Välj sida

Bite Away

Elektroniskt hjälpmedel för extern behandling av insektsbett

Slipp kliande myggbett hela året

Bite Away® är fiffig produkt för extern behandling av insektsbett från exempelvis myggor, getingar och bin men den kan också lindra irritation från till exempel nässlor eller maneter. Produkten ger en snabb och säker lindring mot både klåda, smärta och svullnad som kan uppstå av insektsbett genom att använda koncentrerad värme på det utsatta området på huden. Den släta kontaktytan består av ett keramiskt material och är hygieniskt och passar utmärkt för allergiker. Bite Away använder koncentrerad värme för att behandla och lindra bett från tex myggor och getingar. Enkel att använda utan kemiska substanser.

Testa Bite Away och du är snart en inbiten användare

Mia, 49, blev kvitt mardrömsklådan

Mia, hade länge stora problem med kliande myggbett. Trots att hon testat olika salvor och krämer var det inget som hjälpte – då vände allt när hon testade Bite Away.

– Den är helt grym, jag har den med mig överallt under myggsäsong, säger Mia.

Människor påverkas olika av insektsbett. Vissa har nästan inga problem alls, medan andra får hela sin vardag störd. För 49-åriga Mia gick det så långt att hon fick svårt att sova på nätterna.

– Jag beklagade mig för en granne om att myggbetten höll mig vaken om nätterna och störde mig konstant, säger hon.

Det var inte förrän hon testade de elektroniska hjälpmedlet Bite Away som hon hittade ett effektfullt sätt att bli kvitt klådan. Sedan dess har hon den med sig överallt under myggsäsongen och hon har även tipsat flera i familjen.

– Jag har precis köpt en extra till min son, som har med den i ryggsäcken när han är ute. Jag köpte den på nätet och fick den i brevlådan redan dagen efter.

Andra hjälpmedel, som receptfri salva, innehåller ofta kemikalier som kan ta sig in i blodet och orsaka besvär. Men Bite Away använder sig bara av värme, vilket gör den säker att använda för såväl barn som äldre och gravida.

– Jag har testat olika receptfria salvor, men Bite Away är bättre. Den blir inte kladdig och är mer långtidsverkande, säger Mia.

Efter att ha gjort succé i både Tyskland och Australien är det nu dags för svenskarna att upptäcka Bite Away. Med den svenska sommaren för dörren finns det många som skulle kunna ha stor hjälp av att slippa kliande insektsbett.

– Kliandet från myggbettet försvinner direkt, och om jag är tillräckligt snabb så har även svullnaden halverats. Jag testade nyligen på sonens getingstick och det fungerade fint, säger Mia.

mygga biteaway

Apotekaren hyllar succémetoden

Problem med irriterande insektsbett? Glöm kemiska salvor eller ineffektiva huskurer – nu finns ett smartare sätt att bli kvitt klådan. Bite Away lindrar besvären efter bara några sekunders behandling.

– Jag känner stort förtroende för Bite Away och rekommenderar den till alla som har problem med kliande myggbett, säger apotekaren Dan Magnusson.

Sommaren har äntligen kommit till våra breddgrader. Men det innebär också att vi utsätts för insektsbett, något som kan vara väldigt irriterande och ibland även smärtsamt. För den som inte vill låta myggbetten förstöra sommaren kommer nu glada nyheter – när det elektroniska hjälpmedlet Bite Away lanseras i Sverige.

– Den största fördelen med Bite Away är att den är kemikaliefri och inte kan skapa några allergiska reaktioner eller annat som går in i blodet, säger Dan Magnusson.

Bite Away har redan tagit de tyska och australiensiska marknaderna med storm. I ett så pass mygg-tätt land som Australien används den väldigt flitigt och nu är det alltså svenskarnas tur att upptäcka fördelarna med produkten.

– Det är en oerhört prisvärd behandling för att bli fri från klåda, smärta och svullnader från bett och stick, säger Dan Magnusson.

I och med att Bite Away bara använder värme för att behandla klådan kan den användas av alla. Behandlingen passar såväl gravida som äldre och barn, och till skillnad från salvor och behandlingsmedel kan den användas obegränsat utan att förlora sin funktion.

– Jag ser det som ett självklart val i första hjälpen-lådan. Jag brukade rekommendera receptfri salva men numera är Bite Away mitt första alternativ, säger Dan Magnusson.

Den som vill njuta av sommaren fullt ut – utan irriterande insektsbett – kan klicka på länken här under. Då kan man beställa hem Bite Away helt fraktfritt redan idag – och får dessutom 50 kronor rabatt.

För alla tillfällen

mamma och barn
vandra i skogen

Så här fungerar Bite Away®

Den keramiska kontaktytan på spetsen av Bite Away® placeras på bettet eller stinget. Efter aktivering (ett enkelt tryck) av en av de två knapparna (3 sekunder för barn – 6 sekunder för vuxna) uppnås en temperatur på stinget eller området på 51 ° C för vald tid.

Bite Away

Elektroniskt hjälpmedel för extern behandling av insektsbett från myggor, getingar, bin, blinningar och andra stickande småkryp men lindrar också irritation orsakade av nässlor eller maneter.

klinande bett och stick bite away

Pin It on Pinterest