Välj sida

Varje ögonblick är värdefullt Må naturligt bra varje dag

Octean är en familj av livsstilsförbättrande produkter.

Våra lösningar utvecklas i nära dialog med kunder, erfarna apotekare, kemister och företagets produktteam. Vi är vägledande och supportande.

Våra varumärken har olika egenskaper med är alltid skapade med samma omtanke och förväntan. Alla sidor av en octean är lika;

– Att må naturligt bra varje dag!

 

Om oss

Om oss

Vår filosofi är enkel – kunden skall alltid känna sig säker på att våra produkter och produktinformation bygger på lång erfarenhet, hållbar hälsa och klinisk dokumentation.

Vi på Octean representerar nästan 40 års erfarenhet från läkemedelsindustri och egenvård. På företaget jobbar både auktoriserad hälsorådgivare och apotekare för att kunna erbjuda kvalificerad rådgivning. Verksamhetens strategi är att arbeta långsiktigt med ett fåtal väldokumenterade produkter för att kunna ge konsumenten trygghet och säkerhet.

Kort historia

Dan Magnusson har introducerat världens största läkemedel, startat en av Sveriges största biodlingar och grundat Octean AB tillsammans med sin dotter Hanna Magnusson.  I produktportföljen finns bland annat varumärken som Original Silicea och Silicea Mag-Tarm, GLYC, Saframyl Positive Mood och Bi-Pro Bi-Salva. Hanna har VD-posten och Dan står för produktutvecklingen. Efter några år kom även dottern Lotte Johannesson in i bolaget – som produkt- och marknadsansvarig. I dag bedrivs verksamheten från Kungsbacka och består av 6 stycken anställda

 

Certifierade

Octean är certifierat enligt ”System för säkra kosttillskott till konsument”. Certifieringen utförs av Soberoende Lloyds Register Quality Assurance (LRQA).

Certifieringskriterierna är utvecklade tillsammans med Svensk Egenvård och bygger på branschriktlinjen för kosttillskott men även på internationellt erkända livsmedelsstandarder.

Certifieringen innebär en kvalitetsstämpel på Octean som företag och våra produkter. 

Vill du hitta någon av våra återförsäljare

Pin It on Pinterest

Share This