Välj sida

Ann Wilson väljer naturliga tillskott

Vi presenterar

Ann Wilson

Ann Wilson ambassadör GLYC

”Det känns verkligen som ett genuint och viktigt samarbete”

För Ann har det aldrig funnits något annat än dansen. Som 17-åring flyttade hon till London och bara några år senare tog hon sig till VM i Australien. Idag driver Ann Wilson fyra företag, är juryveteran i Let’s Dance och ny ambassadör för Ocean AB och kosttillskottet GLYC.

Ann Wilson ambassadör GLYC

 För Ann har dans och träning alltid varit en stor del i livet samtidigt som hon försökt värna om balans och ett hållbart sätt att leva för att också kroppen ska hålla. Så när frågan om ett samarbete med Octean dök upp tvekade hon inte.

–      Det är ett otroligt spännande samarbete. Företaget och deras värderingar går parallellt med vad jag själv känner och är i mina tankar – att vi behöver en livsstil som är hållbar och i balans. Till exempel har varumärket Glyc tillskott som passar alla åldrar och som hjälper hela kroppen. Det handlar både om att bygga upp hjärnan och att hjälpa kroppen med återhämtning. Det är fantastiskt kul att mötas på ett sätt där vi kan förenar nytta, nöje och glädje med kunskap. Det känns verkligen som ett genuint och viktigt samarbete.

Idag jobbar Ann med alltifrån barn till seniorer och som danslärare utvecklar hon olika dans- och träningsprogram anpassade till målgruppen. Och vid 50-plus har hon märkt att kroppen beter sig annorlunda och behöver tas om hand på ett annat vis.

–      Bindväven som håller ihop våra muskler blir mindre elastiska med åldern, men även psykisk stress och stillasittande påverkar bindväven negativt, därför är det extra viktigt att ägna sig åt träning som stärker dessa. Jag har till exempel utvecklat ett träningsprogram med kombination av dans- och yogaövningar som hjälper bindväven att hålla sig i form.

Ann Wilson träningstips

 Att senare års forskning även visat att dans gör oss glada är heller inte särskilt överraskande  för Ann.
–      När musiken knyter an till en fysisk rörelse är det verkligen upplyftande för kropp och själ, harmonin mellan ljudet som kommer in och den fysiska rörelsen utsöndrar oxytocin, vi blir mer stresståliga, koncentrationsförmågan ökar och vi får flow i kroppen.  Jag brukar säga att dansa är äkta soulfood.

Gästbloggare: Ann Wilson

Aktuell som ny ambassadör för Octean och varumärket GLYC.

Namn: Ann Wilson
Ålder: 54 år
Bor: På Råå, Helsingborg
Familj: Sonen Tom 18 år

Sex svenska mästerskapstitlar, vunnit sju australiensiska mästerskap, flerfaldig finalist i både europa- och världsmästerskap.

Driver bland annat Ann Wilson Dance and Fitness Academy, är jurymedlem i ett populärt dansprogram, föreläser och designar smycken.

Att ha ett eget tv-program där gäster bjuds in och berättar sina livshistorier.

Ha kul och njut av livet, sluta älta och sätt inte upp för höga förväntningar på dig själv. Det ska finnas ett flow av energi och kraft i livet och det kan du inte få om du hela tiden känner att du inte uppnår dina förväntningar på dig själv.

Alla inlägg från Ann:

Pin It on Pinterest

Share This