Kanske den bästa nyheten för dig med gråa hårstrån? Grått hår är nämligen inne igen. Så här säger hårexperten om trenden!

För några år sedan var trenden “granny hair” på tapeten. Bloggare, modeller och influencers färgade håret grått. Nu är trenden tillbaka!

“Jag har märkt det speciellt mycket på sociala medier, och i USA är trenden väldigt stor” säger Antonio Axu, frisör och hårstylist till tidningen Hälsoliv

Allt fler väljer naturligt

Han säger också att alla passar i grått hår. Alla kommer ju få grått hår med åren, men risken är att man kan se äldre ut om man inte har det där “glowet” i håret.

Du som har ett naturligt grått hår kan bara jubla. Silicea slår ett extra slag för att just naturligt vinner i längden. Och allt fler väljer att skippa färgbehandlingarna. Så här motiverar en av våra kunder:

Vill ge mitt hår ett fantastiskt tillskott för maximal skönhet nu när jag även har slutat färga det. Naturligt friskt o vackert silvergrått 2017.
– Jannicé

Färga? Ge håret de bästa förutsättningarna

Du som ännu inte har ett naturligt grått hår och vill ge dig på en färgning – var rädd om håret. Att färga och i synnerhet bleka håret sliter enormt. I dag finns det däremot en rad tekniker för att skydda håret från skada, rådfråga alltid din frisör. Och för dig som vill bibehålla ett välmående, tjockt och vackert hår med lyster genom hela livet – ge håret de bästa förutsättningarna med rätt näring inifrån. Original Silicea innehåller noga utvalda näringsämnen som kisel, biotin, zink, selen och mangan. Ingredienserna stimulerar hårrötterna så att hårväxten påverkas positivt, bidrar även till en frisk hy och starka naglar.

Inspirerande bilder från Instagram