Välj sida

AktivSvea

tidigare Aktiv Djurvård​

Ny design- samma unika innehåll

Ny design - samma unika innehåll

AktivDjurvård ändrar från den 1 juni 2021 namn till AktivSvea.  Ny design och namn men samma unika och väldokumenterade innehåll.

AktivSvea har några av marknadens bästa  fodertillskott för hundar och djur. All produktion sker i Västsverige och bygger på helt naturliga ingredienser. Recepten bygger på studier och är skräddarsydda med noga utvalda komponenter som ger bästa effekt.

AktivSvea’s produkter har olika egenskaper och är alltid skapade med omtanke om djur, natur och miljö.

Välkommen till AktivSvea

Alla hundar är skapta för att röra på sig. Ett aktivt liv är källa till hundens livsglädje och energi. AktivSvea’s produkter bygger på studier och är kliniskt testade – allt för att ge våra djur de allra bästa förutsättningarna till ett långt, aktivt och välmående liv. 

AktivSvea’s produkter:

Ledtillskott hjälper hundens leder och ligament att hålla sig smidiga och rörliga hela livet. Ge vid skada eller olycka, eller i förebyggande syfte för att hunden ska vara stark och rörlig. 
Våra produkter för leder: Stay FlexibleRecharge Hip&JointKeep up the energyGreen Lipped Mussel, Joint support och Rosehip.

En kropp i balans ger en glad och pigg hund.  Under allmänhälsa har vi samlat produkter som hjälper hunden med immunsystem, energi, munhälsa, mage, hud och tassar 
Allmän hälsa: Green Lipped MusselRosehip.
Mun- och mage: Fresh Breath

Som alla elitidrottare behöver hundar som tränar och tävlar hårt extra tillskott som ger energi och snabb återhämtning.
Sport och aktivitet: Keep up the energy och Recharge hip & joint

Svensktillverkat

Tillverkat i en GMP (läkemedelklassad) fabrik i Sverige

Miljövänlig

Musselodlingarna är framröstade till från en av världens mest miljövänligaste odlingar

Dokumenterat

Noga dokumenterade och utvald ingredienser för långsiktigt resultat

Livskvalitet

Speciellt framtagna för hundens leder och muskler

Håller vad den lovar

Oavsett om det är att bibehålla rörligheten eller bibehålla en god munhälsa.

Naturligt

Endast naturliga ingredienser och är framtagna i nära samråd med veterinärer och experter inom veterinärmedicin

Livsstilsförbättrande

AktivSvea är en familj av livstilsförbättrande tillskott till husdjur. Avsedda som kompletteringsfoder till ditt vanliga foder.  Samtliga av våra produkter innehåller endast naturliga ingredienser och är framtagna i nära samråd experter inom de olika områderna.  Våra produkter har olika egenskaper och är skapade med samma omtanke och förväntan; att AktivSvea skall vara ett tryggt val för dig och ditt husdjur och  uppnå dina högt ställda förväntingar och hålla det vi lovar.

Ta hand om hunden

I fabriken utanför Göteborg tillverkar vi AktivSvea Swden (tidigare Aktiv Djurvård)  – en familj av livsstilsförbättrande produkter – som skall ge näring, och bidra till att bibehålla energi och en aktiv livstil. Produkterna innehåller endast naturliga ingredienser och är framtagna i nära samråd  med veterinärer och experter inom veterinärmedicin. 

#tahandomhunden

PASSA PÅ ---->

 Kanonerbjudande på ”den gamla designen”

Köp produkter med ”den gamla designen”. och få 40% rabatt!
Gäller så långt lagret räcker.  Ny design samma unika, dokumenterade innehåll.

Vad innehåller våra produkter!

Stay Flexible (Aktiv Hund)  och Keep up the energy ( Aktiv Energy) innehåller högkoncentrerat extrakt från hela den grönläppad musslan vilket innebär att
glykosaminoglykander (GAG) och Omega-3 fettsyror (ETA, ETA och DHA) som finns naturligt i musslan tas tillvara.

Stay Flexible (Aktiv Hund) innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för brosket och benstommens normala funktion. C-vitamin bidrar även till att reducera trötthet och utmattning. Zink har en roll i celldelningsprocesen och normal kognitiv funktion.

Stay Flexible (Aktiv Hund) innehåller kollagen som förutom från vatten är den dominerande substansen i vår kropp och bygger bland annat upp hud, senor och ben.

Keep up the energy (Aktiv Energy) innehåller ett mycket högkoncentrerat extrakt av nypon (Rosa Canina) som är 4 gånger starkare än vanligt nypon pulver.

Recharge Hip & Joing (Aktiv Hip & Joint) innehåller innehåller L-arginin s, L-et står för aminosyra i fri form. L-arginin har en positiv inverkan på syretillförsel och blodcirkulation i kroppen och kan bidrar till att vidga blodkärlen och ge blodtillströmning till arbetande muskler.

Recharge Hip & Joing (Aktiv Hip & Joint) innehåller både Boswelia Serrata och Gurkmeja som båda bidrar till att upprätthålla och stödja ledernas flexibilitet.

Recharge Hip & Joing (Aktiv Hip & Joint) innehåller K-vitamin bidrar till normal blodlevring och till att bibehålla normal benstomme. K-vitaminfamiljen delas ofta in i två grupper, K1-vitamin och K2-vitamin. Det är K2-vitamin som är särskilt viktigt för att frakta mineralet kalcium till skelettet och bidrar därmed till att bibehålla normal benstomme.

Recharge Hip & Joing (Aktiv Hip & Joint) innehåller mangan som bidrar till normal bildning av bindväv och energiomsättning men bidrar även till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Ingrediensen MSM är också en viktig del i  Recharge Hip & Hip (Aktiv Hip & Joint) då MSN förknippas med bl a av att kunna sköta underhåll och reparation av brosk i leder. Svavelmolekylerna ger strukturen i det svampliknande materialet brosk.

Pin It on Pinterest