Glyc frågor och svar - Octean

Frågor och svar om GLYC för ledhälsa
och mentalt fokus och minne 

 

Till vem passar GLYC ledserie?

GLYC ledserie är anpassad för kvinnor och män i alla åldrar och för olika behov eller perioder i livet! Använd Vi rekommenderar GLYC ORIGINAL när du vill bibehålla rörligheten, få lättare att gå i trappor, helt enkelt  för dig som vill ha ett rörligt och aktiv liv. Fokus är den aktiva ingreiensen grönläppad mussla men även kollagen för borskuppbyggnad, vitamin oC och zink för bättre ledhälsa är tillagt. GLYC BOOST är mer en multi-led-tablett  med 5 olika aktiva ingredienser som samverkar med varandra. Den är llämplig för dig som vill bibehålla smidiga, hälsosamma leder och ofta motionerar. Här har du både fördelen med styrkan i den grönläppade musslan samt  nypon, gurkmeja, vitamin c, zink och svartpeppar). Både GLYC ORIGINAL och GLYC BOOST innehåller extrakt från hela den grönläppade musslan, vilket innebär att all naturlig näring är bevarad. Både musselolja med Omega-3 fettsyror och glykosaminoglykaner (GAG).

GLYC ACTIVE passar dig som vill bibehålla ledernas flexibilitet, har eller vill slippa förslitningsskador. tränar flera gånger i veckan och vill ha snabb återhämtning eller om du vill ha en ledprodukt utan animaliskt innehåll; 100% vegansk och godkänd av djurens rätt (Boswellia Serrata, vitamin K2, gurkmeja, L-Arginin, MSM, mangan, vitamin C, D2 och svartpeppar).

Till vem passar GLYC SHARP- FÖR MINNE OCH KONCENTRATION?

GLYC SHARP hjälper dig behålla skärpa, glädje och koncentraation i en stressad vardag. Den passar lika bra på undomen som behöver plugga till tentan som till en stressad småbarnsförälder som behöver få ihop jobb och barn. Du kan ta den precis när det behövs eller som en del av din dagliga rutin. Effekt märker du redan efter någon timme. 

 

Till vem passar GLYC ledserie?

GLYC ledserie är anpassad för kvinnor och män i alla åldrar och för olika behov eller perioder i livet! Använd GLYC ORIGINAL om du vill bibehålla rörligheten och kunna gå i trappor, promenera osv (grönläppad mussla, kollagen, vitamin C och zink). GLYC BOOST är lämplig för dig som vill bibehålla smidiga, hälsosamma leder och vardagsmotionerar (grönläppad mussla, nypon, gurkmeja, vitamin c, zink och svartpeppar). GLYC ORIGINAL och GLYC BOOST innehåller extrakt från hela den grönläppade musslan, vilket innebär att all naturlig näring är bevarad. Både musselolja med Omega-3 fettsyror och glykosaminoglykaner (GAG).

GLYC ACTIVE passar dig som vill bibehålla ledernas flexibilitet, tränar flera gånger i veckan eller om du vill ha en ledprodukt utan animaliskt innehåll; 100% vegansk och godkänd av djurens rätt (Boswellia Serrata, vitamin K2, gurkmeja, L-Arginin, MSM, mangan, vitamin C, D2 och svartpeppar).

Hur snabbt kan jag märka en effekt?

Detta är väldigt individuellt, allt från ca 2 veckor till 8 veckor.  Vi rekommenderar att du använder GLYC under minst 2 månader.

Vad är skillnaden på glukosamin och glykosamnoglykaner som GLYC innehåller?

GLYC ORIGINAL och GLYC BOOST innehåller grönläppad mussla med glykosaminoglykaner/GAG som är ett ”naturligt glukosamin”. Glukosamin är ett slags socker som alltid är bundet till ett salt oftast till sulfat eller hydroklorid som inte kan absorberas in i blodet. I tarmen byts sulfatet ut mot glykogen och glykosaminoglykaner (GAG) bildas som kan absorberas. GLYC ORIGINAL och GLYC BOOST innehåller alltså redan naturliga glykosaminoglykaner..

Vad är skillnaden på glukosamin och glykosamnoglykaner som GLYC innehåller?

GLYC ORIGINAL och GLYC BOOST innehåller grönläppad mussla med glykosaminoglykaner/GAG som är ett ”naturligt glukosamin”. Glukosamin är ett slags socker som alltid är bundet till ett salt oftast till sulfat eller hydroklorid som inte kan absorberas in i blodet. I tarmen byts sulfatet ut mot glykogen och glykosaminoglykaner (GAG) bildas som kan absorberas. GLYC ORIGINAL och GLYC BOOST innehåller alltså redan naturliga glykosaminoglykaner.ta.

Vad gör GLYC ledserie så speciell?

Kroppen behöver energi, näringsämnen, byggstenar, vitaminer och mineraler för att få allt att fungera. Särskilt om vi upplever besvär och symtom från t.ex. leder eller om vi är aktiva och motionerar/tränar regelbundet. GLYC ledserie är anpassad för olika behov och kan användas under hela livet (från 12 år och uppåt). GLYC tillverkas i Sverige, har enbart naturliga ingredienser, produkterna är fria från laktos, gluten, gelatin och konserveringsmedel. Dessutom är GLYC ACTIVE helt vegansk och godkänd av Djurens Rätt.

KAN JAG KOMBINERA GLYC MED ANDRA KOSTTILLSKOTT?

Ja, det går utmärkt.

Kan jag använda GLYC om jag är gravid/ammar?

Precis som för alla kosttillskott rekommenderas försiktighet vid användning under graviditet och amning. Vi rekommenderar att du alltid rådgör med läkare eller barnmorska innan du använder GLYC om du är gravid eller ammar

Kan GLYC ge mig problem med magen?

Nej, GLYC ger inga biverkningar på magen. Snarare tvärtom, den är väldigt snäll mot känsliga magar. 

Kunden i fokus


Våra produkter & produktinformation bygger alltid på lång erfarenhet & klinisk dokumentation för att kunden alltid ska känna sig säker

Kundkontakt


Vi finns att kontakta alla dagar, telefon 010-703 68 00

40 års erfarenhet


Octean representerar 40 års erfarenhet inom läkemedels-
industrin & egenvård. Hos oss arbetar både auktoriserad hälsorådgivare & apotekare.

Alltid fri frakt


Vi har alltid fri frakt på alla beställningar inom Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pin It on Pinterest

Share This