Välj sida

Trötthet & fokus

återfå känslomässig balans

Trötthet och fokus är en del av vardagen …eller inte

Trötthet är i grund och botten en naturlig känsla, det betyder att kroppen behöver vila. Men i dagens samhälle är trötthet som ett problem allt vanligare.

Vi lever i en tid då vi ställer mycket höga krav på oss själva. Allt ska vi hinna med och allt ska vi orka. Vi ska vara framgångsrika både på jobbet, med familjen och ha tid att hitta kärleken…

Lugn vacker kvinna

Kosttillskott mot trötthet

Många av oss kommer någon gång i livet att känna ett behov av järntillskott, särskilt menstruerande och gravida kvinnor Ibland kan kroppen ha ett ökat behov av järn, till exempel när du tränar hårt, äter en ensidig kost, alternativt är vegetarian som inte äter kött eller fisk, eller om du är glutenintolerant. Sammanfattningsvis, många kan komma att ha ökat järnbehov någon gång under sin
livstid.

senaste nytt

Hitta hjälpmedel

Järnbrist

Järnbrist är inte ovanligt eller tillfälliga dåliga järnvärden är inte ovanligt. Iron Vital®F är ett naturligt järntillskott med mild och god smak baserat på rödbeta på rödbeta, frukt och örter med B1, B2, B3, B6, B12 + C- vitamin. Iron VITAL® F används vid trötthet och utmattning och vid järnbrist.

Orolig & stressad

GLYC® SHARP för fokus och koncentration i en stressad vardag. Rekommenderas till personer i alla åldrar – till studenten i tentatider, till mormor som vill vara skärpt med barnbarnen, till föräldern som håller alla bollar i luften och till dig som ska visa chefen varför du ska ha löneförhöjning.

hitta balans

Våra produkter inom Trötthet & fokus

  • glyc sharp produktbild
    339,00 kr eller prenumerera och spara 10%