Guide: Så ger du huden en maximal fuktboost

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Har du alltid undrat hur du får det där glowet i hyn så att den ser nyfräsch ut? Hemligheten är så enkel som en riktig fuktboost! Silicea ger dig tipsen, steg för steg!

Oavsett om du har torr hud, fet hy, är känslig i huden eller har akne. Om du är ung eller gammal, kvinna eller man – alla behöver fukt. Yttorrhet ger följderna av tidigare djupa rynkor, mindre lyster och obehag. En torr, matt och glåmig hy gör ofta att vi ser trötta ut.

1. Börja inifrån
En frisk hud är ditt bästa signum. Vill du ha verkliga resultat? Börja med att vårda huden från insidan. Den kolloidala kiseldioxiden i Original Silicea har en fantastisk förmåga att binda vatten. Mineralet reglerar fuktbalansen och ger en återfuktad, elastisk och frisk hud.

Läs även: Stärk hår, hud och naglar – med rätt mineraler

2. Serum
Nu kommer det första steget i din yttre hudvårdsrutin. Serum! Serum verkar betydligt djupare ner i hyn än ansiktskräm, som bara verkar på det yttre hudlagret. Ett serum förstärker också effekten av dina andra hudvårdsprodukter. Applicera morgon och kväll.

3. Dag- och nattkräm
Efter serum är det dags för en bra dag- och nattkräm. Har du en torr hy bör du välja en oljebaserad ansiktskräm. Har du en fet hy bör du investera i en vattenbaserad. Om produkten är olje- eller vattenbaserad brukar stå på första raden i produktens innehållsförteckning. Våga fråga i butik när du ska välja hudvård, så du får rätt kombination av produkter. Kolla även in Silicea Skin Repair Spray för återfuktning.

4. Fuktboosta mera!
En facial mist ger extra fuktboost när du är på språng. På flyget, tågresan eller när du suttit många jobbtimmar vid datorn.

En ansiktsmask några gånger i veckan ger den avslutande finishen. Kombinera ansiktsmasken tillsammans med ett serum under masken för extra boost. Eller investera i ett par sheetmasks (serum indränkt i en ansiktsformad tygservett).

Pssst… Du glömmer väl inte att dricka ordentligt med vatten? Inte bara viktigt för din hälsa – utan också för din hud.

One-a-day Beauty Shot
Med rätt näring från insidan är du ett steg närmare ett glänsande hår, fin, elastisk hud och vackra, starka naglar. Upptäck Original Silicea Beauty Shots.

Du är vacker!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top