hundar_ute_snö_sandra

”Deltagit på ett KM i drag och vi hade väldigt kul tillsammans”

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

 

Jag heter Sandra Lundberg Eriksson är 24 år och bor i Luleå tillsammans med min sambo, våran dotter och våra två hundar Benji & Qipp. Benji en working spaniel på 4 år och Qipp är en Border Collie på 11 veckor.

Med Benji tränar & tävlar vi mest Agility och har en pinne i hoppningen. Dom senaste 2 åren har vi även tränat drag med spark/skidor och även med cykel. Vi har varit med på ett KM i drag och vi hade väldigt kul tillsammans. Benji äter Aktiv hip & Joint och aktiv mun & mage. Vilken otrolig skillnad de blivit på Benjis andedräkt sen vi börjat ge honom detta tillskott!

Qipp är ännu så liten så honom tränar vi grunder och vardagslydnad. Det blir små, korta pass och bara försöker hitta varandra och ha roligt tillsammans. Planen med honom är att han ska tävla Agility, drag och även valla. Då jag är helt ny inom vallningen så känns de väldigt roligt och spännande att få testa på detta. Då Qipp är så liten så äter han ännu inget tillskott men planen är att han också ska äta Aktiv Hip & Joint och Aktiv mun och mage när han blir lite äldre.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top