Pussas med Kureras favoritläppbalsam

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Bi-Pro är en svensk naturprodukt som håller vad den lovar!

BI-PRO har valts ut av KURERAS skönhetspanel till deras favorit.  “Enkel och rakt på sak, utan krusiduller. Men produkten gör verkligen precis vad den lovar.”

BI-PRO är en produkt som går att lita på, en universalsalva för alla typer av hudvård.  Den vårdar och återfuktar läpparna, doften är neutral och bör passa de flesta. Den är perfekt inför  vintersemestern och skyddar hud och läppar i alla väder. Lätt och smidig att ha med sig i fickan.

kurera bipro salva

LÄS MER: Kureras skönhetspanel testar: Läppbalsam

En naturlig universalsalva för alla torrisar

I sportlovstider, skidsemestrar, vackert vinterväder och kalla vindar i luften vill man vara ute men detta torkar tyvärr vår hud. Så självklart vill vi skydda våra läppar, hud och händer ♥ BI-PRO Salvan är baserad på bivaxets mjukgörande och skyddande verkan. Till detta tillkommer grankådans bakteriehämmande egenskaper och tallbarrsoljan ledande inverkan på huden.

Grankåda

Kåda har använts sedan antiken för sårvård och är än idag användbar vid torrsprickor, torra händer och torra fötter. Det som är fördelen med grankåda är att den innehåller antioxidanter. Dessa har en unika egenskaper genom att motverkar  de fria radikalerna som finns i syret runt om oss. Syre är dock livsviktigt för allt liv men en del av det syre vi andas in bildar fria syreradikaler. Detta är en biprodukt som i stora mängder påverkar vår hälsa negativt så som förtidigt åldrande och nerbrytningen av våra celler.

Bivax

Bivax är en produkt som många är bekanta med. De små bina har stor kunskap om hur viktigt det är att skydda sig mot de olika  väderförhållanden, mot olika mikroorganismer och bakterier.  Våra fantastisk bin skapar ett vax som är antibakteriellt och skyddar mot bakterier, mögel och jästsvampar. Den även står emot de flesta väderförhållanden. Därför är det fördelaktigt att använda binas vax i produkter som salvor och läppsyl.

LÄS MER: BI-PRO Bisalva

Tallbarrsoljan

Oljan har en lenande och mjukgörande egenskap och den underlättar för bivax och kåda att gå in i huden och göra den mjuk och len.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top