Välj sida

Upptäck vårt sortiment!

På octean.se ska det finnas något för alla. Letar du kanske efter en specifik produkt eller vill du läsa om ett besvär så försöker vi alltid guida dig rätt. Hos oss hittar du ett kurerat sortiment med noga utvalda kvalitetsprodukter och service inom skönhet och hälsa. Vi har kosttillskott, kosmetika, egenvårdsprodukter och mycket mer som hjälper dig må naturligt bra varje dag.

Silicea

Original Silicea

Silicea erbjuder produkter för hår, hud, naglar och mage. Med Silicea är det lätt att ta hand om sig. Hela vägen inifrån och ut. Det kislet gör på insidan märks på utsidan. Friskt vackert hår och fin hud till exempel.

Silicea Mag-Tarm

Silicea serien innehåller ren mineralisk kiselgel och inga tillsatser – det gör den värlsunik. Kiselt i alla produkter i Silicea-serien kommer från Schwarzswald/the black forrest som är mycket välkänt för sin unika sand (kiselsand).

Aktiv Svea

En naturlig svensktillverkad djurserie som bygger på klinisk dokumentation, beprövad erfarenhet, bevisad effekt och positiva resultat.​

Iron Vital

Iron Vital® F är ett naturligt järntillskott vid trötthet och utmattning. Mild och god smak baserat på rödbeta och äpple, skonsam för magen.

Bite Away

Bite Away® är fiffig produkt för extern behandling av insektsbett från exempelvis myggor, getingar och bin men den kan också lindra irritation från till exempel nässlor eller maneter.

Saframyl

Saframyl Positive Sleep är en unik sömnbevarande egenvårdsprodukt framtagen till dig som tar lång tid på dig att somna, sover oroligt och vaknar lätt eller som har svårt att komma in i djupsömn.​

GLYC

Kosttillskott utvecklade för att ta hand om och beibehålla rörliga leder och mental hälsa.

Övriga produkter