kvinna med långt hår

Guide: Hårtipsen som boostar din hårtyp

Dela inlägget

Tunt hår, tjockt hår, platt eller lockigt? Här är tipsen som boostar din naturliga
skönhet!

Lockigt hår
Grattis till ett naturligt självfall! Det är många som drömmer om din hårtyp! Vill du vårda det lite extra i vinter? Tillsätt mycket fukt – ett lockigt hår kan lätt bli frissigt och torrt. Låt håret självtorka efter tvätt och applicera en lockcremé i längderna, det ger lockarna extra studs, glans och stadga. Lite hårolja bäddar in, återfuktar och hjälper till att motverka kluvna hårtoppar.

Saknar du volym i hårrötterna? Då kan vi varmt rekommendera Silicea Vital Shampoo som samtidigt vårdar lockarna skonsamt.

Tunt hår
Har du typiskt tunt, fint skandinaviskt hår med toppar som lätt slits och går av? Unna håret lite extra volym – det får det att se fylligare ut. Investera i en värmeborste som fönar och stylar samtidigt (och du slipper stegen med både fön och lock/plattång). Glöm inte värmeskyddet.

Ett friskt hår börjar inifrån. Rätt näring ger håret förutsättningar för att växa sig tjockt och starkt. Här kan du läsa mer om Original Silicea – Sveriges mest sålda kosttillskott för hår, hud och naglar och vinnaren av Årets hårvårdsprodukt 2017.

Tjockt hår
Ett tjockt hår = avundsvärt! Dessutom så passar du i vilken frisyr som helst. Långt som kort. Vårda ditt hår med en bra kost och en skonsam hårvårdsrutin för att bevara kvalitén genom hela livet. Boosta din naturliga skönhet lite extra med det välsmakande skönhetstillskottet Silicea Beauty Shots.

Frisyrtips: Ser håret tungt ut? Klipp upp det för ett mer levande intryck. Unna dig några Hollywood-lockar när du vill se extra smashing ut. Glöm inte värmeskyddet!

Rakt hår
Ett platt hår gör sig extra fint uppklippt – och ger håret nya dimensioner. Känns håret livlöst? Bygg upp volymen med Silicea Vital Shampoo och addera ett leave in balsam i längderna för att glans-boosta lite extra! Att byta bena då och då ger också håret mer liv!

Har du ett typiskt glatt hår? Det tyder på bra hårkvalitet, men du känner säkert igen dig i att lockar med värme-styling lätt går ur. Investera i ett bra hårspray för att bevara frisyren längre!

Du är vacker!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen