Mia

Mia, 49, blev kvitt mardrömsklådan – med tysk metod mot mygg

Mia, 49, blev kvitt mardrömsklådan – med tysk metod mot mygg

Mia, hade länge stora problem med kliande myggbett. Trots att hon testat olika salvor och krämer var det inget som hjälpte – då vände allt när hon testade Bite Away.
– Den är helt grym, jag har den med mig överallt under myggsäsong, säger Mia.

Missa inte tyska succémetoden mot myggbett – beställ Bite Away fraktfritt här – och få 50 kronor rabatt

Människor påverkas olika av insektsbett. Vissa har nästan inga problem alls, medan andra får hela sin vardag störd. För 49-åriga Mia gick det så långt att hon fick svårt att sova på nätterna.

– Jag beklagade mig för en granne om att myggbetten höll mig vaken om nätterna och störde mig konstant, säger hon.

Det var inte förrän hon testade de elektroniska hjälpmedlet Bite Away som hon hittade ett effektfullt sätt att bli kvitt klådan. Sedan dess har hon den med sig överallt under myggsäsongen och hon har även tipsat flera i familjen.

– Jag har precis köpt en extra till min son, som har med den i ryggsäcken när han är ute. Jag köpte den på nätet och fick den i brevlådan redan dagen efter.

Andra hjälpmedel, som receptfri salva, innehåller ofta kemikalier som kan ta sig in i blodet och orsaka besvär. Men Bite Away använder sig bara av värme, vilket gör den säker att använda för såväl barn som äldre och gravida.

– Jag har testat olika receptfria salvor, men Bite Away är bättre. Den blir inte kladdig och är mer långtidsverkande, säger Mia.

Efter att ha gjort succé i både Tyskland och Australien är det nu dags för svenskarna att upptäcka Bite Away. Med den svenska sommaren för dörren finns det många som skulle kunna ha stor hjälp av att slippa kliande insektsbett.

– Kliandet från myggbettet försvinner direkt, och om jag är tillräckligt snabb så har även svullnaden halverats. Jag testade nyligen på sonens getingstick och det fungerade fint, säger Mia.

Vill du också slippa klåda från insektsbett i sommar? Kolla in tyska succémetoden Bite Away här – just nu får man dessutom 50 kronor rabatt.

Apotekaren hyllar succémetoden: ”rekommenderar den till alla”

Problem med irriterande insektsbett? Glöm kemiska salvor eller ineffektiva huskurer – nu finns ett smartare sätt att bli kvitt klådan.

SÅ HÄR FUNGERAR BITE AWAY®

Den keramiska kontaktytan på spetsen av Bite Away® placeras på bettet eller stinget. Efter aktivering (ett enkelt tryck) av en av de två knapparna (3 sekunder för barn – 6 sekunder för vuxna) uppnås en temperatur på stinget eller området på 51 ° C för vald tid.

KERAMISKT KONTAKT YTA

Den släta kontaktytan består av ett keramiskt material och är hygieniskt och passar utmärkt för allergiker

DETTA ÄR BITE AWAY®

Bite Away®är ett elektroniskt hjälpmedel för extern behandling av insektsbett från myggor, getingar, bin, blinningar och andra stickande småkryp men lindrar också irritation orsakade av nässlor eller maneter.

  • ger snabb och säker lindring mot både klåda, smärta och svullnad som orsakas av insektsbett och sting
  • Fri från kemiska substanser. Bite Away fungerar enbart via koncentrerad värme vid ca 51 ° C som bibehålles konstant via en mikroprocessor.
  • Dermatologiskt testad
  • Lämplig för gravida kvinnor, allergiker och barn*
  • Lätt att använda, enkel att ta med
  • Laddas enkelt med 2 st A+ batterier som räcker mycket länge.
  • Certifierad som Medicinteknisk utrustning CE 0483 och får användas från 12 års ålder och uppåt.

* Lämplig för själv applicering från 12 år och uppåt, yngre barn bör låta en vuxen använda Bite Away på bettet.

 

Pin It on Pinterest

Share This