Välj sida

Ledvärk

Lyssna på kroppens signaler

Låt inte muskler & leder avgöra din vardag

Ledvärk är inget någon vill behöva tänka på utan alla vill vi njuta av ett aktivt, rörligt och hälsosamt liv. Aldrig har det varit enklare. I alla åldrar är det viktigt att hålla sig aktiv och rörlig, genom hela livet.

Vad det innebär för var och en människa har olika innebörden. Någon vill klara av att ta trapporna till dörren, en annan vill kunna använda händerna för att lösa ett korsord och några vill träna flera gånger i veckan eller springa ett lopp. Oavsett hur vår vardag ser ut eller vilka mål vi har är det fullt möjligt att uppnå om vi får behålla rörligheten och flexibiliteten i kroppen!

Ledvär finns inte längre

Glyc – för ett aktivt och rörligt liv

GLYC-serien är ett svensktillverkat kosttillskott framtaget i samråd med sportnutritionister, kostrådgivare och apotekare. Varje enskild GLYC är särskilt anpassad efter ditt behov av rörelse, energi och hälsosamma leder. Läs gärna nedan om de övriga produkterna i GLYC-serien för ledproblem.

senaste nytt

Skillnad?

Glad man

Atros

Ändelsen-os i artros innebär att ben (os på latin) i skelett och leder är skadade. Vid artros är det ofta större leder som axel, knä och höft som är drabbade men det kan också vara fingrarnas och tårnas ytter-och mellan-leder.

Atrit

Ändelsen-it i artrit betyder att orsaken till det onda är en inflammation.  Akut inflammation är nyttig och kroppens försvar mot mikroorganismer (tex infektion) medan kronisk inflammation som MS, ledgångsinflammation och psoriasis är skadlig och kan ge livslångt lidande. 

tjej med leder

Våra produkter inom ledvärk

  • GLYC Active produktbild
    339,00 kr eller prenumerera och spara upp till 10%
  • GLYC Complex produktbild
    339,00 kr eller prenumerera och spara 10%
  • Kosttillskott GLYC Original
    259,00 kr eller prenumerera och spara 10%