Välj sida

Våra produkter

Octean är en familj av livsstilsförbättrande produkter. Våra varumärken har olika egenskaper men är alltid skapade med samma omtanke och förväntan. Alla sidor av en octean är lika.

Original Silicea

När du väljer produkter i Original Silicea-serien så väljer du djurvänliga, veganska och miljömedvetna produkter som är 100% naturliga, Fria från konserveringsmedel och tillverkade i de finaste områdena (Black Forrest) i Tyskland.

Silicea Mage-tarm

Silicea serien innehåller ren mineralisk kiselgel och inga tillsatser – det gör den värlsunik. Kiselt i alla produkter i Silicea-serien kommer från Schwarzswald/the black forrest som är mycket välkänt för sin unika sand (kiselsand).

Bi-pro Kådsalva

Bi-pro salvan är en beprövad naturprodukt. En universalsalva som rekommenderas till alla både små och stora. Listan på Bi-pro salvans egenskaper är stor och den kan användas mot de flesta lindriga hudbesvär.

AktivSvea

En naturlig svensktillverkad djurserie som bygger på klinisk dokumentation, beprövad erfarenhet, bevisad effekt och positiva resultat.

Iron Vital

Iron Vital® F är ett naturligt järntillskott vid trötthet och utmattning. Mild och god smak baserat på rödbeta och äpple, skonsam för magen.

Bite Away

Bite Away® är fiffig produkt för extern behandling av insektsbett från exempelvis myggor, getingar och bin men den kan också lindra irritation från till exempel nässlor eller maneter.

Detoxner®

Detoxner® IBS består av två helt naturliga produkter som tillsammans lindrar och förebygger IBS-symtom så som förstoppning, diarré, illaluktande gaser, svullen mage, magkramper och/eller magont.

Saframyl

Saframyl Positive Sleep är en unik sömnbevarande egenvårdsprodukt framtagen till dig som tar lång tid på dig att somna, sover oroligt och vaknar lätt eller som har svårt att komma in i djupsömn.

GLYC

FRISKA LEDER. MENTAL HÄLSA Kosttillskott utvecklade för att ta hand och bibehålla rörliga leder och mental hälsa.

Pin It on Pinterest

Share This