Välj sida

Wilson pratar hälsa

Hälsa står på agendan när Ann Wilson möter svenska kändisar i en ny talkshow. I soffan får vi lära känna sångerskor, matkreatörer, sportprofiler och skådespelare som tillsammans med Ann diskuterar sin syn på hälsa.

Ett program av GLYC by Octean

En hållbar livsstil – vad är det egentligen? Hur gör man för att må bra? Hur hittar man balans i livet? Hälsa är ett omfattande ämne, inte minst med tanke på hur olika vi ser på det. Bakom den nya talkshowen står hälsotillskottet GLYC, som genom programmet vill öka medvetenheten om hur man ger kroppen och knoppen rätt förutsättningar för att må bra.

“Man behöver göra medvetna val för att kunna må som bäst"

– Som dansare vet jag hur viktigt det är att ta hand om sin kropp, både på insidan och utsidan. Att nu få spela in en Talkshow om hälsa och välmående, och att få möta intressanta personer och lära mig mer om deras insikter och erfarenhet inom ämnet känns inte bara roligt utan också väldigt inspirerande, säger Ann Wilson, GLYC ambassadör och programledare för varumärkets nya satsning.
ann wilson glyc
Ann Wilson
GLYC ambassadör och programledare

SE ALLA AVSNITT HÄR

Ann möter Dermot Clemenger

Han har en fantastisk karriär bakom sig, dansprofilen Dermot Clemenger. I avsnittet berättar Dermot Clemenger att dansen är hans liv. En sport som också format honom på många sätt. 

Ann möter Kristin Kaspersen

Hälsa i sin helhet är det som inspiratören, författaren och tv-personligheten Kristin Kaspersen brinner för. I nya avsnittet av talkshowen ”Wilson pratar hälsa” berättar hon att mental styrka och att jobba med sig själv är hennes största intresse.

Ann möter Jonas Björkman

Han är en ödmjuk kille från Alvesta. Men vi känner honom mer som den framgångsrike tennisspelaren med 54 dubbeltitlar och 6 singeltitlar i bagaget. Ett avsnitt som handlar om att hitta balansen i livet, under och efter karriären.

Ann möter Tina Nordström

Med sitt smittande skratt och med en energi som går hela vägen genom rutan har Tina Nordström blivit en av Sveriges käraste programledare. I senaste avsnittet av ”Wilson pratar hälsa” får vi ta del av hur hon tankar energi, sin inställning inför nya saker och varför hon älskar att träna.

Ann möter Johanna Lind Bagge

För Johanna Lind Bagge är hälsa, skönhet och välbefinnande inte bara ett jobb, det är hennes kall. I ett varmt avsnitt med många skratt och mycket energi får vi följa med på hennes resa från 17-18 åring till idag. Om hur hennes bild på hälsa och skönhet har förändrats över åren.

Ann möter Laila Adèle

I det första avsnittet möter vi souldrottning, musikalartist och rösten bakom lejonkungens intro, Laila Adéle. Ett avsnitt som berör vikten av förberedelser och ta hand om sin kropp för att må bra. Dessutom Lailas egen hälsokick av att ständigt utmana sig själv och känna att hon utvecklas.

GLYC - för en hållbar kropp

GLYC är en serie kosttillskott som tar hand om kroppen för att bibehålla en hållbar kropp. De flesta av oss vill vara aktiva i alla åldrar och genom hela livet. Vad det innebär är individuellt och kan vara såväl betyda att kunna gå i trappor, att träna flera gånger i veckan eller springa ett lopp. Oavsett hur vår vardag ser ut och vilka mål vi har är det fullt möjligt att uppnå om vi får behålla rörligheten, ha en stark kropp och en mental hälsa.

Pin It on Pinterest

Share This