Silicea Mag-tarm lugnar semestermagen skonsamt och effektivt!

Sommar, sol och god mat, underbart men det kan ibland ställa till problem med magen.
En tid som inte ska hindras av magbesvär eller semestermage.

1. På grillkvällen
Att grilla och njuta av goda drycker är festligt, men kan också ge besvär med halsbränna och orolig mage. Njut av sommarmaten! Silicea Mag-Tarm Gel funkar som en tvättsvamp som suger upp främmande och irriterande substanser i din tarm. Den binder gaser och retande ämnen samtidigt som den skyddar magens och tarmens slemhinnor. Allt detta gör din mage lugn och också vädligt tålig både för starka kryddor men lika bra vid matsmältningsbesvär.

2. På utlandsresan
Låt inte semestermage,  turistdiarré eller uppblåst mage förstöra den efterlängtade utlandssemestern! Silicea Mag-Tarm är används både som förebyggande innan du skall äta buffé maten på hotellet eller kanske något annan spännande vid en kvarterskrog. Utomlands har de andra bakterier som vi inte är vana vid som kan ge besvär som turistdiarré, gasbesvär eller andra akuta mag-tarmbesvär. Ta en Silicea dospåse innan maten som förebyggande eller några extra om du känner av att magen börjar säga ifrån. 

3. När barnen njutit av för mycket glass
Magknip? Barn med tillfälliga magbesvär kan rekommenderas Silicea Mag-Tarm. Kiselgelen är helt naturlig, fri från konserveringsmedel, verkar lokalt och tas inte upp av kroppen. Det gör att den kan rekommenderas till både stora och små!

4. Vid stressmagen
Ledighet och lata dagar, men tyvärr kan även semesterstress förekomma. Silicea Mag-Tarm lindrar både akuta och kroniska magproblem. 100% naturlig och helt fri från tillsatser.

5. Halsbränna och sura uppstötningar

Silicea Mag-Tarm är effektiv och lindrar halsbrännan på bara några minuter. Kiselgelen verkar lokalt i tarmen och kan användas av både gravida och ammande.

Silicea Mag-tarm dospåsar är speciellt anpassade att ha med sig när du är på språng. Enkla att packa ner i väskan eller fickan. Här kan du läsa mer om Silicea Mag-tarm!

Silicea är effektiv vid halsbränna och matsmälsningsbesvär

Silicea Mag-Tarm är effektiv vid symtomatisk behandling av IBS-besvär som t ex gaser, kräkningar,
uppblåsthet och diarré men hjälper även vid halsbränna. Silicea är ett naturligt och rent alternativ som endast innehåller finfördelat rent mineralisk kiselgel, en skyddande och absorberande gel. 100 % naturlig, fri från konserveringsmedel och enkel att dosera. Silicea Mag-Tarm skyddar mag-tarm slemhinnan och tack vare sin kraftiga bindningsförmåga suger gelen upp gaser och irriterande substanser.