Aktiv Djurvård - Octean

AKTIV DJURVÅRD

En naturlig svensktillverkad djurserie som bygger på klinisk dokumentation, beprövad erfarenhet, bevisad effekt och positiva resultat.

Svensktillverkat

Tillverkat i en GMP (läkemedelklassad) fabrik i Sverige

Världens mest miljövänliga

Musselodlingarna är framröstade till från en av världens mest miljövänligaste odlingar 

Dokumenterade ingredienser

Noga utvald för långsiktigt resultat

Livskvalitet för din hund

Speciellt framtagna för hundens leder och muskler

N

Säkert och tryggt

Tillverkningen sker i svenska produktionsenheter som följer internationell Läkemedelsstandard (GMP) och med Europas hårdaste krav på livsmedelssäkerhet (HACCP). Produkterna kontrolleras och godkänns kontinuerligt av Jordbruksverket.

N

Kliniskt dokumenterad

Aktiv Djurvård bygger på klinisk dokumentation samt beprövad erfarenhet. Kliniska studier och dokumenterad effekt vilket ger tydliga  resultat.

N

Aktiv® Djurvård håller vad den lovar

Varumärket Aktiv Djurvård skall vara tryggt att använda och håller vad den lovar, oavsett om det är att bibehålla rörligheten eller bibehålla en god munhälsa.

Naturlig kraft på burk

I fabriken utanför Göteborg tillverkar vi Aktiv Djurvård – en familj av livsstilsförbättrande produkter – som förebygger och tillför energi och lindring av ditt djurs smärtande och stela leder. Produkterna innehåller endast naturliga ingredienser och är framtagna i nära samråd med
veterinärer och experter inom veterinärmedicin. Våra produkter har olika egenskaper och är alltid skapade med samma omtanke och förväntan. Alla sidor av Aktiv Djurvård är lika;

– Att dina djur ska må naturligt bra varje dag!

 

När endast det naturliga är gott nog för en fyrbent vän

Aktiv djurvårdserien för hund, katt och häst är en svensktillverkad kvalitetsprodukt – framtagen i nära samarbete med veterinärer och hunduppfödare. Tillverkad på GMP-godkänd anläggning* – ett kvitto för god tillverkningssed

Aktiv djurvårdserie är fylld med naturliga ingredienser för djurens välmående och som bidrar till att stärka ledbrosket i lederna, öka rörlighet och ge energi för ett gott och aktivt liv fyllt med livsglädje.

Har husse och matte stela leder?

Varumärket GLYC började utvecklas för ca 10 år sedan av Apotekare Dan Magnusson. Ett aktivt liv med god ledhälsa är ingen självklarhet. GLYC Ledserie är ett svensktillverkad, högkvalitativt varumärke bestående av en serie kostillskott utvecklade för att ta hand och bibehålla en god ledfunktion under hela livet.

Aktiv Hund

Rörliga och flexibla leder

Aktiv Hund är ett naturligt och effektivt kosttillskott för den aktiva hunden som tränar hårt, för hundar som lider av ledproblem, är överviktiga och äldre hundar.

Aktiv Hip & Joint

Främjar god ledhälsa

Aktiv Hip & Joint är ett svensktillverkat kompletteringsfoder som hjälper hund och katt att behålla ett rörligt liv och god ledhälsa.

Aktiv Energy

Hälsosamma leder, energi och vitalitet

Aktiv Energy är ett svensktillverkat kompletteringsfoder med enbart naturliga ingredienser. Främjar rörliga leder och ger energi och vitalitet.

Aktiv Mun & Mage

Mot dålig andedräkt och god munhälsa

Aktiv Mun & Mage är effektiv mot dålig andedräkt, ger god munhälsa och en mage i balans. Kan användas vid besvär eller förebyggande.

Aktiv Smallbreed

Rörliga och flexibla leder

Aktiv Smallbreed kan hjälpa stela katter och mindre hundar att få tillbaka rörligheten.

Aktiv Häst

Aktiv häst med grönläppad mussla och nypon för energi, rörliga och flexibla leder hos häst. Passar för hästar som behöver energi och börjar bli ömma, stela i leder eller arbetar hårt.

Aktiv Nypon

Ökar hundens rörlighet och bidrar till en piggare hund

Aktiv Nypon kan användas som tillskott om du vill ge ditt hund mer energi så att det återfår leklusten.

Positiva hälsoeffekter i Aktiv Djurvård

  Omega 3, ETA, EPA, DHA samt naturligt glukosamin

Aktiv Hund och Aktiv Energy innehåller högkoncentrerat extrakt från hela den grönläppad musslan vilket innebär att
glykosaminoglykander (GAG) och  Omega-3 fettsyror (ETA, ETA och DHA) som finns naturligt i musslan tas tillvara. 

  Kollagenbildning och reducerar trötthet

Aktiv Hund innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för brosket och benstommens normala funktion. C-vitamin bidrar även till  att reducera trötthet och utmattning. Zink har en roll i celldelningsprocesen och normal kognitiv funktion.

 Benstomme och marint kollagen 

Aktiv Hund innehåller kollagen som förutom från vatten är den dominerande substansen i vår kropp och bygger bland annat upp
hud, senor och ben. 

  Hälsosamma och rörliga leder

Aktiv Energy innehåller ett mycket högkoncentrerat extrakt av nypon (Rosa Canina) som är 4 gånger starkare än vanligt nypon pulver.

  Blodtillströmning till arbetande musker

Aktiv Hip & Joint innehåller innehåller L-arginin s, L-et står för aminosyra i fri form. L-arginin har en positiv inverkan på syretillförsel och blodcirkulation i kroppen och kan bidrar till att vidga blodkärlen och ge blodtillströmning till arbetande muskler. 

  Stödjer ledernas flexibilitet

Aktiv Hip & Joint innehåller både Boswelia Serrata och Gurkmeja som båda bidrar till att upprätthålla och stödja ledernas flexibilitet. 

 Starkt skelett

Aktiv Hip & Joint innehåller K-vitamin bidrar till normal blodlevring och till att bibehålla normal benstomme.
K-vitaminfamiljen  delas ofta in i två grupper, K1-vitamin och K2-vitamin. Det är K2-vitamin som är särskilt viktigt för att frakta mineralet kalcium till skelettet och bidrar därmed till att bibehålla normal benstomme.

 Brosk, muskler och skydd för cellerna

Aktiv Hip & Joint innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv och energiomsättning men bidrar även till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Ingrediensen MSM är också en viktig del i Aktiv Hip & Joint då MSN förknippas med bl a av att kunna sköta underhåll och reparation av brosk i leder. Svavelmolekylerna ger strukturen i det svampliknande materialet brosk.

 

Jag använde Aktiv Hund till min boxer när hon fick problem med stelhet och ömma leder när hon blev äldre. Selma reagerade fint och fick tillbaka farten i benen

Jenny Mellåker

Fin Vovve

Vi tycker att Aktiv Hund fungerar snabbt och är smidigt att ge hundarna så vi är jätteglad att vi hittade det här tillskottet.

Katy Meiers

Team Flandriens

Kunden i fokus


Våra produkter & produktinformation bygger alltid på lång erfarenhet & klinisk dokumentation för att kunden alltid ska känna sig säker

Kundkontakt


Vi finns att kontakta alla dagar, telefon 010-703 68 00

40 års erfarenhet


Octean representerar 40 års erfarenhet inom läkemedels-
industrin & egenvård. Hos oss arbetar både auktoriserad hälsorådgivare & apotekare.

Alltid fri frakt


Vi har alltid fri frakt på alla beställningar inom Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pin It on Pinterest

Share This