Välj sida

AKTIV DJURVÅRD

En naturlig svensktillverkad djurserie som bygger på klinisk dokumentation, beprövad erfarenhet, bevisad effekt och positiva resultat.

Svensktillverkat

Tillverkat i en GMP (läkemedelklassad) fabrik i Sverige

Miljövänlig

Musselodlingarna är framröstade till från en av världens mest miljövänligaste odlingar

Dokumenterat

Noga dokumenterade och utvald ingredienser för långsiktigt resultat

riverhuskies_victoria

Livskvalitet

Speciellt framtagna för hundens leder och muskler

Håller vad den lovar

Oavsett om det är att bibehålla rörligheten eller bibehålla en god munhälsa.

Naturligt

Endast naturliga ingredienser och är framtagna i nära samråd med veterinärer och experter inom veterinärmedicin

Naturlig kraft på burk

I fabriken utanför Göteborg tillverkar vi Aktiv Djurvård – en familj av livsstilsförbättrande produkter – som skall ge näring, och bidra till att bibehålla energi och en aktiv livstil. Produkterna innehåller endast naturliga ingredienser och är framtagna i nära samråd  med veterinärer och experter inom veterinärmedicin. Våra produkter har olika egenskaper och är alltid skapade med samma omtanke och förväntan. Alla sidor av Aktiv Djurvård är lika;

– Att dina djur ska må naturligt bra varje dag!

Vad innehåller våra produkter!

Aktiv Hund och Aktiv Energy innehåller högkoncentrerat extrakt från hela den grönläppad musslan vilket innebär att
glykosaminoglykander (GAG) och Omega-3 fettsyror (ETA, ETA och DHA) som finns naturligt i musslan tas tillvara.

Aktiv Hund innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för brosket och benstommens normala funktion. C-vitamin bidrar även till att reducera trötthet och utmattning. Zink har en roll i celldelningsprocesen och normal kognitiv funktion.

Aktiv Hund innehåller kollagen som förutom från vatten är den dominerande substansen i vår kropp och bygger bland annat upp
hud, senor och ben.

Aktiv Energy innehåller ett mycket högkoncentrerat extrakt av nypon (Rosa Canina) som är 4 gånger starkare än vanligt nypon pulver.

Aktiv Hip & Joint innehåller innehåller L-arginin s, L-et står för aminosyra i fri form. L-arginin har en positiv inverkan på syretillförsel och blodcirkulation i kroppen och kan bidrar till att vidga blodkärlen och ge blodtillströmning till arbetande muskler.

Aktiv Hip & Joint innehåller både Boswelia Serrata och Gurkmeja som båda bidrar till att upprätthålla och stödja ledernas flexibilitet.

Aktiv Hip & Joint innehåller K-vitamin bidrar till normal blodlevring och till att bibehålla normal benstomme.
K-vitaminfamiljen delas ofta in i två grupper, K1-vitamin och K2-vitamin. Det är K2-vitamin som är särskilt viktigt för att frakta mineralet kalcium till skelettet och bidrar därmed till att bibehålla normal benstomme.

Aktiv Hip & Joint innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv och energiomsättning men bidrar även till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Ingrediensen MSM är också en viktig del i Aktiv Hip & Joint då MSN förknippas med bl a av att kunna sköta underhåll och reparation av brosk i leder. Svavelmolekylerna ger strukturen i det svampliknande materialet brosk.

Pin It on Pinterest