Välj sida

Oro- & sömnproblem

återfå glädje och sov gott om natten

Bli fri från din oro och dina sömnproblem

Oro och sömnproblem, nedstämdhet orkeslöshet eller känslomässig obalans är varken konstigt eller ovanligt. Det är en del av livet och du är inte ensam. Men om den negativa spiralen av nedstämdhet och sömnproblem fördjupas ökar risken att den övergår till en depression. Därför är det mycket viktigt att på ett tidigt stadium bryta en nedåtgående trend av emotionell instabilitet. Att aktivt hindra att faktorer som ökad stress, sömnbrist, minskad aptit samt brist på lust och energi förvärrar situationen.

kat_somn.jpg
Unga glada tjejer

Saffran påverkar positivt

Visste du att saffran är en stämningshöjande krydda som både kan användas i förebyggande syfte men också ge livskraft och positiva känslor tillbaka för den som känner sig nedstämd och orolig. Saffranets effekt är långt ifrån så känd som den borde vara.

senaste nytt

Skönhets tips

Oro

Saframyl Positive Mood rekommenderas till dem som upplever en negativ spiral, är utmattade, har svårt att ta sig för saker eller behöver extra energi.

Sömnproblem

Saframyl Positive Sleep är framtaget till dig som har svårt att somna, sover oroligt, vaknar lätt och o a känner dig trött när du vaknar.

Våra produkter inom Oro/sömnproblem