torry har

Så slipper du statiskt hår!

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Typiskt att ditt hår blir statiskt, elektriskt och torrt under vinterhalvåret. Håret både sätter sig fast runt hals och i ansiktet och kanske till och med bildar en stor boll i nacken. Det kan du undvika med dessa knep.

vinter tjej skadat har

Här är några tips på att få bort statiskt hår

1. Återfukta ditt hår! När ditt hår blir torrt, blir det oftast även statiskt. Genom att låta ditt balsam eller hårinpackning sitta i 5–10 min extra varje gång du tvättar håret så slipper du det statiska håret. Efter duschen är det perfekt att ta en bra återfuktande olja i längderna.

2. Nu när du har duschat klart ät du redo för dagen. Tänk då på att lite hårspray kan fixa till de eventuella elastiska hår som finns kvar, kan vara det i liggen eller mitt på huvudet. Där du inte lägger ditt balsam.

3. Tänk även på att INTE borsta håret för ofta för att då gör du ditt hår statiskt igen och det blir ännu snabbare statiskt igen. Då kan man även där spraya lite hårspray på din hårborste innan du borstar ditt hår.

4. Försök att undvika saker och produkter som torkar ut titt hår. Så som produkter som tillexempel innehåller alkohol och SLS (sodium lauryl sulfate).

För att få ett friskare hår klicka här! (Original Silicea)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top