Välj sida

Aktiv Djurvård ambassadörer

Ambassadörer

Läs om våra fantastiska ambassadörer

Inspireras av våra härliga ambassadörer och deras underbara hundar.

asa_emanuelsson_hundar

Åsa Emanuelsson

Tillsammans med min man är vi hundägare till sex hundar. Sporten vi är aktiva i är Agility. Det är en snabbt växande tävlingsgren som kräver god fysik av både förare och hund. Snabba accelerationer och helomvändningar på agilityplanen kräver rörlighet av både förare och hund.

Åsa ger sina hundar  Aktiv EnergyAktiv Hip & Joint 
samt Aktiv Mun & Mage och sig själv GLYC Boost

Victoria - Riverhuskies

Mitt namn är Victoria Gideonsson och jag är människan bakom team Riverhuskies. Jag är 25 år och tränar och tävlar i drag tillsammans med mina 8 hundar. Vi tävlar mest på snö men tränar året runt. Jag har 7st siberian huskies och en hound, i åldrarna 1-8 år. 
Mina hundar  får Aktiv hund dagligen och Aktiv Hip& Joint efter våra dragpass och jag är verkligen supernöjd med produkterna och hur hundarna mår.

Victoria Gideonsson Riverhuskies ambassador Aktiv djurvard

Tina Perdell

Jag heter Tina Perdell och jag bor tillsammans med min sambo, 2 barn och 3 hundar i ett hus i Piteå.

Vi är en familj som älskar friluftsliv och att vara ute sommar som vinter och hitta på olika aktiviteter. Allt ifrån vandring och fiske till skidåkning.

Jag ger mina hundar Aktiv Hip&Joint, Aktiv hund och  Aktiv Energy.

Team Mornarp - Helén & Filip

Vårt mål är att utveckla våra hundar till trevliga individer som ska kunna ta kloka beslut ute i skog och mark när det behövs, och fungera som familjehundar i vardagen. De ska ha bra förutsättningar att orka men en jaktdag utan större problem.

teammornarp_jakthundar

Ebba & Rut - workingmudi

Ebba och Rut heter vi. Rut är en mudi tik född feb-18. För det mesta springer vi agility tillsammans och lika mycket som vi älskar det, älskar vi också att vara ute i skogen och strosa i timmar. 

 

Rut äter idag i princip alla Aktiv djurvårds produkter
och hon funkar så bra på det. 
Aktiv Hund, Aktiv Hip & JointAktiv Energy

Aktiv Mun & Mage

Linn Hanssen - workingbs

Agilityälskande veterinärstudent.
Jag har två hundar, en Shetland Sheepdog på snart sju år, Scott samt en Border Collie på 9 månader, Birk. Tillsammans med Scott tränar och tävlar jag i agility och rallylydnad och planen för Birk är också att tävla i Agility.

camilla_hallgren_fara och chock

Camilla Hallgren, Fara & Chock

Jag heter Camilla Hallgren och bor i Rättvik tillsammans med min familj och jag är aktiv i Nedansiljans Brukshundklubb.  Jag tränar och tävlar jag lydnad och spår med mina hundar Fara 6 år och Chock 2 år. Tillsammans med Fara blev vi 2017 uttagna till SBKs Talangtrupp i Lydnad.

Jag ger Fara Aktiv Energy och Chock får både Aktiv Energy och Aktiv Hip & Joint.

Emelie Johansson - living4dogs

Jag tränar och tävlar främst i agility men också lydnad och rallylydnad tillsammans med mina hundar Tima 1 år och  Inka 8 år.  Våra hundar har nu ätit Aktiv Djurvårds tillskott i ett halvår och jag ser stor förändring. Dom är i bra form, rörliga, flexibla, aldrig stela och de återhämtar sig snabbt efter hård träning. Jag är så glad att Aktiv Djurvård vill vara med på våran resa.

I Aktiv Djurvårds serie får Emelies hund Tima Aktiv Hip & Joint som stärker Timas leder och muskler, Inka får Aktiv Energi och min mammas hund Frö som har diskbrott får Aktiv Hund.

Mikaela Tirfing - Tollarlycka

Mitt namn är Mikaela Tirfing och jag har en Tollartik som är 4,5 år som heter Lycka.  Jag har hållit på med hundar och hundträning i hela mitt liv, men när jag skaffade min första hund när jag var 14år så valde jag redan då Tollaren för att det är en väldigt mångsidig ras som man som förare kan träna i stort sett vad som helst med. Att träna och tävla hund är ett av mina största intressen! 

Lycka ger jag Aktiv Energy och Aktiv Mun & Mage

Jonna Persson

Jag och mina hundar tränar och tävlar agility. Jag andas hundträning och älskar allt som har med agility och övrig hundträning att göra. Förutom agility som vi går in helhjärtat för tränar vi även lite lydnad, drag både i löpning och skidspåret samt vallar får när möjlighet ges.

Ger sina hundar  Aktiv EnergyAktiv Hip & Joint 
samt Aktiv Mun & Mage 

jonna

Felicia Skoog

Felicia heter jag och lever tillsammans med mina tre hundar. Min 4,5 åriga amstaff tik Lexie, 2 årisga sheltien Bailey och 1 åriga kelpien Hera. Vi lever tillsammans ett aktivit hundliv och pysslar mest med lydnad, rally och spårar en hel del.

Jag ger mina hundar Aktiv mun & mage, Aktiv hund och Aktiv Hip & joint.

 

Sandra L Eriksson - benji.and.qipp

Jag heter Sandra Lundberg Eriksson är 24 år och bor i Luleå tillsammans med min familj och våra två hundar Benji & Qipp. Benji en working spaniel på 4 år och Qipp är en Border Collie på 11 veckor. 

Med Benji tränar & tävlar vi mest Agility och har en pinne i hoppningen. Dom senaste 2 åren har vi även tränat drag med spark/skidor och även med cykel. Benji äter Aktiv hip & Joint och aktiv mun & mage.

benji.and.qipp

Suzanne Gyllenbielke

Mitt namn är Suzanne Gyllenbielke – här med Pina &  Ärtan.

Som väktare och hundförare är jag mycket noga med att ge sina hundar rätt förutsättningar. Ärtan (Gråmanns Ärta) äter idag Aktiv Energy och Pina (Demonen’s Pina) äter Aktiv Hip&Joint.

Ärtan närmar sig 10 år fyllda och jag har för avsikt att ha Ärtan 1 år till i tjänst då hon är så pigg & alert. Pina håller nu på att tränas för att eventuellt ta över efter Ärtan.

Förutom att säkerställa rätt kost, fodertillskott, aktiv träning – så lämnar Pina blod ( Ärtan slutade lämna blod som 9½-åring) på Bagarmossen Djursjukhus samt simtränar. 

Pin It on Pinterest

Share This