Zola_husky_aktivdjurvard

SVENSKA FOLKET SÖKES TILL SVERIGES STÖRSTA HÅRTEST

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

 

 

 

 

 

 

 

 

ÄR DITT HÅR VIKTIGT FÖR DIG?

Vill du hjälpa oss utvärdera Original Silicea på håret? Vi söker nu frivilliga till SVERIGES STÖRSTA HÅRTEST för kosttillskott. Och vilka vet mer om hur våra produkter fungerar än våra kunder.

Som tack för hjälpen får du två leveranser av Original Silicea till ett värde av 358 kr.

Kommer naturlig skönhet inifrån? Testa Original Silicea hemma, utvärdera på webben.

Läs mer här  och anmäl dig på http://www.silicea.se/sveriges-storsta-hartest/

Original Silicea är ett av Sveriges mest populära kosttillskott och innehåller noga utvalda näringsämnen för håret, huden och naglarnas välbefinnande. För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda därför genomför vi undersökningar med jämna mellanrum. Men nu ska vi ta det ett steg längre och sätta ihop SVERIGES STÖRSTA HÅRTEST.

Upp till 600 tjejer och killar har möjlighet ska prova och utvärdera Original Silicea under 2 månader och du kan bli en av dem.  Så för att genomföra SVERIGES STÖRSTA HÅRTEST behöver vi hjälp av dig som redan använder eller är intresserad av att prova ett kosttillskott för hår, hud och naglar. Alla kan delta!

Genom att anmäla dig som deltagare får du chansen att bli utvald till att prova Original Silicea kapslar kostnadsfritt under två månader. Du får då två leveranser Original Silicea kapslar hemskickat till dig, med ca 20 dagars mellanrum. Två omgångar under testperioden ombeds du att svara på några korta frågor via en webbenkät

Scroll to Top