Stressa ner och må bra – innan semestern!

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

På bara några veckor ska allt bli klart inför semestern! Maj och juni är en stressig period för många- vi ger dig må bra-tipsen!

1. Skriv en lista

Att gå omkring och tänka på alla uppgifter kan kännas både utmattande och överväldigande. Genom att skriva ner uppgifterna kan du lättare få perspektiv på dem. Vad är bråttom, vad är viktigt och vad kan prioriteras bort? Försök att avsluta dina projekt några dagar innan du går på semester och, om möjligt, tacka nej till extra åtaganden några veckor före ledigheten.

to do lista

2. Boka in mobilfri tid

Du är nog så tillgänglig som det är – var stenhård med att bestämma en tid då du inte är det. Gärna en stund innan sänggående, så att du hinner varva ner innan läggdags. Vi lovar, du kommer orka så mycket mer dagen efter om du ger hjärnan tid att vila.

3. Fysisk aktivitet

Vi har tjatat om det förut – men träning är en viktig pusselbit för välmåendet. Likaså solljuset! Rensa tankarna efter jobbet med en springrunda – endorfinerna är en riktig lyckohöjare samtidigt som du får lättare att varva ner och sova bättre!

4. Avkopplande musik

Sänd signaler av lugn till hjärnan – lyssna på musik. Visste du att exempelvis klassisk musik även kan öka koncentrationen och få dig att prestera bättre? Har du möjlighet att plugga in lurarna när du pluggar eller jobbar så gör det!

5. Sov gott!

Prioritera sömnen under den stressiga perioden. Du behöver din återhämtning för att inte köra slut på dig innan ledigheten. Undvik att bli sjuk på semestern på grund av för lite sömn. Ta hand om dig!

Saffran

En period av oro, tillfällig nedstämdhet och svårt att sova? Saffran i speciell formulering kan bidra till att bevara känslomässig balans och positiv sinnesstämning. Saframyl POSITIVE MOOD är ett naturligt kosttillskott som innehåller det patenterade Saffranextraktet SATIEREAL®. Samtliga substanser i SAFRAMYL POSITIVE MOOD påverkar olika funktioner som kan ha betydelse för stämningsläget och bidrar till att minska trötthet och utmattning. Läs mer här!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top