjockare hår

Så får du ett tjockare hår

Dela inlägget

Drömmer du om den där tjocka hårmanen men tampas med torra och stripiga längder? Här är våra bästa tips!

1. Använd skonsamma hårprodukter
Hårprodukter med exempelvis alkohol gör att håret torkar ut och lättare bryts. Välj dina hårprodukter med omsorg. Silicea Schampoo är ett skonsamt alternativ fri från parabener och silikoner. Den exklusiva formulan med kisel och biotin ger håret styrka, volym och lyster samtidigt som den är vårdar, återfuktar och tillför näring. För ett tjockt, välmående hår från rot till topp!

Hårguide: Läs innehållsdeklarationen som ett proffs!

2. Ta det lugnt
För mycket stress har inte bara negativ inverkan på välmåendet – det kan också göra att du tappar mer hår och hämmar hårtillväxten. Här kan du läsa mer om sambandet med stress och håravfall.

3. Toppa håret regelbundet
Håret får ett tjockare intryck med välklippta längder. Är det ett långt hår du vill ha så känns det kanske inte så kul att behöva klippa det. Men ju oftare du toppar desto mindre behöver du ta. Dessutom riskerar en kluven hårtopp att vandra upp och ge ett ännu tunnare och skörare hårstrå.

 

4. Stärk håret inifrån
Ett tjockt och välmående hår behöver rätt näring från insidan för att växa sig starkt. Original Silicea med kisel, zink, selen och biotin ger håret en riktig näringsboost! Endast en kapsel/matsked om dagen räcker. 9 av 10 är nöjda med Original Silicea och kliniska studier visar effekt på hår, hud och naglar.

Good things take time! Överväger du ändå att sätta i löshår? Läs i så fall de här tipsen – för att undvika slitaget med extensions!

3 reaktioner på ”Så får du ett tjockare hår”

 1. Gisela nyström

  Jag tappar mycket hår och har gummiband varje dag vilket intr är så brs skulle viljs klippa mig kanske och har kört balsammetoden men det blir inte rent

  1. Hej Gisela!
   Det är många som gillar balsam-metoden men jag upplevde precis samma känsla som du – att det är svårt att få håret rent. Därför vill jag varmt rekommendera Siliceas schampo. Det vårdar skonsamt, håret blir rent och samtidigt är det utvecklat för att stimulera hårrötterna och motverka håravfall. Jag har själv använt det i en månad nu och är supernöjd. Kanske kan vara något för dig också?
   /Madeleine, Silicea

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Rulla till toppen