victoria riverhuskies ambassador aktiv djurva

”Jag använder Aktiv Hund dagligen” – Victoria, Riverhuskies

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

”Jag använder Aktiv Hund dagligen för förebyggande av ledproblem och för att bygga på brosket.”

Mitt namn är Victoria Gideonsson och jag är människan bakom team Riverhuskies. Jag är 25 år och tränar och tävlar i drag tillsammans med mina 8 hundar. Vi tävlar mest på snö men tränar året runt. Dragträningen sker mestadels frå n tidig höst till sen vår. Under sommaren så simtränar vi, tränar på löpband, fri springer, caniXar och kör en hel del lydnad, fast det blir otroligt mycket vila denna period. Jag har 7st siberian huskies och en hound, i åldrarna 1-8 år.

Riverhuskies_mush_aktiv djurvardUnder våren 2017 så bestämde jag mig för att detta med draghundar verkligen är något jag vill satsa på! Att ha mitt eget team och utöka vår familj. Den sommaren gick vi från 2 till 4 hundar och har sen dess utökat vår familj varje sommar.

Utöver mitt heltidsjobb som lastbilschaufför så är jag även skribent på draghundar.se och går utbildningar via Svenska Kennel Klubben, förra terminen läste jag hundens beteende och uppfödarutbildningen. Jag är även ledamot i Älvarnas draghundsklubb och registrerad kennel i SKK.

Mina hundar får Aktiv Hund dagligen och Aktiv Hip& Joint efter våra dragpass och jag är verkligen supernöjd med produkterna och hur hundarna mår.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top