Sömnproblem är inte ovanliga men det finns hjälp - Octean

ORO och SÖMNPROBLEM

återfå glädje I vardagen och sömn om natten

Oro &
Sömnproblem

Återfå glädje i vardagen
och sov gott om natten

Bli fri din oro och dina sömnproblem

Oro och sömnproblem, nedstämdhet orkeslöshet eller känslomässig obalans är varken konstigt eller ovanligt. Det är en del av livet och du är inte ensam. Men om den negativa spiralen av nedstämdhet och sömnproblem fördjupas ökar risken att den övergår till en depression. Därför är det mycket viktigt att på ett tidigt stadium bryta en nedåtgående trend av emotionell instabilitet. Att aktivt hindra att faktorer som ökad stress, sömnbrist, minskad aptit samt brist på lust och energi förvärrar situationen.

Saframyl positive Mood bidrar till att åter må bra, komma i känslomässig balans och se positivt på livet igen. Saframyl Positive Sleep är en naturlig sömnprodukt som gör att du sover gott hela natten utan efterkänningar dagen efter.

Bli fri din oro och dina sömnproblem

Oro och sömnproblem, nedstämdhet orkeslöshet eller känslomässig obalans är varken konstigt eller ovanligt. Det är en del av livet och du är inte ensam. Saframyl positive Mood bidrar till att åter må bra, komma i känslomässig balans och se positivt på livet igen. Saframyl Positive Sleep är en naturlig sömnprodukt som gör att du sover gott hela natten utan efterkänningar dagen efter.

SAFFRAN

det röda guldet för positiv sinnesstämning

 

Läs mer här

SAFFRAN

det röda guldet för positiv sinnesstämning

 

Läs mer här

Saframyl för oro & sömnproblem

Saframyl Positive Sleep är framtaget till dig som har svårt att somna, sover oroligt, vaknar lätt och o a känner dig trött när du vaknar. Saframyl Positiv Sleep är ett kliniskt dokumenterat kosttillskott som bidrar till att förbättra din naturliga sömnkvalité och vakna positiv och utvilad.

Saframyl Positive Mood rekommenderas till dem som upplever en negativ spiral, är utmattade, har svårt att ta sig för saker eller behöver extra energi. Saframyl Positive Mood innehåller exklusivt saffransextrakt som kan hjälpa dig att må bra, bevara en känslomässig balans och återfå glädjen i vardagen. Saframyl Positive Mood innehåller förutom saffranextrakt även magnesium, vitamin B2, B3, B6, B12.

Saffran påverkar positivt

Visste du att saffran är en stämningshöjande krydda som både kan användas i förebyggande syfte men också ge livskraft och positiva känslor tillbaka för den som känner sig nedstämd och orolig. Saffranets effekt är långt ifrån så känd som den borde vara.

Välj Lyckan

Boosta ditt välmående

Glädjefylld vardag

Saframyl Positive Mood

Bättre sömn

Saframyl Positive Sleep

Kunden i fokus


Våra produkter & produktinformation bygger alltid på lång erfarenhet & klinisk dokumentation för att kunden alltid ska känna sig säker

Kundkontakt


Vi finns att kontakta alla dagar, telefon 010-703 68 00

40 års erfarenhet


Octean representerar 40 års erfarenhet inom läkemedels-
industrin & egenvård. Hos oss arbetar både auktoriserad hälsorådgivare & apotekare.

Alltid fri frakt


Vi har alltid fri frakt på alla beställningar inom Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pin It on Pinterest

Share This