BI-PRO Bi-Salva - Octean

Bi-pro Kådsalva 

Ett av Sveriges mest populära natursalvor med kåda

Utvald favorit 2019

Vinnare i Kureras skönhetspanel

Rekommenderas av hudvårdspecialister

För all slags hudvård

Användingsområderna är många

Ett universalmedel för barn och vuxna

Vi bidrar till att rädda våra bin

läs mer här

N

Helsvensk naturprodukt från 1700 talet

Bi-pro kådsalva har anor från 1700 talet och användes mot dåtidens alla slags hudåkommor

N

Rekommenderas av hudvårdspecialister

Bi-pro Bi-Salva används och rekommenderas av fotvårds – och hudvårspecialister, idrossutövare m.fl

N

Bi-pro Bi-salva fungerar!

Bi-pro Bi-Salva är en universalsalva för all slags hudvård och den fungerar det har visats av både kliniska studier och nöjda kunder i över 30 år.

Beprövad naturprodukt som har 100 000 tals nöjda användare

En universalsalva som rekommenderas till alla både
små och stora.

Grankådan är hemligheten

Bi-pro Bisalva härstammar från ett Gotländsk fokmedicinrecept från 1700-talet och kan anses vara typisk för nordisk fokmedicin. Grankåda och bivax har alltså en bred traditionell användning som hudvårdande medel. Bivax används som bekant av bina för att bygga vaxkakor och förvara honung och pollen i. Grankådeextrakt av högsta kvalitet och med flera kliniska studier är sedan en aktiv del i salvan. 

Ingen kroppsdel är för liten eller för
stor för en klick salva

Som Kureras Sköhetspanel skrivit om salvan
Detta är inte en produkt som andas lyx och flärd, den är inget chict över en den bjärt gula förpackningen, utan mer Försvarets hudsalva – enkel och rakt på sak, utan krusiduller.Men produkten gör verkligen precis vad en universalsalva skall göra, den vårdar och återfuktar.” Detta är precis vad Bi-pro Bi-Salva gör. En produkt som håller vad den lovar…och det är inte så lite den lovar ….

För 11 år sedan utbildade jag mig till fotvårdare. Redan under utbildningen kom jag i kontakt med Bi-salvan och förstod att det är grankådan i den som gör den helt unik. Allt sedan dess använder jag näst intill uteslutande denna helt fantastiska salva. Den håller förhårdnader i schack, nagelband och armbågar mjuka och skyddar mot skavsår. lätt och smidig att använda till massage av fötterna där Bi-Salvan går in i huden och lägger sig som ett skydd och håller foten mjuk och fin. 

Mirre

Hudterapeut

Noga utvalda ingredienser från naturen

Ensam är stark men får ändå hjälp

Visst är grankåda en fantastisk produkt, men för att Bi-Pro Bi-Salva skall bli i vårt tycke marknadens bästa bisalva räcker det inte enbart med patenterat extrakt från grankåda. Bi-pro innehåller så mycket mer… 

Bi-Vax /Propolis

Bi-Vax /Propolis

 I århundrandet har propolis och bivax använts för hälsa och välbefinnande. Bivaxet behandlas i låg värme och har i studier visat antimikrobiella egenskaper mot t ex bakterier, mögel och jästsvampar. Skyddar mot väder och vind samt kan avisa vatten och kyla. 

Sheasmör, tallbarsolja, solrosolja och olivolja

Sheasmöret tillför också skydd mot väder och har egenskapen att den bevarar fukt bra. Den kan även påskynda hudläkning vilket är fördelaktigt vid torr, narig hud. Tallbarsolja, solrosolja och olivolja hjälper sedan till för bivax och kåda kan gå in i huden och göra den mjuk och len. 

Visste du att…När vi  använder bivax till Bi-PRO Salva
hjälper vi bina så att inte sjukdomar sprids 

När ungbina är i en viss ålder så tillverkar de bivax med sina vaxkörtlar, och de måste få avsättning för det vaxet och då mår de bäst om de har möjlighet att bygga. Så att byta ut binas bivax är en viktig åtgärd dels för att samhället ska vara i harmoni och inte känna att de måste svärma men det är dessutom en viktig sjukdomsförebyggande åtgärd.

Binas vax behöver bytas varje år

Många sjukdomar hos honungsbin sprids med sporer och i gammalt vax finns det oftast mer sporer än i nybyggt vax. Det går åt stora mängder honung som mat för bin för att de ska kunna bygga vax, så om det hade varit det bästa för bina hade man ju kunnat låta de ha kvar sitt gamla vax och så hade biodlaren fått mer honung, men så fungerar det alltså inte.

Det är alltså inte för att tjäna pengar på vax som biodlare byter vax utan för att det är en produkt som bina producerar varje år och som bina mår bäst av att förnya.

Rädda våra bin

Våra bin spelar en otroligt centrar roll i naturen. Men våra bin är hotade och minst entredjedel av sveriges biarter ligger i risken att dö ut.  Denna kris beror på att de vilda binas miljö har förändras och det är färre blommor och ställen för bina att bo. Enda sättet att lösa detta är att ställa sig bakom att ta bort bekämpningsmedel i jordbruket, vilket gynnar till fler bin, humlor och insekter.

 

Naturligt mjukgörande kådsalva som skyddar din hud i alla väder

Listan på Bi-pro salvans egenskaper är stor och den kan användas mot de flesta lindriga hudbesvär.

Ansikte: mot torr hy, nare och när det är kallt ute.
Händer:  Torra, nariga , hudsprickor, småsår, nagelbank och sköra naglar.Fötter: torra och nariga, hälsprickor, förhårdnader, kroppsvård, lindriga eksem, kåda, soleksem, skavsår och hudirritationer.
Barnavård: perfekt att smörja barnens ansikte under kalla perioder då den inte innehåller något vatten utan skyddar huden. 

Bi-pro 10 ml

En Svensk universalsalva med kåda som kan användas till alla slags hudproblem 

Bi-Pro Salva 7,5 ml

BI-PRO Salva med kåda

En svensk universalsalva som kan användas vid alla slags hudåkommer

Arméns hudsalva får konkurrens! Jag är helt överraskad av de goda
resultaten och har den alltid med mig.

Lars Andersson

Jag är överlycklig över Bi-pro salvan. Kan inte leva utan den, använder den både på händer, läppar och fötter. Speciellt lämplig när jag får soleksem.

Linda Magnusson

Kunden i fokus


Våra produkter & produktinformation bygger alltid på lång erfarenhet & klinisk dokumentation för att kunden alltid ska känna sig säker

Kundkontakt


Vi finns att kontakta alla dagar, telefon 010-703 68 00

40 års erfarenhet


Octean representerar 40 års erfarenhet inom läkemedels-
industrin & egenvård. Hos oss arbetar både auktoriserad hälsorådgivare & apotekare.

Alltid fri frakt


Vi har alltid fri frakt på alla beställningar inom Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pin It on Pinterest

Share This