Sill och potäter

När lunchsillen och potatisen ligger skönt i magen, och den goda västerbottenpajen har fyllt det sista utrymmet i magsäcken, kan det lätt bli att man känner sig däst, uppblåst och magen kan knorra lite.

–          En Silicea mag-tarm Direkt ger snabbt en lugn känsla i magen och du kan återgå att bara njuta av midsommar!

Den lilla nubben och bubblorna i midsommarölen

Bubblorna i läsk och öl ger ökad mängd gas i magsäcken. Magen blir uppsvälld och du kan börja prutta….

–         Silicea Mag-Tarm adsorberar gaserna och binder dem så att du slipper pinsamma situationer vid lunchbordet.  

Hopp med säcken och dans runt stången

Små grodorna, små grodorna…hopp hopp…och så lite mer hopp med säcken och så dansar vi några varv till runt stången… Midsommarlunchen känns som den börjar komma tillbaka till strupen och illamåendet börjar sakta bli starkare.

-Det löser vi snabbt genom att ta en dospåse Silicea Mag-Tarm Direkt.  Den hjälper både mot sura uppstötningar och halsbränna.

Grillbuffén på kvällen

Grillbuffén med olika härliga kryddor, massor av goda såser att välja på och till det en välkomponerad potatissallad. Allt detta i kombination ger magen och tarmen mycket att arbeta med och även mycket som kan reta tarmslemhinnan och ställa till olika magproblem.

–     Skydda mage och tarmslemhinnan i förväg genom att ta en Silicea Mag-Tarm dospåse 20 minuter innan det är dags att äta. Kiselgelen lägger sig som en tunn skyddande hinna på tarmslemhinnan och skyddar och stärker.

Lite för mycket glass till barnen

Glass i stora lass till barnen kan ge lite magkramp.

-Inga problem vi ordnar det med att blanda lite Silicea Mag-Tarm i lite saft så dämpar det magkrampen och en ny glass kan lätt slinka ner 😊