champagne håret

Därför ska du ha champagne i håret

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Det finns en rad olika huskurer för hår och hud. Men den senaste hårtrenden kan ju vara den festligaste av alla – nu ska vi ha champagne i håret!

Champagne är inte bara en favorit på nyår. Champagnesmaken har också blivit populär bland andra ätbara ting, som bakverk och te. Men nu ska vi inte bara förtära drycken, vi ska även ha den i håret.

 

Läs även: 5 snabba frisyrer som räddar en dålig hårdag

Tydligen kan champagne (även öl) bland annat ge håret volym och stadga. Tidningen Elle tipsar om att applicera lite champagne i hårbottnen. Jästen i drycken ska ge volym, medan alkoholen håller frisyren på plats.

Kul idé, även om hårstyling med champagne kanske låter lite dyrt. Vi vill också höja ett varningens finger – alkohol torkar faktiskt ut hår och hud. Det märker du ganska fort om du exempelvis använder mycket handsprit.

Ett uttorkat hår kan behöva en boost inifrån, för att få tillbaka sin styrka och glans! Kiselsyran i Original Silicea reglerar fuktbalansen och understödjer bildandet av kollagen, något som är basen för tjockt vackert hår, starka naglar och frisk hud. Varför inte ge håret lite extra kärlek 2017? Här kan du läsa mer om kisel, ett naturligt sätt att ge hår, hud och naglar skönhet inifrån!

Läs också: 5 anledningar till varför kroppen behöver kisel

Gott nytt hår! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top