Välj sida

Ta hand om hunden

Djuren är våra bästa vänner. Att skapa produkter som gör skillnad för deras kroppar utan att den tar skada är vårt viktigaste uppdrag. Precis lika viktigt som att produkten är snäll mot miljön – före, under och efter tillverkning.

AktivSvea’s produkter är baserade på helt naturliga ingredienser. Recepten bygger på studier och är skräddarsydda med noga utvalda komponenter som ger bästa effekt. 

Välkommen till AktivSvea

Alla hundar är skapta för att röra på sig. Ett aktivt liv är källa till hundens livsglädje och energi. AktivSvea’s produkter bygger på studier och är kliniskt testade – allt för att ge våra djur de allra bästa förutsättningarna till ett långt, aktivt och välmående liv. 

AktivSvea’s produkter:

Ledtillskott hjälper hundens leder och ligament att hålla sig smidiga och rörliga hela livet. Ge vid skada eller olycka, eller i förebyggande syfte för att hunden ska vara stark och rörlig. 
Våra produkter för leder: Stay FlexibleRecharge Hip&JointKeep up the energyGreen Lipped Mussel, Joint support och Rosehip.

En kropp i balans ger en glad och pigg hund.  Under allmänhälsa har vi samlat produkter som hjälper hunden med immunsystem, energi, munhälsa, mage, hud och tassar 
Allmän hälsa: Green Lipped MusselRosehip.
Mun- och mage: Fresh Breath

Som alla elitidrottare behöver hundar som tränar och tävlar hårt extra tillskott som ger energi och snabb återhämtning.
Sport och aktivitet: Keep up the energy och Recharge hip & joint

Svensktillverkat

Tillverkat i en GMP (läkemedelklassad) fabrik i Sverige

Miljövänlig

Musselodlingarna är framröstade till från en av världens mest miljövänligaste odlingar

Dokumenterat

Noga dokumenterade och utvald ingredienser för långsiktigt resultat

Livskvalitet

Speciellt framtagna för hundens leder och muskler

Håller vad den lovar

Oavsett om det är att bibehålla rörligheten eller bibehålla en god munhälsa.

Naturligt

Endast naturliga ingredienser och är framtagna i nära samråd med veterinärer och experter inom veterinärmedicin

Livsstilsförbättrande

AktivSvea är en familj av livstilsförbättrande tillskott till husdjur. Avsedda som kompletteringsfoder till ditt vanliga foder.  Samtliga av våra produkter innehåller endast naturliga ingredienser och är framtagna i nära samråd experter inom de olika områderna.  Våra produkter har olika egenskaper och är skapade med samma omtanke och förväntan; att AktivSvea skall vara ett tryggt val för dig och ditt husdjur och  uppnå dina högt ställda förväntingar och hålla det vi lovar.

Ta hand om hunden

I fabriken utanför Göteborg tillverkar vi AktivSvea Sweden (tidigare Aktiv Djurvård)  – en familj av livsstilsförbättrande produkter – som skall ge näring, och bidra till att bibehålla energi och en aktiv livstil. Produkterna innehåller endast naturliga ingredienser och är framtagna i nära samråd  med veterinärer och experter inom veterinärmedicin. 

#tahandomhunden

PASSA PÅ ---->

 Kanonerbjudande på ”den gamla designen”

Köp produkter med ”den gamla designen”. och få 40% rabatt!
Gäller så långt lagret räcker.  Ny design samma unika, dokumenterade innehåll.