Bite Away - Octean

Bite Away

Elektroniskt hjälpmedel för extern behandling av insektsbett

N

Lindrar direkt

Ger snabb och säker lindring mot både klåda, smärta och svullnad som orsakas av insektsbett och sting

N

Ha den alltid med dig

Den är liten och lätt att ha med sig överallt. Ta med den till stranden eller ut i skogen och packa ner den till campingsemestern. Bra att ha nära till hands då en snabb behandling av bett är att föredra. Bättre effekt ju snabbare du hinner använda den.

N

Kemikaliefri

Fri från kemiska substanser. Bite Away fungerar enbart via koncentrerad värme vid ca 51 ° C som bibehålles konstant via en mikroprocessor.

Slipp kliande myggbett hela året

 Bite Away® är fiffig produkt för extern behandling av insektsbett från exempelvis myggor, getingar och bin men den kan också lindra irritation från till exempel nässlor eller maneter. Produkten ger en snabb och säker lindring mot både klåda, smärta och svullnad som kan uppstå av insektsbett genom att använda koncentrerad värme på det utsatta området på huden. Den släta kontaktytan består av ett keramiskt material och är hygieniskt och passar utmärkt för allergiker. Bite Away använder koncentrerad värme för att behandla och lindra bett från tex myggor och getingar. Enkel att använda utan kemiska substanser.

Testa Bite Away och du är snart en inbiten användare

KERAMISKT KONTAKT YTA
Den släta kontaktytan består av ett keramiskt material och är hygieniskt och passar utmärkt för allergiker

Apotekaren hyllar succémetoden: ”rekommenderar den till alla”

Problem med irriterande insektsbett? Glöm kemiska salvor eller ineffektiva huskurer – nu finns ett smartare sätt att bli kvitt klådan.

FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Mia, 49, blev kvitt mardrömsklådan

Mia, hade länge stora problem med kliande myggbett. Trots att hon testat olika salvor och krämer var det inget som hjälpte – då vände allt när hon testade Bite Away.

Bite Away

Bite away

Elektroniskt hjälpmedel för extern behandling av insektsbett från myggor, getingar, bin, blinningar och andra stickande småkryp men lindrar också irritation orsakade av nässlor eller maneter.

SÅ HÄR FUNGERAR BITE AWAY®

Den keramiska kontaktytan på spetsen av Bite Away® placeras på bettet eller stinget. Efter aktivering (ett enkelt tryck) av en av de två knapparna (3 sekunder för barn – 6 sekunder för vuxna) uppnås en temperatur på stinget eller området på 51 ° C för vald tid.

Kunden i fokus


Våra produkter & produktinformation bygger alltid på lång erfarenhet & klinisk dokumentation för att kunden alltid ska känna sig säker

Kundkontakt


Vi finns att kontakta alla dagar, telefon 010-703 68 00

40 års erfarenhet


Octean representerar 40 års erfarenhet inom läkemedels-
industrin & egenvård. Hos oss arbetar både auktoriserad hälsorådgivare & apotekare.

Alltid fri frakt


Vi har alltid fri frakt på alla beställningar inom Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pin It on Pinterest

Share This