Sök
Stäng denna sökruta.
glow i huden

Så får du mer glow i din hy (tipsen som funkar!)

Dela inlägget

Upplever du en trött och glåmig hy? Vi har tipsen för hur du enkelt ger den extra glow!

Börja med att skrubba

Skrubba bort döda hudceller med en ansiktspeeling med jämna mellanrum. Det ökar blodcirkulationen i huden så att din hy ser mer pigg och fräsch ut. Glöm inte att skrubba försiktigt, så du inte skadar huden!

Använd en ansiktskolja

En ansiktsolja ger din hy en fantastisk lyster! Vill du inte investera i en hudvårdsanpassad går kokosolja precis lika bra. Grunda med oljan innan du lägger din ansiktskräm.

Läs även: Fyra enkla kvällsrutiner för att slippa torr hud

Använd rätt ansiktskräm för din hy

Se upp för att använda fel hudvårdsprodukter. Har du en torr hy bör du välja en oljebaserad ansiktskräm, har du en fet hy bör du investera i en vattenbaserad. Om produkten är olje- eller vattenbaserad brukar stå på den första raden i produktens innehållsförteckning.

Förstärk med en highlighter

En highlighter ger din hy extra glow på noll-time! Applicera på kindbenen, mitten av pannan, på nästippen samt på hakan och du trollar genast fram lite extra lyster i hyn. Fake it til you make it!

Läs även: Då behöver hår, hud och naglar extra vård

Boosta inifrån

Upplever du ofta en trött och glåmig hy kan du ha nytta av ett kosttillskott. Original Silicea boostar inifrån, och kan både återfukta och upprätthålla hudens spänst och smidighet. Varför inte börja din skönhetsrutin med att ta en Beauty Shot till frukosten varje morgon? Perfekt för dig som just nu har en torrare hy än normalt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Rulla till toppen