Kosttillskott mot trötthet » Öka fokus och koncentration - Octean

Trötthet och fokus

Trötthet och fokus är en del av vardagen…

…eller inte

Trötthet är i grund och botten en naturlig känsla, det betyder att kroppen behöver vila. Men i dagens samhälle är trötthet som ett problem allt vanligare.

HEMLIGHETEN

bakom inre och yttre skönhet
 

Lider du av järnbrist?

Järnbrist är inte ovanligt eller tillfälliga dåliga järnvärden är inte ovanligt. Iron Vital®F är ett naturligt järntillskott med mild och god smak baserat på rödbeta på rödbeta, frukt och örter med B1, B2, B3, B6, B12 + C- vitamin. Iron VITAL® F används vid trötthet och utmattning och vid järnbrist.

Kosttillskott mot trötthet

Många av oss kommer någon gång i livet att känna ett behov av järntillskott, särskilt menstruerande och gravida kvinnor Ibland kan kroppen ha ett ökat behov av järn, till exempel när du tränar hårt, äter en ensidig kost, alternativt är vegetarian som inte äter kött eller fisk, eller om du är glutenintolerant. Sammanfattningsvis, många kan komma att ha ökat järnbehov någon gång under sin
livstid.

Från trött virrpanna till stresståligt energiknippe

GLYC® SHARP för fokus och koncentration i en stressad vardag. Rekommenderas till personer i alla åldrar – till studenten i tentatider, till mormor som vill vara skärpt med barnbarnen, till föräldern som håller alla bollar i luften och till dig som ska visa chefen varför du ska ha löneförhöjning.

Listan på saker att komma ihåg blir bara längre. I alla åldrar är det viktigt att hålla sig skärpt och fokuserad i både huvud och kropp.

Från trött virrpanna till stresståligt energiknippe

GLYC® SHARP för fokus och koncentration i en stressad vardag. Rekommenderas till personer i alla åldrar – till studenten i tentatider, till mormor som vill vara skärpt med barnbarnen, till föräldern som håller alla bollar i luften och till dig som ska visa chefen varför du ska ha löneförhöjning. Listan på saker att komma ihåg blir bara längre. I alla åldrar är det viktigt att hålla sig skärpt och fokuserad i både huvud och kropp.

Iron Vital

Järnstyrka på nytt sätt

Glyc Sharp

För fokus hela dagen

Saframyl Sleep

Sov gott hela natten

Kunden i fokus


Våra produkter & produktinformation bygger alltid på lång erfarenhet & klinisk dokumentation för att kunden alltid ska känna sig säker

Kundkontakt


Vi finns att kontakta alla dagar, telefon 010-703 68 00

40 års erfarenhet


Octean representerar 40 års erfarenhet inom läkemedels-
industrin & egenvård. Hos oss arbetar både auktoriserad hälsorådgivare & apotekare.

Alltid fri frakt


Vi har alltid fri frakt på alla beställningar inom Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pin It on Pinterest

Share This