Zola_husky_aktivdjurvard

Vårdeppig?

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Solens första varma strålar tittar fram tillsammans med spirande snödroppar och hav av vitsippor breder ut sig ,  man känner sig positiv och att allt är möjligt eller inte…

Vårdeppig

Så många som varannan svensk känner sig nedstämda och kan hamna i  lätt Vårblues fast att man längtar till ljuset och grönskan på våren efter en mörk vinter. Sveriges årstider påverkar många positivt men också negativt så att vi blir hängiga och trötta delvis pga.  omställningen mellan ljus och mörker. Vilket är svårt att förstå!

Motabort nedstämdheten?

Gå sköna promenader, sov lite extra och passa på att göra roliga saker som ger energi. Fokusera på att känna dig lycklig över de små sakerna och händelserna i vardagen som en vacker soluppgång, fågelsång eller ett leende och låt det bli ditt naturliga lyckopiller för själen så du kan undvika känslan av depression. Ät hälsosamt te.x fet fisk och komplettera gärna med naturmedel och kosttillskott då vitaminbrist tex D-vitaminbrist är vanligt under vinterhalvåret. Saframyl Positive Mood innehåller bl.a D-vitamin och Saffran och bidrar till att bevara känslomässig balans och normal sinnesstämning. Den kan även minska trötthet och utmattning och normal psykologisk funktion.

 

 

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top