Välj sida

Djur

FÖR ETT BÄTTRE DJURLIV

Muskel och ledvärk

Precis som vi människor kan även djur få problem med muskler och leder. Till skillnad från oss kan hundar, katter och hästar inte tala om när de har ont. Obehag och nedsatt rörlighet kan ge hundar, katter och hästar stora problem, som kan leda till beteendeproblem. Till exempel kan djuret visa känslighet för beröring, asocialt beteende och/eller visa ovilja att gå och springa. Det är därför viktigt att känna till symtomen, var uppmärksam på typiska tecken, framför allt hos äldre djur. 

katt och hund

Naturlig kraft på burk

I fabriken utanför Göteborg tillverkar vi Aktiv Djurvård – en familj av livsstilsförbättrande produkter – som bidrar till att bibehålla en god ledhälsa, mage och munhälsa och innehåller väl dokumenterade  näringsämnen till ditt husdjur. Produkterna innehåller endast naturliga ingredienser och är framtagna i nära samråd  med veterinärer och experter inom veterinärmedicin. Våra produkter har olika egenskaper och är alltid skapade med samma omtanke och förväntan. Alla sidor av Aktiv Djurvård är lika;

– Att dina djur ska må naturligt bra varje dag!

senaste nytt

Aktiva djurtips

riverhuskies_victoria

Tuff träning

”Det krävs kontinuerlig träning, bra planering, god teamanda och inte minst skadefria hundar för att få till en bra placering på tävlingarna, säger Victoria från Team Riverhuskies”.
Vi har använt Aktiv Djurvårds produkter ett tag nu på alla våra hundar för att  bidra till att undvika eventuella skador och vi är otroligt nöjda! Ska bli så spännande att få starta tävlingssäsongen!”

Hästliv

Aktiv häst med grönläppad mussla och nypon för att bibehålla en god ledhälsa hos  häst. Passar för för alla åldrar och hästar som arbetar och belastas hårt.

Våra produkter inom Djur