Välj sida

Bi-pro Kådsalva

Naturligt mjukgörande kådsalva som skyddar din hud i alla väder.

bipro salva bisalva

100 000 tals nöjda användare

Bi-pro salvan är en beprövad naturprodukt. En universalsalva som rekommenderas till alla både små och stora. Listan på Bi-pro salvans egenskaper är stor och den kan användas mot de flesta lindriga hudbesvär.

  • Ansikte: mot torr hy, nare och när det är kallt ute.
  • Händer:  Torra, nariga, hudsprickor, småsår, nagelbank och sköra naglar
  • Fötter: torra och nariga, hälsprickor, förhårdnader, kroppsvård, lindriga eksem, kåda, soleksem, skavsår och hudirritationer.
  • Barnavård: perfekt att smörja barnens ansikte under kalla perioder då den inte innehåller något vatten utan skyddar huden.

Bi-pro Bi-salva fungerar!

Bi-pro Bi-Salva används och rekommenderas av fotvårds – och hudvårspecialister, idrottsutövare m.fl. Effekten har bevisats av både kliniska studier och nöjda kunder i över 30 år.

Noga utvalda ingredienser från naturen

Visst är grankåda en fantastisk produkt, men för att Bi-Pro Bi-Salva skall bli i vårt tycke marknadens bästa bisalva räcker det inte enbart med patenterat extrakt från grankåda. Bi-pro innehåller så mycket mer.

I århundrandet har propolis och bivax använts för hälsa och välbefinnande. Bivaxet behandlas i låg värme och har i studier visat antimikrobiella egenskaper mot t ex bakterier, mögel och jästsvampar. Skyddar mot väder och vind samt kan avisa vatten och kyla. 

Sheasmöret tillför också skydd mot väder och har egenskapen att den bevarar fukt bra. Den kan även påskynda hudläkning vilket är fördelaktigt vid torr, narig hud.

Tallbarsolja, solrosolja och olivolja hjälper sedan till för bivax och kåda kan gå in i huden och göra den mjuk och len.

Visste du att?

När vi  använder bivax till Bi-PRO Salva hjälper vi bina så att inte sjukdomar sprids.

När ungbina är i en viss ålder så tillverkar de bivax med sina vaxkörtlar, och de måste få avsättning för det vaxet och då mår de bäst om de har möjlighet att bygga. Så att byta ut binas bivax är en viktig åtgärd dels för att samhället ska vara i harmoni och inte känna att de måste svärma men det är dessutom en viktig  sjukdomsförebyggande åtgärd.

Många sjukdomar hos honungsbin sprids med sporer och i gammalt vax finns det oftast mer sporer än i nybyggt vax. Det går åt stora mängder honung som mat för bin för att de ska kunna bygga vax, så om det hade varit det bästa för bina hade man ju kunnat låta de ha kvar sitt gamla vax och så hade biodlaren fått mer honung, men så fungerar det alltså inte.

Det är alltså inte för att tjäna pengar på vax som biodlare byter vax utan för att det är en produkt som bina producerar varje år och som bina mår bäst av att förnya.

Pin It on Pinterest