Silicea sveriges största hårtest

Svenska folket sökes till Sveriges största hårtest – Silicea

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Vad betyder håret för dig?  Kan ett kosttillskott hjälpa för att få tjockare, starkare och mer välmående hår?

Under höst/vinter 2021 tar vi emot anmälningar till att sätta Original Silicea på prov i SVERIGES STÖRSTA HÅRTEST.

Vill du hjälpa oss att utvärdera Original Silicea för ett friskt, starkt vackert hår? Vi söker nu frivilliga till SVERIGES STÖRSTA HÅRTEST för kosttillskott. Och vilka vet mer om hur våra produkter fungerar och vilka resultat de ger än våra kunder.

Läs mer och anmäl dig här: www.sverigesstörstahårtest.se

Original Silicea är ett av Sveriges mest populära kosttillskott och innehåller noga utvalda näringsämnen för håret, huden och naglarnas välbefinnande. För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda därför genomför vi undersökningar med jämna mellanrum. Men nu tar vi det ett steg längre och anordnar SVERIGES STÖRSTA HÅRTEST.

Upp till 1000 tjejer och killar, män och kvinnor från 18 år och uppåt  har möjlighet att anmäla sitt intresse för att prova och utvärdera Original Silicea kapslar under 3 månader och du kan bli en av dem.  För att genomföra SVERIGES STÖRSTA HÅRTEST behöver vi hjälp av dig som redan använder eller är intresserad av att prova ett kosttillskott för hår, hud och naglar. Alla kan delta!

Genom att anmäla dig som deltagare får du chansen att bli utvald till att prova Original Silicea kapslar kostnadsfritt under tre månader. Under tre omgångar under testperioden ombeds du att svara på några frågor via en webbenkät.

Scroll to Top