hund

Aktiv dag med hundtöntarna

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Det finns stora hundar, små hundar, håriga, lurviga, nakna…. listan är lång och i Söndags gjorde vi oss bekanta med drygt 40 olika hundraser på hundtöntarnas dag varav ett 30tal var med i en underbar parad.

Hundtöntar startades januari 2013 För tvättäkta hundtöntar att kunna dela frågor, bilder och nu anordnar de hundpromenader, hunddagar och många andra aktiviteter. De önskar att gruppen upplevs hjärtlig & ödmjuk och man hundägare är välkomna oavsätt typ av hund, ras, storlek o.s.v

På hundagen var det även utställare varav Djurrutan ställde ut Aktiv serien. Det var många aktiva hundar som visade upp sina färdigheter och gav inspiration i lydnad, vallning och knarksök inför en imponerad publik.

För aktiva hundar är Aktiv hund ett bra tillskott för att förebygga och ge ökad rörlighet och som stärker ledbrosket men även för att lindra inflammationer och stela leder. Även GLYC såldes till stela hundförare där värkande eller ömma leder som knän eller höfter gjorde hundpromenaderna smärtsamma.

Scroll to Top