Välj sida

Magproblem

FÖR EN MAGE I HARMONI

Magproblem är allt vanligare än vi tror

Magproblem vet man ibland inte vet vad det beror på. Sex av tio personer i Sverige har idag problem med magen. De som söker sig efter hjälp har så kallad IBS, känslig tarm. Vår lösning på problemet är Silicea Mag-tarm som innehåller kisel. Det typiska för IBS är att det framträder sent i tonåren eller i början av vuxenlivet och sällan efter 50 år. Nästan dubbelt så många kvinnor som män lider av IBS.

IBS är ett kroniskt tillstånd vilket orsakar smärta i magen, kramper, förstoppning, diarré, gasbildning och/eller uppblåsthet. Andra symtom kan vara förändring i frekvens av tarmrörelse, en känsla av okontrollerad brådska för att få gå på toaletten och även svårighet att kontrollera avföringen.

hands shape heart on the belly of woman
silicea_redo_for_magproblem

Godkänd som effektiv behandlingsmetod vid IBS

Om du lider av uppblåst mage, tarmproblem eller svullen mage, så kan Silicea Mag-Tarm ge dig lindring. Silicea Mag-Tarm innehåller kiselgel, med finfördelat kisel och syre tillsammans med vatten. Gelen är helt naturligt och innehåller inga tillsatser eller konserveringsmedel.

Silicea Mag-Tarm har en bindningsförmåga och binder gaser och andra substanser i mage och tarmsystemet, samt att den även skyddar dess slemhinnor. Detta kan ge en positiv effekt på olika typer av problem med magen och tarmproblem så som halsbränna eller IBS. Silicea Mag-Tarm kan användas tillfälligt eller som en långvarig behandling.

Våra produkter inom Magproblem