Välj sida

Detoxner®

Med ett unikt 2QR-komplex neutraliserar Detoxner® skadliga bakterier.

Detoxner® är en serie med dokumenterad effekt

I Detoxner® finns alltid det unika och patenterade 2QR-komplexet som effektivt oskadliggör onda bakterier. FOS och inulin, två sorters prebiotika, ger dessutom näring till goda bakterier. Psyllium aktiverar en normal tarmfunktion och balanserar fuktbalansen i avföringen. Tillsammans återställer de din mage och tarm. Näringsupptaget ökar också när du använder Detoxner®.

Alla produkter i Detoxner®-serien är 100% naturliga, sockerfria, glutenfria och passar veganer.

För mage och tarmar

Under en livstid på 75 år passerar det ca 30 ton mat och 50 000 liter vätska genom dina tarmar. Inte så konstigt om de kan behöva stöttning emellanåt.

Dokumenterad effekt

Detoxner® är produkter med dokumenterad effekt. De rensar och avgiftar mage och tarm samt återställer en sund tarmflora.

Fungerar i vardagen

Detoxner® är enkla att använda och  integrera i din vardag utan att störa varken dina rutiner eller infall.

100% naturliga

Alla ingredienser i Detoxner®, inklusive 2QR-komplexet, har ett naturligt och vegetabiliskt ursprung. De passar därför också veganer.

Lindra dina IBS-skov med Detoxner® IBS

Detoxner® IBS består av två helt naturliga produkter som tillsammans lindrar och förebygger IBS-symtom så som förstoppning, diarré, illaluktande gaser, svullen mage, magkramper och/eller magont.

Rensa och avgifta med Detoxner® Detox

På endast 5 dagar rengör och avgiftar Detoxner® Detox mage och tarm effektivt utan någon risk för lös mage. Du får ett återställt tarmsystem och med det ny energi och vitalitet!

Detoxner 150 dpi lindrar symtom vid IBS

2QR (to cure) kan oskadliggöra de onda bakterierna

En helt naturlig allierad som du kan lita på Du kan likna 2QR med en liten soldat. En soldat som kan göra skillnad på fienden och kroppens allierade. När 2QR får onda mag- och tarmbakterier i sikte har det genast ett mål. Det tar fäste på deras cellmembran och oskadliggör dem totalt. Omringad av 2QR blir det omöjligt för de onda bakterierna att ta fäste på tarmslemhinnan där de annars hade orsakat inflammation och irritation. Striden är vunnen. De numera oskadliggjorda onda bakterierna kan rensas ut och de goda växa sig än starkare och föröka sig. En sund tarmflora kan återuppbyggas och näringsupptaget förbättras.

Visste du att ordet DETOX…

…kommer från det engelskans ”detoxify” som betyder ”eliminera toxiner”. Det som menas är utrensning av ansamlade gifter från kroppen. Ibland används uttryck som ”cleanse”, ”utrensning” eller ”avgiftning” istället för detox.

Majoriteten av immunsystemets celler bildas i tarmarna. Det är en anledning till att ditt mag-tarmsystem är så viktigt för din hälsa och ditt välmående och att en detox ett par gånger om året kan vara bra.

Visste du att IBS...

…är dubbelt så vanligt bland kvinnor än hos män. Ungefär 20 % av den svenska befolkningen lider av IBS (Irritable Bowel Syndrome). Det kan innebära symtom så som svullen mage, förstoppning, diarré, illaluktande gaser, magkramper och/eller magont.

För att få en diagnos måste du haft dina magproblem till och från under minst 3 månader. Det ska inte heller gå att hitta någon annan orsak till dem. De flesta får sin IBS någon gång mellan slutet av tonåren och slutet av 40-årsåldern.

Pin It on Pinterest